Sta vas je danas iznerviralo

...prodje jos jedna nedelja a od posla i dalje nista....:(...nije ovo od danas, ovo je svaki dan,
samo sto se trudim da se ne nerviram svakodnevno, i da skrenem misli na lepse teme, a onda
kad zavirim u novcanik i setim se koji je datum slosi mi se najstrasnije....:sad2:

Ma nema šanse...Sve što krene kako treba se u poslednje vreme nekim mešanjem sa strane pokvari.

Jeste, kao po nekom pravilu...
A kada krene traljavo i ne obećava ništa dobro, onda, kao, izadje na najbolje... ali bre, ovo moje traljavo krenulo, mirisalo na propast od strarta, traje već godinu i po, vuče sve sa sobom u ambis... a pri tome je jedno od bazičnih stvari za život... i sve što je zasvetlelo u trenu, i izgledalo kao korak bliže rešenju, ugasilo se bučno i donelo trilion novih problema... :roll:
Ja prva kažem da bi život bio dosadan da nam je samo dobro, ali ovako ne valja, preterano je

...prodje jos jedna nedelja a od posla i dalje nista....:(...nije ovo od danas, ovo je svaki dan,
samo sto se trudim da se ne nerviram svakodnevno, i da skrenem misli na lepse teme, a onda
kad zavirim u novcanik i setim se koji je datum slosi mi se najstrasnije....:sad2:
... e, sad' ako goxy nik počne da nabacuje neke dvosmislene ideje, sve će izići na videlo, k'o ulje na vodi !!! :D

Ah, Bože, sama sam sebe iznervirala. I muž me iznervirao. I kompjuter me iznervirao. I tako...
Tačnije, danima se kanim, a sada sam uzela da sredim desktop. Na desktopu imam foldere desktop1, desktop2, koješta, sve i svašta... i još nekoliko... :evil: Jao, pa čega sve tu nema... :dash: Za koji vrag skidamo kojekakve smešne, zanimljive i ostale slike sa neta? Za kog vraga imam iste fajlove u 20 foldera? Koji će mi vrag slike hrane koje kačim ovde na prigodnoj temi, zašto to čuvam? :dash:
Sat vremena već brišem, prebacujem, spajam... i nisam ni 20% uradila :dash:

Није ме изнервирало, али ми је оставило неки безвезан утисак:
Идем данас у школу и срећем бившу ученицу (јуна је завршила осми разред). Са њом сам иначе била увек у супер односима, а и френдови смо на фејсу, и она игра Фарму и стално једна другој шаљемо поклоне... Ја се баш обрадовала што сам је видела и кроз осмех рекла:''Здраво! Здраво!''....а она је прошла поред мене као поред турског гробља....:eek: Није се чак ни правила да ме не види, него ето тако, у фазону:''Немам појма ко си ти...''
После ми кажу колегинице да се ни њима не јавља....:roll:

Ебем ти ту муљаву децу која не умеју да се снађу, да кажу ебено добардан, него глуме лудило... :roll:
А они пробисвети што сам их кажњавала укорима, делила им кечеве и са којима сам се борила жестоко - одушевљено вичу преко целе улице кад ме виде, станемо и испоздрављамо се сваки пут као род рођени...:dontunderstand:

Није ме изнервирало, али ми је оставило неки безвезан утисак:
Идем данас у школу и срећем бившу ученицу (јуна је завршила осми разред). Са њом сам иначе била увек у супер односима, а и френдови смо на фејсу, и она игра Фарму и стално једна другој шаљемо поклоне... Ја се баш обрадовала што сам је видела и кроз осмех рекла:''Здраво! Здраво!''....а она је прошла поред мене као поред турског гробља....:eek: Није се чак ни правила да ме не види, него ето тако, у фазону:''Немам појма ко си ти...''
После ми кажу колегинице да се ни њима не јавља....:roll:

Ебем ти ту муљаву децу која не умеју да се снађу, да кажу ебено добардан, него глуме лудило... :roll:
А они пробисвети што сам их кажњавала укорима, делила им кечеве и са којима сам се борила жестоко - одушевљено вичу преко целе улице кад ме виде, станемо и испоздрављамо се сваки пут као род рођени...:dontunderstand:
A ovamo ti se šlihtala gde god je i kad god je stigla????

Bila na razgovoru za novi posao. Sve neka fensi ekipa. Direktor dao otkaz,a mi ostali čekamo šta će da nas snađe. I na kraju kao šlag na tortu dok sam išla po dete na trenin i vratila se videla bezuspešnu reanimaciju hitne pomoći. Mislim da je i više negodovoljno za jedan dan i za jednog čoveka.

Back