Sta vas je danas iznerviralo

Ali realno sve potiče iz porodice...Moja mama je učiteljica pa zato znam...Ima stvarno užasne dece ''živahne'', kako to zovu njihovi roditelji, koju u porodici uče da budu mali sadisti i psihopate a ima i zlatne povučene i nadarene dece, kojoj se ne poklanja dovoljno pažnje, upravo zbog ovih malih retarda...

Neće me iznenaditi ni ako nabede profesora da je kriv jer joj je rekao da uči. Zakon je na strani učenika. Katastrofa...

Pisao sam već na jednoj temi, kako sam nedavno prisustvovao jednoj odvratnoj sceni na autobuskoj stanici, gde je jedan idiot, mpžda peti, šesti, razred počeo da psuje i preti nastavnici, jer je sudeći, po njegovim maloumnim povicima, dobio keca. Cela stanica je tog debilka, predstavnika nove srpske zombi, 3D generacije, nemo posmatrala, i onda sam se morao umešati i pripretiti mu fizički, dok se ostali ponašali kao da se ništa ne događa. E, ta, apatija je ono što zastrašuje. Iskreno, žalim što ga nisam odalamio šakom po onom idiotskom nosu.
Žena mi je prosvetni radnik, i kada bi slična stvar ddesila njoj, ne znam kako bi reagovao.

Poslednja izmena:
Moraš biti pažljiv jer često iza onog što ti smatraš ''enfant terrible'' grozno dete dolazi pet puta gori roditelj, kome neće smetati da te malo ''ošašolji'', čak će mu dobro doći da izbaci nagomilani angst.

Jasno je meni da se model nasilnog i degeneričnog ponašanja preuzima iz kuće, i da je teško da su ukućani takvog deteta normalni, ali negde se mora povući granica.

Како ти се то десило?
U teretani. Radio sam trening za ledja. Tek po zavrsetku treninga sam osetio bol, tako da ne znam koja me je vezba tacno uhebala. Po dolasku kuci sam namazao malo antireumatske vode, a onda sam zajahao biciklu i verglao po busnoj kaldrmi i ledja su mi se rastocila. Ne boli me sve vreme, samo kad se savijam.

U teretani. Radio sam trening za ledja. Tek po zavrsetku treninga sam osetio bol, tako da ne znam koja me je vezba tacno uhebala. Po dolasku kuci sam namazao malo antireumatske vode, a onda sam zajahao biciklu i verglao po busnoj kaldrmi i ledja su mi se rastocila. Ne boli me sve vreme, samo kad se savijam.

Bolje da si otišao na građevinu i volontirao jedan dan na mešalici. Učinio bi dobro delo i pomogao onim sinjim kukavcima.

Ебеш државу којој је просвета десета рупа на свирали, па има пара за којешта, а деца нам уче као у 19. веку!!!:dash:
Још мало па ћемо да се вратимо на воштане таблице за писање!

Нема пара за папир за копирање - добро, купила сам за своје паре, па штампам контролне задатке, планове и све што треба од свог папира и из свог џепа!
А сад више немамо ни тонера у штампачу, и неће га ни бити више јер нико неће да га финансира, општина каже да нема пара, и готово!:dash:
Па ће у веку опште дигитализације ђаци прво пола часа да преписују питања за контролни са табле, а другу половину часа да раде...:dash:
Пре 35 година, када сам ја била у основној, добијали смо контролне штампане на гештетнеру....а сада је то научна фантастика!:evil:
Таблица и скамије - ту нам је просвета тренутно!
А креде ако бог да...:roll:

ААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!:besna::besna::besna:

Back