Sta vas je danas iznerviralo

Ne treba ni ruske, ali ovo je još morbidnije i bolesnije.

Niko ko u prvi plan stavlja čoveka, humanizam i solidarnost ne može da podržava sistem koji uništava sve pred sobom. Sistem koji je duboko destruktivan i poguban za čoveka i prirodu, bez obzira koja zemlja ga predstavlja. Taj ekspanzivni kapitalizam nije samo ekonomski sistem, nego sistem života koji je u dubokom neskladu sa prirodnim i ljudskim.

kratko i jasno.

Нашла се са другарицом коју нисам дуго видела и истрпела тортуру непрекидног двочасовног блебетања.

Ista priča, samo porodično ispiranje mozga, znači nije to što ne možeš doći do reči ( ni ne tražim je:roll:), ali brate samo JA pa JA...mi smo ovo ovako, mi smo ono onako....aman više!!! Ali nema ništa gore od ljudske bede, ali ne one materijalne, nego duhovne, socijalne bede:confused: Osnovna kultura konverzacije je da pričaš, ali i da saslušaš, nevezano za temu ili tvoj stav.

Ista priča, samo porodično ispiranje mozga, znači nije to što ne možeš doći do reči ( ni ne tražim je:roll:), ali brate samo JA pa JA...mi smo ovo ovako, mi smo ono onako....aman više!!! Ali nema ništa gore od ljudske bede, ali ne one materijalne, nego duhovne, socijalne bede:confused: Osnovna kultura konverzacije je da pričaš, ali i da saslušaš, nevezano za temu ili tvoj stav.

Стекла сам утисак да код ње није само некултура у питању већ и неуротични поремећај. Свеједно, надам се да је нећу видети наредних десет година.

E danas prevršilo meru i ja ih, moju ženu i komšiku izbacio u drugu sobu pa nek kenjaju tamo koliko im volja .Kad ova moja kaže ja nekulturan e onda mi tek puko živac iako sam miran i strpljiv čovek ali me ne interesuje šta one pričaju.Ali možete zamisliti u svaku sobu televizor a one guske se nabile kod mene i ne mogu da gledam Žikinu šarenicu..

Back