gost 129086
Buduća legenda
- Poruka
- 27.221
Danas nisam iznervirana ali
zašto jedna muška osoba koja je meni draga, ljuta na mene. 
zašto jedna muška osoba koja je meni draga, ljuta na mene. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zašto jedna muška osoba koja je meni draga, ljuta na mene. Mardž dok povata tu kosu s avatara što juri na sve straneovo mora da ceo dan nisi ulazila u sobu?

Još gore kad stavi bebu na skuter u krilo...Sve se poseljačilo...Iznervira me svaki put kad vidim da ponosni tata stavi svog sina u krilo da zajedno voze auto po gradu...
cudoviste lopatom ubilo 4 mala steneta na sred pijace, u sred bela dana, na ocigled velikog broja gradjana...i niko se nije setio da uradi nesto,nego su tako buljili u psihopatu dok mlatara lopatom i ubija malecke stence
a svi zgrozeni,mos misliti
ebes mi sve ako ne bih dovatila prvo sto mi se nadje i izveketala majmuncinu, sav da se pushi,bolesnik poremeceni
uostalom sta se cudim ja, kad niko nece da pomogne ni coveku koji se na sred ulice srusi
Nigde ne vidim što je to uradio...
Uhapsen je
prijavio ga neki tamo sa pijace
iebo mu pas mater ko ga napravi tako retardiranogcudoviste lopatom ubilo 4 mala steneta na sred pijace, u sred bela dana, na ocigled velikog broja gradjana...i niko se nije setio da uradi nesto,nego su tako buljili u psihopatu dok mlatara lopatom i ubija malecke stence
a svi zgrozeni,mos misliti
ebes mi sve ako ne bih dovatila prvo sto mi se nadje i izveketala majmuncinu, sav da se pushi,bolesnik poremeceni
uostalom sta se cudim ja, kad niko nece da pomogne ni coveku koji se na sred ulice srusi
Zaboravih da dodam-dobro plaćena stoka!

E, neću da se naviknem !!

kad je smrad ! svoj kapital uvećava preko običnih radnika.Strašno.kad je smrad ! svoj kapital uvećava preko običnih radnika.Strašno.