- Poruka
- 6.538
Mene nervira meca...Ostalo je ok.Kad imam jako sam nervozna.![]()
Pa ti zatrudni, i sve ok.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene nervira meca...Ostalo je ok.Kad imam jako sam nervozna.![]()

Vrag je odneo šalu, kakvo je vreme došlo, u školu treba ići s pancirom.
Učenica izbola profesora jer joj je rekao da mora da uči
http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno...a-jer-joj-je-rekao-da-mora-da-uci/84814.phtml
Odbaciti tzv. evropske zakone, koji su monstruozni i čiji je cilj da prave debile od srpske omladine, i doneti zakone kojim će biti omogućeno istinsko vaspitnje i obrazovanje.

Neće me iznenaditi ni ako nabede profesora da je kriv jer joj je rekao da uči. Zakon je na strani učenika. Katastrofa...
Moraš biti pažljiv jer često iza onog što ti smatraš ''enfant terrible'' grozno dete dolazi pet puta gori roditelj, kome neće smetati da te malo ''ošašolji'', čak će mu dobro doći da izbaci nagomilani angst.

Пробудио ме муж у 5 ујутро са причом: '' Ухватила ме контрола у бусу!''![]()

U teretani. Radio sam trening za ledja. Tek po zavrsetku treninga sam osetio bol, tako da ne znam koja me je vezba tacno uhebala. Po dolasku kuci sam namazao malo antireumatske vode, a onda sam zajahao biciklu i verglao po busnoj kaldrmi i ledja su mi se rastocila. Ne boli me sve vreme, samo kad se savijam.Како ти се то десило?
Lepo od tebe, kao pekmezu i hipohondru prija mi svaka paznjaТо ће проћи само од себе, поштеди се пар дана, одмарај се.
И узми нешто против болова.

U teretani. Radio sam trening za ledja. Tek po zavrsetku treninga sam osetio bol, tako da ne znam koja me je vezba tacno uhebala. Po dolasku kuci sam namazao malo antireumatske vode, a onda sam zajahao biciklu i verglao po busnoj kaldrmi i ledja su mi se rastocila. Ne boli me sve vreme, samo kad se savijam.
Lepo od tebe, kao pekmezu i hipohondru prija mi svaka paznja![]()