Sta vas je danas iznerviralo

Kako samo ne podnosim kada mi pre podne bane neko nenajavljen... a pogotovo komšinica :evil: Ebte, ne mogu da pobegnem od žene, ne mogu da je se otresem, kao mešavina pijavice i krpelja je :dash::dash::dash:
I gnjavi, davi, smara... a ovamo sve pokušava da sazna nešto što ja neću da kažem... ti mater, baš, pa pametnija sam ja od tebe, poselarko jedna :evil:
I hajde, sve bih joj to nekako i oprostila, prosta žena, trač uz kafu i ogovaranje bilo koga sa bilo kim su joj jedine životne radosti, a i najviši domet u životu, rekla bih, ali jedno ne mogu da joj oprostim, glupa kravetna jedna!!! Nazvala je moju muziku glupim treskanjem, eeeej, Idole i pesmu Maljčiki nazvati glupim treskanjem!!! :eek::eek::eek: Savršena glupost i ubrzo nakon mog komentara - da "šanu, janu i pijanu kafanu" niti imam niti slušam - je i otišla.
Heh, recept za oterati dosadnu, nepozvanu komšinicu tračaru - pustiti Maljčike ;)
Nije uobičajeno na ovoj temi, ali evo šta je njoj bilo glupo i treskanje, koza jedna nedoheb... i tako dalje:

госпођа из банке због чије грешке сам са бебом морала да се малтретирам до банке да би она исправила ту грешку! (а у другим банкама то све могу они да одраде без присуства клијента!)

данас сам се малко изнервирао јер сам просуо пола литра уља у кухињи, па ми је требало пола сата да све орибам, али ништа више од тога... :whistling: за сада..

Ono, možda je malo zastarelo, ali mora da te pitam: šta si radio u kuhinji, crni sine?
Ne navikavaj (se) breee... :mrgreen:

Sebicnost i samozivost.
Posle osam sati na poslu dosla sam kuci, sela, rekoh da odmorim samo deset minuta pa da krenem u borbu sa haosom koji zateknem svaki dan kad se vratim i otpila sam jedan jedini gutljaj kafe a on koji je tek uistao u pola cetiri popodne pita Kad ce rucak. Ne znam. Strasno. Kao da sam rekla ne znam sta, uvredu valjda neku.
Nikad niko, ali bas niko osim mene u kuci ne uradi nista i tesko je sacekati ebenih 10 minuta da odmorim.

Valjda to tako dodje godinama. Ko je sebican kao mlad postane sebicniji u starosti a ko je nesebican dok je mlad postane manje nesebican u starosti.

I nije mi jasno moze li na bilo sta drugo da misli osim na hranu.

A mozda me ovo nije ni iznerviralo, mozda je ovo samo posledica dugotrajnog nerviranja.

izvinite...a zašto niko ništa neće da radi????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Pa ne znam da li me je bas iznerviralo...
...otisla sam danas do firme, prvi put posle porodjaja...i neke moje vajne koleginice mi ne rekoshe ni zdravo, ne daj Boze da su mi cestitale ili pitale kako sam, kako beba...
...mislim, neka im bude, al osecaj je nekako ...bljak

јекси, знам тај осећај, присутан оба пута... али, то њима служи на част и говори о њиховој култури и васпитању... само се ти не секирај, пусти њих нека животињаре своје испразне животе ;)

...otisla sam danas do firme, prvi put posle porodjaja...i neke moje vajne koleginice mi ne rekoshe ni zdravo, ne daj Boze da su mi cestitale ili pitale kako sam, kako beba...

E, pa, nemamo mi tu kulturu ponašanja na radnom mestu. Jedni druge gledamo kao da smo krvni neprijatelji. A i direktori :evil:, samo gledaju kolko su im puni džepovi:think:, umesto da se pozabave malo medjuljudskim odnosima u kolektivu. Što je najgore, da te je muž ostavio zbog druge :(, ne brini, sve bi te pitale kako si, i sve bi te izljubile.

Danas sam posebno nervozan. Baš me sve nervira.
A i udžbenici. Naručio sam preko emajlirane atrese dva udžbenika za moju ćeru još pre 15 dana, pa iako je rok za isporuku 5 dana udžbenici još nisu stigli. A nastavnica preti da će početi da daje kečeve....

Bili smo par dana u Kruševcu. Uvek nam tamo na parkingu naprave neku štetu na autu...razbiju maglenke, izgrebu boju, slome retrovizor...
I tako šetam pored parkinga i vidim deca udaraju po kolima da se uključi alarm, i opet , i opet...u to shvatim da na taj način iznerviraju starije koji polude na "neklturne Vojvođane kojima stalno svira alarm" i osvete se tako što nam naprave neku štetu na kolima.

Ni ja nisam dobila poklon za 8. mart od sindikata kad sam bila na porodiljskom. Valjda nisam bila dovoljno žena. Delili su neke zlatne narukvice tanke kao ibrišim. Hvala im, šta bih inače s njom.

Back