- Poruka
- 11.386
Upalim auto, izađem iz dvorišta, smrdi neka guma. Otvorim haubu, a ono, vatra. Sad sam ostavila muža da vidi šta mu je. Nemam živaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi koji svemu prilaze sa negativne strane me nerviraju svaki dan.Mogla bih roman da napisem o tom.

Нашла се са другарицом коју нисам дуго видела и истрпела тортуру непрекидног двочасовног блебетања.

Олакшање које сам осетила кад сам кренула кући, не може се описати.

Neće sigurno ruske da nose O_ODanas sam u gradu video jedno desetak zombija, što muških, što ženskih, sa motivima američke zastave na majicama. Granulo sunce, pa su izašli da prošetaju svoje prazne glave po novosadskom suncu.

Danas sam u gradu video jedno desetak zombija, što muških, što ženskih, sa motivima američke zastave na majicama. Granulo sunce, pa su izašli da prošetaju svoje prazne glave po novosadskom suncu.
Al onda nemojte da se žalite, uživajte...
Nije ni čudo što nam tako ide kako nam ide...Al onda nemojte da se žalite, uživajte...
![]()

Ne treba ni ruske, ali ovo je još morbidnije i bolesnije.Neće sigurno ruske da nose O_O![]()