Sta vas je danas iznerviralo

Stoka neće ni mojoj trudnoj ženi da ustane. Svi se prave ludi. Ali treba biti bezobrazan i prozivati ih da se ponize. Ono mesto napred je i rezervisano za trudnice, i bez blama treba stoku podići sa tog mesta. Sve je to propalo mater im nenormalnu.

Jednom prilikom sam zamolila gospodju, 40ih godina-po mojoj proceni, da ustane sa mesta za trudnice
prosli put kad sam bila trudna
prvo je negodovala, pa je pocela da galami, pa je ustala i rekla "znas, sledeci put zamoli nekog mladjeg da ti ustane"
ja :eek:

da je srece da si ustala sama da ne moram da te molim uopste...nesreco

Ма народ је стока неотесана. :evil:
Гледам јуче ујутру, у превоз ушла бака, једва хода, тешко дише.
Релација ка КЦС.
И нека шминкерка почне са просеравањем да где је она кренула кад радан свет иде на посао, само прави гужву.
А ова, јадна, кренула код лекара. И тачно је и изашла код Карађорђевог парка.

Ето, није у стању да добаци ни толико али зна да јој неко нарушава комодитет.
Глупача неотесана!

Ма народ је стока неотесана. :evil:
Гледам јуче ујутру, у превоз ушла бака, једва хода, тешко дише.
Релација ка КЦС.
И нека шминкерка почне са просеравањем да где је она кренула кад радан свет иде на посао, само прави гужву.
А ова, јадна, кренула код лекара. И тачно је и изашла код Карађорђевог парка.

Ето, није у стању да добаци ни толико али зна да јој неко нарушава комодитет.
Глупача неотесана!

Paralelno sa dekadencijom i degradacijom svih institucija u društvu, dešava se i degradacija moralnih vrednosti u samom čoveku. Mi smo jedan jadan io bedan narod koji je zaslužio nestanak.

Zapravo dobiješ uobraženog čoveka kome se drugi potčinjavaju.... idealnog šefa u suštini...

Па ја се никад не би потчинио дилеји која везе с мозгом нема. Друга је ствар ако је човек паметан, стручан, онда и одређена доза арогантности није на одмет.

Jednom prilikom sam zamolila gospodju, 40ih godina-po mojoj proceni, da ustane sa mesta za trudnice
prosli put kad sam bila trudna
prvo je negodovala, pa je pocela da galami, pa je ustala i rekla "znas, sledeci put zamoli nekog mladjeg da ti ustane"
ja :eek:

da je srece da si ustala sama da ne moram da te molim uopste...nesreco

та гарант нема децу па мрзи труднице

Priča o liku dečku, moje p oznanice koji iako je hirurg, ima napade besa i agresije pa se pre par večeri u mom kraju gde ima teških ludaka i gangstera pokačio sa nekima i toliko su ga dobro ispresavijali da je ostao da leži na zemlji...Sve je p očelo bez razloga pukla mu felna od divljačke vožnje i ljudi prišli da mu pomognu (!) a on se izgleda posvađao sa njima i dobio šta je dobio, čudi me da nije izboden ili upucan...Naši ljudi generalno precenjuju svoje snage i ***** se preko mere, doke nekom jačem i divljačkijem ne dokurči pa nas sastavi sa crnom zemljom.

Jeste žalosno ovo, psu svaka čast na vernosti, ali mislim da se vlasnik ipak malo više kurchio pred pandurima. Pas je obučen da zaštiti vlasnika, nije imao korpu, zamisli nedajbože da je ovako skočio na tebe ili dete...
pogledaj malo bolje kako pas okleva..pa njusi nesto sto su mu bacili..onda ga pandur huska rukom i nijednom ga nije konkretno napao a bilo ih je jos dvojica koje nije ni primetio a drzali su mu vlasnika

Back