Sta vas je danas iznerviralo

Е, зато ја и не остављам.

Због гриже савести коју бих имала када пропушим после неког времена.

А извесно је да их не могу оставити :sad2:

Цигаре, људи, цигаре ...

Нишки "Класик" плави, дугачки. Мој најбољи другар. :lol:

Kod mene je to ''stara priča'' otkad sam se preselio...Poštar ne samo što ne donosi važna pisma, osim računa na vreme, nego nam stalno ostavlja obaveštenja o nemogućnosti uručenja sudskih poziva i slično a nedavno je napisao na takovom obaveštenju ime m oje mame a prezime k omšinice, koji IDIOT...To nam je odgodilo važnu sudsku raspravu i novac koji smo očekivali...
msm odlepila sam...kad me malo proshlo zvala poshtu pa put pod noge...do poshte mi se mozak razbistrio jer sam ishla peshke, tako da sam podigla pismo zadovoljna zbog toga...a poshtar je imao srece jer nisam htela da pokvarim svoju radost...:lol:

Неки лик пензос у пошти Стара Пазова хоће преко реда.. ја ало где ћеш.. још онако дрзак ми одговара, шта се буниш само хоћу да предам писмо.. а ја: и ја само хоћу да купим картицу.::) После кад сам ја дошао на ред, опет он покушава преко реда:eek: видела службеница па њега искулирала мени каже: иволите г-дине ви сте на реду. :cool:
Не знам који је мој тим пензионерима, тешко му да чека у реду 20 секунди онолико колико је мени требало да обавим куповину воип картице.. а видим виталан ко човек од45-50 година... само је у питању безобразлук. :evil:

Неки лик пензос у пошти Стара Пазова хоће преко реда.. ја ало где ћеш.. још онако дрзак ми одговара, шта се буниш само хоћу да предам писмо.. а ја: и ја само хоћу да купим картицу.::) После кад сам ја дошао на ред, опет он покушава преко реда:eek: видела службеница па њега искулирала мени каже: иволите г-дине ви сте на реду. :cool:
Не знам који је мој тим пензионерима, тешко му да чека у реду 20 секунди онолико колико је мени требало да обавим куповину воип картице.. а видим виталан ко човек од45-50 година... само је у питању безобразлук. :evil:

Ако је са 50 година у пензији, мора да је бивши СУП-овац.

Они нису навикли да чекају у реду :mrgreen:

Čekanje u Korisničkom servisu Telekoma/MTS Srbije na Novom Beogradu.

Oni su za televiziju i inspekciju. Red je uvek, ali uvek u bilo koje doba dana, godine...bar desetak ljudi i čekanje od najmanje sat, dva vremena. Rade obično 2-3 šaltera od ukupno 8 i operateri za istima potpuno nezainteresovano i odbojno odgovaraju na pitanja i probleme korisnika. Znači izađeš gluplji nego kad si ušao i naravno uvek su oni u pravu.:evil:

Malo mi fali da ukinem sve kod njih!

Oni su za televiziju i inspekciju. Red je uvek, ali uvek u bilo koje doba dana, godine...bar desetak ljudi i čekanje od najmanje sat, dva vremena. Rade obično 2-3 šaltera od ukupno 8 i operateri za istima potpuno nezainteresovano i odbojno odgovaraju na pitanja i probleme korisnika. Znači izađeš gluplji nego kad si ušao i naravno uvek su oni u pravu.:evil:

Svi operateri i provajderi su isti. Nema sreće ni kod kojih. Jednostavno- bezobrazluk koji pomera granice.

Svi operateri i provajderi su isti. Nema sreće ni kod kojih. Jednostavno- bezobrazluk koji pomera granice.

Da, ali i za to ima lek-jednostavno ne plaćaš, pa kad te isključe pređeš kod drugog, a za poslednju ratu neka me tuže da vidimo da li im se isplati!

Sve državno i javno bih ukinula i dala u privatne ruke-da vide šta je rad. Ovo ovako na državnoj grbači je prešlo više sve granice...

Na pitanje, gde to stoji u ugovoru, odgovor je napišite žalbu na taj i taj mail (a zna da smo u pravu), ali kad platite račun.:evil:

Ја сам то урадила пре 4 године.

Da, ali i za to ima lek-jednostavno ne plaćaš, pa kad te isključe pređeš kod drugog, a za poslednju ratu neka me tuže da vidimo da li im se isplati!

Sve državno i javno bih ukinula i dala u privatne ruke-da vide šta je rad. Ovo ovako na državnoj grbači je prešlo više sve granice...

Na pitanje, gde to stoji u ugovoru, odgovor je napišite žalbu na taj i taj mail (a zna da smo u pravu), ali kad platite račun.:evil:

Neki sistemi se ne smeju dati u privatne ruke, jer je to propast-vodoprivreda, železnica, energetika, obrazovanje, zdravstvo itd. Nije problem u strukturi vlasništva, nego u tome što najgori dolaze na najvažnije pozicije, a kada hoće da nam svima dopizdi i da neku firmu prodaju privatniku budzašto, onda se rade i namerne sabotaže i havarije.

Poslednja izmena:
Neki sistemi se ne smeju dati u privatne ruke, jer je to propast-vodoprivreda, železnica, energetika, obrazovanje, zdravstvo itd. Nije problem u strukturi vlasništva, nego u tome što najgori dolaze na najvažnije pozicije, a kada hoće da nam svima dopizdi i da neku firmu prodaju privatniku budzašto, onda se rade i namerne sabotaže i havarije.
Nije n i sada daleko od toga iako su skoro svi ti sistemi 100 % državni...Kod privatnika bi bilo i manje rasipanja, posebno ako stranci kupe...Za naše ''biznismene'' ne mogu da garantujem...

Nije n i sada daleko od toga iako su skoro svi ti sistemi 100 % državni...Kod privatnika bi bilo i manje rasipanja, posebno ako stranci kupe...Za naše ''biznismene'' ne mogu da garantujem...

Kad privatnik kupi neki veliki sistem koji zahteva gomilu izdvajanja za održavanje, kao što su energetika i vodoprivreda, taj novac koji bi morali uložiti u održavanje je sa aspekta privatnog kapitala čist trošak, tako da on nije zainteresovan za unapređenje kvaliteta usluge, a verovatno je i da može doći do velikih havarija. Takođe, veštačkim izazivanjem nestašica, pumpa se cena proizvoda. Primeri za ove pojave su brojni, npr vodovod u Parizu, elektrosistem na Floridi itd...

Ljudi, nije njima dogorelo! Lepo im je rekla jedna žena iz reda-ako nećeš da radiš skloni se, imam ja 10-ak mladih ljudi, rođaka i prijatelja, koji bi mladost dali da sednu na tvoje mesto i to sa fakultetskim diplomama! Nego ne vredi, on zna da će primiti platu, radio-ne radio i ne možeš mu ništa. Da se obratiš pretpostavljenom, ni on nije ništa bolji, a verovatno mu je i neki rođak, švaler, kum isl...

Back