jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što je Slovenac odbranio penal....Kakav smo tupav gol primili...![]()
E meni nisu svetinja.Nije me jos nista iznerviralo ali ce to uskoro uciniti nasi fudbaleri. Sve sto drugi postignu u tenisu, odbojci, plivanju oni pokvare sa lakocom. I sto je najgore od svega opet u njih gledamo kao u svetinju neku.
Fudbal je meni najmrza srpska zabluda.
A što je Slovenac odbranio penal....

Moju sestričinu je ujeo komšijski pas za šaku dok ga je mazila kroz ogradu.![]()

Ma problem rešava koji par čarapa više. Nema fajde od sekiracije.stigle su mi cizme,za broj i po vece,ali toliko mi se svidjaju da nisam sebi dozvolila da pop......m,nosicu ih pa makar mi klamcale.

Ебени систем у ебеној држави где је појединац препуштен сам себи и буквално незаштићен....![]()

Aaaa ima svega...Jedna nevaspitana zenska osoba koja treba da pruza telefonske usluge... da daje informacije onima kojima su potrebne.
Nece na ovome ostati, ne zvala se onako kako se zovem.
Vec koliko sutra preduzimam korake.
Koliko nepismenog i nevaspitanog sveta ima dobro placen posao i umesto da ga radi sto najbolje moze i ume, te nekulturne individue se brecaju, istresaju svoje frustracije... e nece moci.
Idem sutra tamo, napravicu lom.