Sta vas je danas iznerviralo

Ljudi koji ne isplaćuju zarađeno, a puna su im usta ''poštenja'' i fraza poput ''kad sam ja još nekog prevario''...Nije moj slučaj ali bliske mi osobe...Moraš da režiš i grizeš čak i sa naizgled ''finim i kulturni'' čak ti je lakše sa sirovinama, makar znaš šta da očekuješ

rodbina, koja su gomna ispali, a tek ce da ispadnu

Kod mene je to konstantno stanje!:zcepanje:

- - - - - - - - - -

Ali ja ni ne radim sa njom,radim na radiologiji a sve pozive prosleđuje kod nas ili interno i ginekologiju.Tako da i pored najbolje volje ne mogu da pomognem ni pacijentima u vezi informacija ni njoj.:sad2:

A tesko vam se odvojiti od soljice kafe i javiti se na telefon!Pevaj sto radis u drzavnoj sluzbi,a to ne znaci da si uvatila boga za onu stvar,tj da si bog i batina!

Kod mene je to konstantno stanje!:zcepanje:

- - - - - - - - - -

A tesko vam se odvojiti od soljice kafe i javiti se na telefon!Pevaj sto radis u drzavnoj sluzbi,a to ne znaci da si uvatila boga za onu stvar,tj da si bog i batina!

Zašto u ovoj državi sve mora da se generalizuje?Napisala sam da radim na radiologiji tj rengenu i nije mi teško da se odvojim od šoljice kafe ali teško je da ostavim pacijenta na stolu za ekspozicije ili izađem iz mračne komore u toku razvijanja filma zbog telefona koji se raspada od zvonjave.I ne smatram da sam bog i batina jer nema razloga za to.Žao mi je da je moj post izazvao ovakvu reakciju.

Poslednja izmena:
Zašto u ovoj državi sve mora da se generalizuje?Napisala sam da radim na radiologiji tj rengenu i nije mi teško da se odvojim od šoljice kafe ali teško je da ostavim pacijenta na stolu za ekspozicije ili izađem iz mračne komore u toku razvijanja filma zbog telefona koji se raspada od zvonjave.I ne smatram da sam bog i batina jer nema razloga za to.Žao mi je da je moj post izazvao ovakvu reakciju.

Ovo je korektno. Mora da postoji osoba koja se javlja i zaspisuje važne pozive

Back