goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Krvolok neumesno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postavi ovo na " Ljubav & sex ", tamo će već neko iznaći konstruktivnu ideju, kako da se snađeš !!!![]()
goxy, mili.Auuu, nadam se da si se salio druze moj stari, pa ti ne uzimam za ``zlo``.
Ti i ne znas, ali mi se znamo odavno, naravno sa Krste.
goxy, mili.

Tzzzzz !!! Ja sam pod goxy nikom !!!....mislim da krvolok nije goxy......goxy je pod svojim nikom![]()

...nije ovo od danas, ovo je svaki dan,
Ma nema šanse...Sve što krene kako treba se u poslednje vreme nekim mešanjem sa strane pokvari.
... e, sad' ako goxy nik počne da nabacuje neke dvosmislene ideje, sve će izići na videlo, k'o ulje na vodi !!!...prodje jos jedna nedelja a od posla i dalje nista.......nije ovo od danas, ovo je svaki dan,
samo sto se trudim da se ne nerviram svakodnevno, i da skrenem misli na lepse teme, a onda
kad zavirim u novcanik i setim se koji je datum slosi mi se najstrasnije....![]()
... e, sad' ako goxy nik počne da nabacuje neke dvosmislene ideje, sve će izići na videlo, k'o ulje na vodi !!!![]()
You are entering my heaaad![]()
....kad cete da se pomirite pa da opet budete jednoAuuu, nadam se da si se salio druze moj stari, pa ti ne uzimam za ``zlo``.
Ti i ne znas, ali mi se znamo odavno, naravno sa Krste.
goxy, mili.
Nadam se da postoji mogućnost za rešenje...Svi smo tight spot-u...
Jao, pa čega sve tu nema...
Za koji vrag skidamo kojekakve smešne, zanimljive i ostale slike sa neta? Za kog vraga imam iste fajlove u 20 foldera? Koji će mi vrag slike hrane koje kačim ovde na prigodnoj temi, zašto to čuvam? 

Није се чак ни правила да ме не види, него ето тако, у фазону:''Немам појма ко си ти...''
A ovamo ti se šlihtala gde god je i kad god je stigla????Није ме изнервирало, али ми је оставило неки безвезан утисак:
Идем данас у школу и срећем бившу ученицу (јуна је завршила осми разред). Са њом сам иначе била увек у супер односима, а и френдови смо на фејсу, и она игра Фарму и стално једна другој шаљемо поклоне... Ја се баш обрадовала што сам је видела и кроз осмех рекла:''Здраво! Здраво!''....а она је прошла поред мене као поред турског гробља....Није се чак ни правила да ме не види, него ето тако, у фазону:''Немам појма ко си ти...''
После ми кажу колегинице да се ни њима не јавља....
Ебем ти ту муљаву децу која не умеју да се снађу, да кажу ебено добардан, него глуме лудило...
А они пробисвети што сам их кажњавала укорима, делила им кечеве и са којима сам се борила жестоко - одушевљено вичу преко целе улице кад ме виде, станемо и испоздрављамо се сваки пут као род рођени...![]()
A ovamo ti se šlihtala gde god je i kad god je stigla????