- Poruka
- 6.538
A tvoja tvrdnja se zasniva na...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Celokupnom utisku...Smeta ti kriminal ali ti smeta i oštar odnos prema njemu, onda bi trebao da prestaneš da se stalno žališ na haos i bezvlašće ovde, osuđuješ terorizam i vojnu silu samo kada je usmeren protiv tebe ili onog u šta veruješ...Ne tako različito nego mnogi Jenkiji, samo sa značajnom razlikom, što oni imaju ''prst na obaraču'' a ti i takvi kao ti nemate, i onda stalno kritikujete iz prikrajka i molite se za n jihovu propast...Klasičan sindrom kiselog grožđa umotan, doduše u neke pedesetogodišnje komunjarske uticaje, poput stalnog plača za svetkom pravdom, dok je sama pravda misaona imenica na terotorijama gde se najviše ''krulji''![]()
pogledaj malo bolje kako pas okleva..pa njusi nesto sto su mu bacili..onda ga pandur huska rukom i nijednom ga nije konkretno napao a bilo ih je jos dvojica koje nije ni primetio a drzali su mu vlasnika
Teglim se u plastičnoj stolici i polomim je... a ovamo sam kao smršao sa 112 na 105 kg...
Konture stolice su navikle na 112 i sad si je šokirao, pa je posustala.
Ja sam isto oko 105 ali dobro ih nosim. Nemam više iluziju da dodjem do idealnh 97.
Да ли си ти мој муж
Сем по локацији, по свему бих рекла - да.
Bivši zamenik direktora "Srbijagasa" ubio kolima dete, pa osuđen na godinu i po dana
Uzeli smo u obzir da on nije ranije osuđivan, da ima 62 godine, da je izrazio kajanje zbog učinjenog dela. Kao najbitniju olakšavajuću okolnost uzeli smo to da biciklista nije bio osvetljen na tom delu puta gde ne postoji ulična rasveta - rekla je Tomić Jokić.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/39...io-kolima-dete-pa-osudjen-na-godinu-i-po-dana
covek je trebao da trazi odstetu za emotivnu bol i patnju od porodice preminulog deteta, dobio bi
А шта би ти за убиство из нехата?
Да га стрељају?
Овде је најбитнија чињеница да је он заменик директора "Србијагаса".
Шта да је обичан човек, да ли би се и онда дигла оволика помпа?
Човек је возио дете неосветљен, на неосветљеном делу пута.
Не мислиш да је и он као родитељ одговоран за сигурност детета?
Да га стрељају?
ha,ha lokaciju sam izmislio radi boljeg maskiranja.
Potrošite 200din i kupite ebeno svetlo, bar zadnje.
Да га стрељају?