Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Преко интернета сам купио производ који кошта 2300 динара, а поштарина Сити Експресом ме је коштала око 700 динара.
Од тачке А до тачке Б мање од 50 км.
Од тачке А до тачке Б мање од 50 км.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Од тачке А до тачке Б мање од 50 км.
Mama, vidi sta mi je uradio, ustinuo me.
A vidi sta je ona meni uradila.
Ti si prvi. ne uzimaj tu papriku rukom.
Mrs.
I tako vec satima. A nekad su se pesme pevale o ljubavi brata i sestre.![]()

ako je bronhitis znaci da je u plucima problem, gde su bronhije ako ne na plucima?
Malisa nije spavao citavu noc...dobio temperaturu, kaslje, vristi, tako da ni ostali ukucani nisu spavali....uglavnom ustajem jutros oko 5, sav izgubljen, i zovem hitnu....kazu mi:"Názvace vas dezurna doktorica"....nakon par minuta zvoni mobilni...ispricam joj sta i kako, tek ce ona "Ne mogu doci do vas, moram da radim".![]()
S*rem ti se u dezurstvo, stoko.
Ja zapalio na posao, zena ga odvela kod naseg kucnog doce, koji radi od 7 sredom, ali do 08:30 radi samo vadjenje krvi. Ipak, primi malog preko reda, napise mu antibiotik itd. Uglavnom, bronhitis...navodno (za sad) nista na plucima.
Kako je malenom?
PMS...čekam prvu osobu da me čudno pogleda pa da se isteresem na nju-njega ! Ali svi već znaju za igru pa mi se sklanjaju sa puta.
meni tako bilo juce..

E, da čujem da je uradio nešto dobro, nešto valjano i pametno, to bi me začudilo do neba, a gluposti me ne čude. Samo me strašno nerviraju, jer se posledice projektuju i na ljude koji nisu iz te priče 
Tek sam sad video, izvini sto kasnim sa odgovorom.
Dobro je. U ponedeljak je bio na kontroli. Nema vise temperaturu, sve o.k. Samo su rekli da ipak mora da kraja da popije antibiotik.
Jak k´o zemlja.![]()

Jutros cujem od tamo nekog da njega tamo vise nema.
Dao otkaz!
Sada mozemo da skacemo sa Brankovog mosta, i on i ja.
Strasno...
Dobro je, Aravena, da imaš taj virus i da si nam to saopštila, svi smo već pomislili da ti je, ono gore, bio oproštajni post !!!Sto mi vise ne prolazi virus???