- Poruka
- 11.461
Opet poslali neke nerealne uplatnice za nerealne dugove...uprava Subotice, pa ko se zzne, ko mu kriv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zamenila stakla na naocarima i sad mi nova ne odgovaraju![]()
uh akomodacija oka..
sacekaj malo..mozda je to ipak to..
a i boli glafa 
nemam pojma, sad mi se cini da su mi stare bolje... s ovim novima imam utisak kao da hodam uzbrdoa i boli glafa
![]()

Bolje dame nego gospoda "u trendu".Tebe stalno presreću neke dame![]()

Nije me baš iznerviralo, ali....
Presrela me je na ulici jedna starija dama, sasvim lepo obučena i prijatnim glasom mi se obratila:
- Gospodine, da li mi možete pomoći?
- Izvolite.
- Možete li da mi date 500 dinara?
Zaprepastio sam se i iznenađeno zapitao:
- 500 dinara????
Ona je potvrdila, a ja sam odmahnuo rukom i krenuo svojim putem, na šta je ona za mnom počela da viče nešto u stilu:
- Kako vas nije sramota? Imate li vi majku?

Neki put nije loše biti Orvel....... inače, mene nervira ovo moje trenutno raspoloženje... obično nisam ovakva, obično sam fleksibilna i spremna za manevar... Spremna da amortizujem i ublažim udarac, da relativizujem i objektivizujem, analiziram, uzvratim... ma, bre, plivam i održavam se...
A sada... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, uradite mi lobotomiju, da blagoteleće gledam i smeškam se zahvalno, tupo i bez svesti, do kraja svog bednog mačjeg života... ovako ću da poludim...
... ebo me Orvel, meni treba zabraniti čitanje takvih stvari, samo ljubavne bljuc limunade i domaće "spisateljice"...![]()

Pun mesec...Данас у школи - крви до колена!
Једна модрица на оку, једна разбијена усна, једна заврнута рука, један жив дављен неудављен...један добио хистерични напад па се ваљао по бетону....
Да ли је нека промена притиска, или шта, али тек клинци су као осице!
Хаха, да се нашао неки новинар ту, имао би материјала за тему ''Насиље у школама'', могао би да живи месец дана само од данашњих догађаја!![]()
.Ma, dobro si još i prošla, kakva su današnja deca, mogli su ti tvoji đaci i gore utaditi !!!Данас у школи - крви до колена!
Једна модрица на оку, једна разбијена усна, једна заврнута рука, један жив дављен неудављен...један добио хистерични напад па се ваљао по бетону....
Да ли је нека промена притиска, или шта, али тек клинци су као осице!
Хаха, да се нашао неки новинар ту, имао би материјала за тему ''Насиље у школама'', могао би да живи месец дана само од данашњих догађаја!![]()

Postavi ovo na " Ljubav & sex ", tamo će već neko iznaći konstruktivnu ideju, kako da se snađeš !!!Treba(ju) mi 2 hiljade dinara za ponedeljak.
Kako da ih namaknem?
Lupam glavu, za neke je to sica, a za mene (sada) misaona imenica![]()