dive
Legenda
- Poruka
- 61.247
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosadni gosti sa razularenom decom koja kao iz dzungle da su dosla a ne iz grada
Dosadni gosti sa razularenom decom koja kao iz dzungle da su dosla a ne iz grada
Nema nimalo pristojnosti u našem narodu strašno.Poslao sam prošle nedelje na Kopu nekog klinca doslovce u pm, naočigled oca koji ga pušta da mi priđe i kaže 'skloni se sa te klupe, vidiš da trčim po njoj'...
Ćale sedi prekoputa na klupi, klinac mi je prišao jednom i rekao da hoće da trči po klupama, pa i po toj, rekao sam mu da ne može, da tu ljudi sede, nek triči okolo... nakon osam sekundi je ponovio da se sklonim, iskulirao sam ga, treći put je to rekao nakon minut, pa je dobio zasluženi komentar dovoljno glasno da ga ćale čuje. Ćale se štrecnuo... i opet mu ništa nije rekao?!
Sreća njegova, pa nije meni nešto prigovorio... a nevaspitani balavac više nije ni prišao mojoj klupi, ali je uspeo da otera neke Ruse sa susedne klupe...
Poslao sam prošle nedelje na Kopu nekog klinca doslovce u pm, naočigled oca koji ga pušta da mi priđe i kaže 'skloni se sa te klupe, vidiš da trčim po njoj'...
Ćale sedi prekoputa na klupi, klinac mi je prišao jednom i rekao da hoće da trči po klupama, pa i po toj, rekao sam mu da ne može, da tu ljudi sede, nek triči okolo... nakon osam sekundi je ponovio da se sklonim, iskulirao sam ga, treći put je to rekao nakon minut, pa je dobio zasluženi komentar dovoljno glasno da ga ćale čuje. Ćale se štrecnuo... i opet mu ništa nije rekao?!
Sreća njegova, pa nije meni nešto prigovorio... a nevaspitani balavac više nije ni prišao mojoj klupi, ali je uspeo da otera neke Ruse sa susedne klupe...
чуо сам данас једну песму, а не знам ни ко је извођач а ни како се зове песма
а колико музичких праваца данас има чини ми се да може бити хип хоп и могуће (невероватно) да је неки нигер у питању![]()
ма ништа нисам запамтио, много речи има, не знам о чему пева али ритам ми се допао тако да скоро нисам ни обраћао пажњу на било какву реч, па се сад сетих песме те и сад ме то нервира што немаам никакву представуАко си запамтио неке речи, укуцај их у Јутјуб претрагу, ко зна, можда ће ти се нешто указати.
Nema nimalo pristojnosti u našem narodu strašno.![]()
Да сам ја била тамо, и отац би се наслушао псовачине и говоранције само тако.
Питала бих га јел' пијан или дрогиран па не реагује и не смирује кретена.
ма ништа нисам запамтио, много речи има, не знам о чему пева али ритам ми се допао тако да скоро нисам ни обраћао пажњу на било какву реч, па се сад сетих песме те и сад ме то нервира што немаам никакву представу
а колико музичких праваца данас има чини ми се да може бити хип хоп и могуће (невероватно) да је неки нигер у питању![]()
Сазнаћеш кад се најмање будеш надао, а и мене је то исто знало да изнервира - свиђа ми се а не знам шта је.