Sta vas je danas iznerviralo

Ako ista mrzim, mrzim ljude koji olako daju obecanja!
Nije danas, ali jeste juce - opet me ispalio jedan majstor.
Ali ljudi moji kako tako zna da te ubedi "ma dogovoreno, nema da brines, ma racunaj da je zavrseno, kad ti JA kazem!"

Osecam se ko zadnji idiot, ma samo sto ne pocnem da mekecem!!

Prvo su mi "dirnuli" živac penzioneri, njih 10-tak kako su upali u bus i komentarisali kako se vraćaju sa neke njihove zabave (!). Iznervirao me je neki čovek, koji je hteo da otme slobodno mesto u busu jednoj trudnici. Morao sam odreagovati (pridružili su mi još neki ljudi iz busa) i bukvalno oterati dileju sa sedišta.

Ako ista mrzim, mrzim ljude koji olako daju obecanja!
Nije danas, ali jeste juce - opet me ispalio jedan majstor.
Ali ljudi moji kako tako zna da te ubedi "ma dogovoreno, nema da brines, ma racunaj da je zavrseno, kad ti JA kazem!"

Osecam se ko zadnji idiot, ma samo sto ne pocnem da mekecem!!
Majstori su takvi...Evo nama sad došao naš UNI majstor za sve...I on kaže danas će doći dođe sutra juče je rekao doći će prekosutra evo došao danas...

Ovaj naš radi za pola para koje bi nam uzeo neki stranc jer nam je prijatelj al to ima svoju cenu da je krajnje opušten...Mada vidim da i oni koji uzimaju tržišnu cenu imaj attitude...

E vis, ovaj prvi je meni "kao" prijateljski to teo i odraditi.
Msm..oduzila bih mu se ja , nisam kreten (ako vec nisam i zasluzila) i sad sam skontala da je to najgora moguca varijanta.
JOK!
Od sada samo na VI.
Dobardan-dobardan! Izvolte, to i to, treba. Jesil odradio? Jesi. Sta sam duzna? Izvoli.Hvala lepo i dovidjenja!

Još jedno podsećanje da živim u zemlji u kojoj su veze i vezice sve.
Nije bitno da li si dobar u svom poslu, nije bitno da li umeš da radiš ono što si izabrao, već kakva leđa imaš... I koji đavo oni koji su već oavno napustili ovu zemlju imaju da se vraćaju? Gde i za čije babe zdravlje?

@BarbaraB: a mene suprotno, danas me obradovala jedna fina apotekarka. Obišao sam šest apoteka i samo je ona znala da to što tražim piše u onom listiću od leka... + izgleda jako lepo.

A iznerviralo me to što ljudi pristaju da voze pod ovakvim uslovima.

Poslednja izmena:
Докторка Нада Мацура у Јутарњем програму прича о утицају атмосферских прилика на здравље човека па, као лекар и стручњак, на крају изводи паметан закључак:''А време, какво је такво је - добро је!'' :roll::lol:
А онда каже да се десила саобраћајна несрећа у којој је страдао човек ''од око 41 годину'' (колико ли је то година ОКО 41?:confused:), да му је у судару повређена доња вилична кост (јако важан податак за гледаоце:roll:) и још паметније закључује:''Требало је више да пази, вилична кост је свакако потребна!'':dash::dash::dash:

Докторка Нада Мацура у Јутарњем програму прича о утицају атмосферских прилика на здравље човека па, као лекар и стручњак, на крају изводи паметан закључак:''А време, какво је такво је - добро је!'' :roll::lol:
А онда каже да се десила саобраћајна несрећа у којој је страдао човек ''од око 41 годину'' (колико ли је то година ОКО 41?:confused:), да му је у судару повређена доња вилична кост (јако важан податак за гледаоце:roll:) и још паметније закључује:''Требало је више да пази, вилична кост је свакако потребна!'':dash::dash::dash:

ima ona jos bisera, ali joj ne zameram..ko posle nocnog dezurstva da bude bistrog uma pred kamerama..to je obicno ona faza kad se osecas kao zombi i samo cekas da vidis sebe ispod jorgana..

:zcepanje:ovo mi nije za nerviranje, više kao jutarnja komedija i razgibavanje mozga -nađi greške (lapsuse) u tekstu!:zcepanje:

Prvo su mi "dirnuli" živac penzioneri, njih 10-tak kako su upali u bus i komentarisali kako se vraćaju sa neke njihove zabave (!). Iznervirao me je neki čovek, koji je hteo da otme slobodno mesto u busu jednoj trudnici. Morao sam odreagovati (pridružili su mi još neki ljudi iz busa) i bukvalno oterati dileju sa sedišta.

Meni stvarno nije jasno sto ti je tudja zabava 'dirnula zivac'? Svasta.

Back