Sta vas je danas iznerviralo

Mama, vidi sta mi je uradio, ustinuo me.
A vidi sta je ona meni uradila.
Ti si prvi. ne uzimaj tu papriku rukom.
Mrs.

I tako vec satima. A nekad su se pesme pevale o ljubavi brata i sestre. :(

:zcepanje:

- Ти шеташ Цилета.
- Не. Ти!
- Ја сам јуче трипут шетала Цилета, а ти само једном!
- Ма немој, ко га је јутрос шетао?!
- Ја! Ти се стално само извлачиш!
- Не лажи, мајмунко!
- Ко лаже, кретену?!
- Ментолу!
- Мајмунко!
- Мамаааа, она ми каже да сам мајмунка!
- Нисам!
- Јеси, рекла си, чула сам те!
- Ма немој, а шта си ти мени јуче рекла?!
- Шта? Ајде, реци, реци!
- Рекла си................................
АААААААААААААААААААААААААААААААААА :besna:

M: (..klepece na nemachkom koji uchi od septembra..)
A: (..ispravlja..neshto..u petoj godini uchenja joj neopisivo bode uvo..
..mama koja nikada nije uchila nemachki nema pojma o chemu se radi..)
M: Pusti me, aman, znam..
A: Kad znash zashto lupash?
M: Ne lupam, zezam se.. :tease:
A: Mda :roll:
M: Uostalom nisam te nishta pitao.. :plez:
A: Pitacesh me kad zabodesh dvojku, ne bi pre toga makar crk'o.. :lol:
M: A shto tebe boli uvo za to? :evil:
A: Ma cool, vidim da i tebe boli uvo za to.. :zcepanje:
M: E, ajde izadji iz moje sobe.. :mafijas:
A: I sad se ponashash k'o kreten i izbacujesh me.. :zper:
M: Ti si kreten! :evil:
A: Shta si mi rekao? :eek:
M: Ti si meni prva! :rtfm:
A: Rekla sam ti da se ponashash kao kreten, a ne da si kreten! :dash:
M: To je isto! :rtfm: :rtfm:
A: Nije! :besna:
M: Jeste!! :evil:
A: Izvini se odmah! :ljutko:
M: Ti se izvini.. :mafijas:
A: Shta - ja..?!?! :eek:
...
..
..

:neutral: :roll:

da vas utesim..

nekad je bilo ovako:

m 3god, M7god

m:to ti je sjovo a
M: pusti me na miru radim domaci!
m:kako si to napisao kjivo?
M:skloni se smetas mi
m:tu ti pise - ana voji mijovana
(znala sa 3 da cita tecnije od njega kad je posao u skolu)
M:skloni se nerviras me udaricu te!!!
m: pisi ana voji mijovana
M se okrece i brzinom munje joj zabada vrh grafitne olovke u celo..olovka se lomi, ``srce ostaje u glavi``
m vristi iz sveg glasa, M kaze:jesam ti rekao da se sklonis i da me nerviras!
posle 17 god

2 posle ponoci..
M: (zove m telefonom) seko gde si da dodjem da te pokupim da se ne vracas taxijem
m:ma tuitu sam, nemoj da se mucis, doci cu taxijem
M:ma jesi luda gde na taxi da bacas lovu, znas li gde je to cak..doci cu ja..cimnem te kad budem ispred..pa ja imam samo jednu sestru! :heart:

caskom prodju decije carke..
jos deceniju, dve i sve bude lakse videcete ;)

Poslednja izmena:
Malisa nije spavao citavu noc...dobio temperaturu, kaslje, vristi, tako da ni ostali ukucani nisu spavali....uglavnom ustajem jutros oko 5, sav izgubljen, i zovem hitnu....kazu mi:"Názvace vas dezurna doktorica"....nakon par minuta zvoni mobilni...ispricam joj sta i kako, tek ce ona "Ne mogu doci do vas, moram da radim". :eek: :dash:
S*rem ti se u dezurstvo, stoko. :evil:
Ja zapalio na posao, zena ga odvela kod naseg kucnog doce, koji radi od 7 sredom, ali do 08:30 radi samo vadjenje krvi. Ipak, primi malog preko reda, napise mu antibiotik itd. Uglavnom, bronhitis...navodno (za sad) nista na plucima.

Malisa nije spavao citavu noc...dobio temperaturu, kaslje, vristi, tako da ni ostali ukucani nisu spavali....uglavnom ustajem jutros oko 5, sav izgubljen, i zovem hitnu....kazu mi:"Názvace vas dezurna doktorica"....nakon par minuta zvoni mobilni...ispricam joj sta i kako, tek ce ona "Ne mogu doci do vas, moram da radim". :eek: :dash:
S*rem ti se u dezurstvo, stoko. :evil:
Ja zapalio na posao, zena ga odvela kod naseg kucnog doce, koji radi od 7 sredom, ali do 08:30 radi samo vadjenje krvi. Ipak, primi malog preko reda, napise mu antibiotik itd. Uglavnom, bronhitis...navodno (za sad) nista na plucima.

Kako je malenom?

Nije danas, nego sinoć. Jedna vest. Pitam se u koliko gluposti i sra.nja čovek može da upadne iz svog nemara, usled svoje sebičnosti i koliko slep može biti kod očiju i glup kod zdravog mozga :evil: E, da čujem da je uradio nešto dobro, nešto valjano i pametno, to bi me začudilo do neba, a gluposti me ne čude. Samo me strašno nerviraju, jer se posledice projektuju i na ljude koji nisu iz te priče :evil:

Sva deca koja idu u novosadske vrtice su dobila lepe novogodisnje paketice od neke nevladine organizacije koje se nalazi u dvoristu neke male crkve, od milja prozvane sektom. Tako je bilo i lane. U paketicu je pored igracaka, slatkisa, odece bila i cestitka na nemackom sa slikom jednog decaka koji je taj paketic upakovao ili ga je i on napunio, nebitno.

Ono sto mi se ne svidja je sto ja u svoje 33 godine zivota, moja supruga i dete u nesto manje od nase crkve nismo dobili apsolutno nista. Ni jednu fakin zvaku. Uvek je samo daj, daj, daj. Takodje bi bilo lepo i kad bi nasa deca nekad poslala neku sitnicu nekom nepoznatom drugaru u zemlje u kojim je gore nego kod nas (postoje i takve u Africi i Aziji), ali i njih vaspitavamo da samo traze, da nista ne daju.

Eh, krvoloce moj,
Samo se ti sali sa ozbiljnim stvarima.
Ti ne znas u kakvoj se situaciji nalazim.
Dovoljno je da mi nesto klikne u glavi i ja odohhhh.
Znam da se niko nece sazaliti niti to ocekujem, samo sam napisala sta me je iznerviralo, nista vise.

Back