goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Pa što ideš tamo ja ne idem gde me ne žele ili se p retvaraju da me žele što je još gore...A ljudska m išljenja su zacementirana ne možeš tu ništa da promeniš..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

o cem se radi imal tamo sexy rvatica cujem da se loze na nas![]()

Vole srpski q...o cem se radi imal tamo sexy rvatica cujem da se loze na nas![]()
Vole srpski q...
I strastveniji smo od Rvata oni su suviše uštogljeni i zbog religije i sličnog..
sash dobijes trokutic ... ostade ja bez kafe , dao si mu info 
ma moze platim ti ficu al nema sanse sedim u dimu ionako mazem neku mast za oci sve belo vidim:naocare:imam infa koliko hoces... ali to ce da te kosta kafe u smoking partu nekog kafica
![]()
ma moze platim ti ficu al nema sanse sedim u dimu ionako mazem neku mast za oci sve belo vidim:naocare:
nije meni do kafice nego da te malo zekim sto ne mozes pusace ocima da vidis 
https://www.facebook.com/Urgettingreport?ref=ts&fref=tssash dobijes trokutic ... ostade ja bez kafe , dao si mu info
![]()

Wanna see something really scary but really?![]()

Kvari se nešto na veš mašini, pa od jutros škripi.
U slanini sam našao crve.
Na kraju dana odem do Tise, a tamo sa splava najgora muzika ispresecana pozdravima babi (koja je trenutno u šupi) od njenog unuka.
Cjum Ja sam mislio da ti voliš životinje![]()

ovi nosorozi odozgo, opet lumpuju i urlaju jedni na druge![]()
ko krdo gnuova su...
divljaci

ovi nosorozi odozgo, opet lumpuju i urlaju jedni na druge![]()
ko krdo gnuova su...
divljaci
ahahahahhahahah
"Molimo vas da tapacirate vasha kopita i da vaspitate vase tinejdz mladunce. U suprotnom bicemo prinudjeni da kontaktiramo animal control. Beograd, 08.11.2012"