Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene je to ''stara priča'' otkad sam se preselio...Poštar ne samo što ne donosi važna pisma, osim računa na vreme, nego nam stalno ostavlja obaveštenja o nemogućnosti uručenja sudskih poziva i slično a nedavno je napisao na takovom obaveštenju ime m oje mame a prezime k omšinice, koji IDIOT...To nam je odgodilo važnu sudsku raspravu i novac koji smo očekivali...Poshtar ladno zaboravio da mi donese za mene vrlo vazno pismo![]()

Син и ћерка, узели да сређују полице и једно друго зову ленчугом и дебилом.![]()
A stvarno se talože stvari, ovi dokumenti oni dokumenti, ne zna čovek više ni gde će ni šta će sa njima...
Kako?Ma vidim ja, ubi se ti od posla![]()

Kada sam pomenuo dokumenta mislio sam na kuću ne na posao...![]()

A stvarno se talože stvari, ovi dokumenti oni dokumenti, ne zna čovek više ni gde će ni šta će sa njima...

vodjena losim raspolozenjem otisla u ducan i kupila ronhill te ispusila od osam ujutru do sada skoro pola paklice , a sve to nakon sest godina od odvikavanja.
wtf??![]()

vodjena losim raspolozenjem otisla u ducan i kupila ronhill te ispusila od osam ujutru do sada skoro pola paklice , a sve to nakon sest godina od odvikavanja.
wtf??![]()
То се и мени десило једног давног дана после трогодишње паузе. Од тада не гасим.