Sta vas je danas iznerviralo

Nije me baš iznerviralo, ali....
Presrela me je na ulici jedna starija dama, sasvim lepo obučena i prijatnim glasom mi se obratila:
- Gospodine, da li mi možete pomoći?
- Izvolite.
- Možete li da mi date 500 dinara?
Zaprepastio sam se i iznenađeno zapitao:
- 500 dinara????
Ona je potvrdila, a ja sam odmahnuo rukom i krenuo svojim putem, na šta je ona za mnom počela da viče nešto u stilu:
- Kako vas nije sramota? Imate li vi majku?

Nije me baš iznerviralo, ali....
Presrela me je na ulici jedna starija dama, sasvim lepo obučena i prijatnim glasom mi se obratila:
- Gospodine, da li mi možete pomoći?
- Izvolite.
- Možete li da mi date 500 dinara?
Zaprepastio sam se i iznenađeno zapitao:
- 500 dinara????
Ona je potvrdila, a ja sam odmahnuo rukom i krenuo svojim putem, na šta je ona za mnom počela da viče nešto u stilu:
- Kako vas nije sramota? Imate li vi majku?

Zapravo... ovo je sjajno! :mrgreen:
Po više osnova gledano, ovo je... baš Orvelovski... ili grešim :think:
A što mi se sad mešaju u glavi scene iz jednog starog, crno-belog filma, gde glavnu ulogu igra Džejms Stjuart... zaboravih naziv filma, ali govori o velikoj depresiji... a istovremeno čujem u glavi onu prepoznatljivu muziku iz "Žaoke", sa Njumenom i Redfordom...
... šta reći... da nije tragično, bilo bi komično... :confused:

... inače, mene nervira ovo moje trenutno raspoloženje... obično nisam ovakva, obično sam fleksibilna i spremna za manevar... Spremna da amortizujem i ublažim udarac, da relativizujem i objektivizujem, analiziram, uzvratim... ma, bre, plivam i održavam se...
A sada... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, uradite mi lobotomiju, da blagoteleće gledam i smeškam se zahvalno, tupo i bez svesti, do kraja svog bednog mačjeg života... ovako ću da poludim... :confused:
... ebo me Orvel, meni treba zabraniti čitanje takvih stvari, samo ljubavne bljuc limunade i domaće "spisateljice"... :mrgreen:

... inače, mene nervira ovo moje trenutno raspoloženje... obično nisam ovakva, obično sam fleksibilna i spremna za manevar... Spremna da amortizujem i ublažim udarac, da relativizujem i objektivizujem, analiziram, uzvratim... ma, bre, plivam i održavam se...
A sada... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, uradite mi lobotomiju, da blagoteleće gledam i smeškam se zahvalno, tupo i bez svesti, do kraja svog bednog mačjeg života... ovako ću da poludim... :confused:
... ebo me Orvel, meni treba zabraniti čitanje takvih stvari, samo ljubavne bljuc limunade i domaće "spisateljice"... :mrgreen:
Neki put nije loše biti Orvel....

Данас у школи - крви до колена!:sad2:
Једна модрица на оку, једна разбијена усна, једна заврнута рука, један жив дављен неудављен...један добио хистерични напад па се ваљао по бетону....
Да ли је нека промена притиска, или шта, али тек клинци су као осице!:confused:

Хаха, да се нашао неки новинар ту, имао би материјала за тему ''Насиље у школама'', могао би да живи месец дана само од данашњих догађаја!:mrgreen:

Vraćam se malopre s posla, ulicom ide onaj komunalni kamion usisivač, ispred njega komunalac lopatom podiže suvo lišće s ulice na trotoar, ovaj za njim kao usisava nešto. Em ništa ne usisa, em prvi automobil koji prođe za njim od strujanja vazduha koje napravi, vrati sve lišće na ulicu. Sizifovski posao.:dash:
A mi, građani, to finansiramo.:(

Једна модрица на оку, једна разбијена усна, једна заврнута рука, један жив дављен неудављен...један добио хистерични напад па се ваљао по бетону....

Хаха, да се нашао неки новинар ту, имао би материјала за тему ''Насиље у школама'', могао би да живи месец дана само од данашњих догађаја!:mrgreen:
Pun mesec...

Sebi sam najveci ``neprijatelj``.
Nisam dobro odradila posao, mada mi drugi kazu da ipak jesam, ali ja znam da nije to najbolje sto umem.
A imala sam i razlog za to, boleo me stomak, nisam mogla da se usredsredim na drzanje sastanka, a morala sam...
I da... moje kupoholicarske sklonosti, kada sam sve sto sam imala potrosila tek tada sam shvatila da sam preterala i da necu moci dugo ovako :(.
Najgora je kletva ``imati pa nemati``. Ja sam imala puno i nikako da skapiram da sada nemam novca za svaku moju ludoriju i da moram moram moram da vodim racuna o svakom svakom svakom dinaru.
Glavo luda... ja to sebi.

Једна модрица на оку, једна разбијена усна, једна заврнута рука
, један жив дављен неудављен...један добио хистерични напад па се ваљао по бетону....

Ma, dobro si još i prošla, kakva su današnja deca, mogli su ti tvoji đaci i gore utaditi !!! :lol:

Back