gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
jel ja licim na retarda 
Ivo ... nisu svi susretljivi kao ti ... kad ces da naucis 
al srecom ima ih

al srecom ima ih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne treba ni ruske, ali ovo je još morbidnije i bolesnije.
Niko ko u prvi plan stavlja čoveka, humanizam i solidarnost ne može da podržava sistem koji uništava sve pred sobom. Sistem koji je duboko destruktivan i poguban za čoveka i prirodu, bez obzira koja zemlja ga predstavlja. Taj ekspanzivni kapitalizam nije samo ekonomski sistem, nego sistem života koji je u dubokom neskladu sa prirodnim i ljudskim.
Нашла се са другарицом коју нисам дуго видела и истрпела тортуру непрекидног двочасовног блебетања.
Ista priča, samo porodično ispiranje mozga, znači nije to što ne možeš doći do reči ( ni ne tražim je), ali brate samo JA pa JA...mi smo ovo ovako, mi smo ono onako....aman više!!! Ali nema ništa gore od ljudske bede, ali ne one materijalne, nego duhovne, socijalne bede
Osnovna kultura konverzacije je da pričaš, ali i da saslušaš, nevezano za temu ili tvoj stav.

planovi za naredni period... pogubila sam se skroz...
shto vishe opcija vishe me boli glava![]()
Vrag je odneo šalu, kakvo je vreme došlo, u školu treba ići s pancirom.
Učenica izbola profesora jer joj je rekao da mora da uči
http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno...a-jer-joj-je-rekao-da-mora-da-uci/84814.phtml
I ove subote mi je tetka dosla u posetu.
Dođe mi komšika na kafu i još nije sela ona uhvati daljinski i promeni mi program a ja gledam Žikinu šarenicu.Malo je falilo da je zadavim

E danas prevršilo meru i ja ih, moju ženu i komšiku izbacio u drugu sobu pa nek kenjaju tamo koliko im volja .Kad ova moja kaže ja nekulturan e onda mi tek puko živac iako sam miran i strpljiv čovek ali me ne interesuje šta one pričaju.Ali možete zamisliti u svaku sobu televizor a one guske se nabile kod mene i ne mogu da gledam Žikinu šarenicu..

neam pojma...svaki put kad dođem ovde na forum ja se iznerviram...