Sta vas je danas iznerviralo

Pa to da se ogradi na vreme, da ti slučajno ne bi palo na pamet da dalje postavljaš pitanja ili nedajbože uđeš u raspravu...
Jeste,samo strogo i nadrndano...ja bash bila fina i ljubazno pitala...a kad je ona tako odgovorila e onda sam si dala na volju:lol:

- - - - - - - - - -

Ne mogu ustanove i institucije da nam bude bolje i ljubaznije od nas samih...
:dontunderstand:postoji kodeks ponashanja na radnom mestu,ulici,restoranu...ma kako god,i intonacija izgovorenog je vrlo bitna

Uspavljujem malog i razmisljam kako cu kad zavrsim da jedem lepo lubenice, ima u frizideru...
...i da sprovedem plan u delo, al hoces, mm sve pojeo!!!!
do poslednje kockice
pa kad ga nisam zadavila
sad ima da mi obidje i TEMPO i METRO i IDEU i MAXI i da nadje lubenicu da mu je olupam o glavu!!

Више ме испрепадало него изнервирало.

Сиђем испред зграде на цигарет - паузу, таман запалим цигарету и кренем да ставим упаљач у кутију, кад он склизну и паде на мермерне плочице.

И распуче се као бомба поред мојих ногу.

Жива сам се препала, нисам имала појма да може тако да пукне :eek:

Више ме испрепадало него изнервирало.

Сиђем испред зграде на цигарет - паузу, таман запалим цигарету и кренем да ставим упаљач у кутију, кад он склизну и паде на мермерне плочице.

И распуче се као бомба поред мојих ногу.

Жива сам се препала, нисам имала појма да може тако да пукне :eek:

Хахаха, итекако може, бар три пуа ми се десило то исто. Сад имам страх од упаљача. :lol:

danas i sutra se u mom mestu odrzava manifestacija "stari lala", sto nije lose, ali... zbog velike vrucine ove godine ne moze na otvorenom, pa su otkazali i baletsku i sve pozorisne predstave i danas i sutra jer ce se takmicenja za starog lalu odrzati u domu kulture i pozoristu...
tako da eto - takmicenje u brijanju, merenje brkova i velicina klipa...,vicevi i poselo i sl. su veci kulturni dogadjaji od pozorisne i baletske predstave.

danas i sutra se u mom mestu odrzava manifestacija "stari lala", sto nije lose, ali... zbog velike vrucine ove godine ne moze na otvorenom, pa su otkazali i baletsku i sve pozorisne predstave i danas i sutra jer ce se takmicenja za starog lalu odrzati u domu kulture i pozoristu...
tako da eto - takmicenje u brijanju, merenje brkova i velicina klipa...,vicevi i poselo i sl. su veci kulturni dogadjaji od pozorisne i baletske predstave.

:eek: :zeek:

Back