Kako samo ne podnosim kada mi pre podne bane neko nenajavljen... a pogotovo komšinica
Ebte, ne mogu da pobegnem od žene, ne mogu da je se otresem, kao mešavina pijavice i krpelja je 

I gnjavi, davi, smara... a ovamo sve pokušava da sazna nešto što ja neću da kažem... ti mater, baš, pa pametnija sam ja od tebe, poselarko jedna
I hajde, sve bih joj to nekako i oprostila, prosta žena, trač uz kafu i ogovaranje bilo koga sa bilo kim su joj jedine životne radosti, a i najviši domet u životu, rekla bih, ali jedno ne mogu da joj oprostim, glupa kravetna jedna!!! Nazvala je moju muziku glupim treskanjem, eeeej, Idole i pesmu Maljčiki nazvati glupim treskanjem!!!

Savršena glupost i ubrzo nakon mog komentara - da "šanu, janu i pijanu kafanu" niti imam niti slušam - je i otišla.
Heh, recept za oterati dosadnu, nepozvanu komšinicu tračaru - pustiti Maljčike
Nije uobičajeno na ovoj temi, ali evo šta je njoj bilo glupo i treskanje, koza jedna nedoheb... i tako dalje:
Ebte, ne mogu da pobegnem od žene, ne mogu da je se otresem, kao mešavina pijavice i krpelja je 

I gnjavi, davi, smara... a ovamo sve pokušava da sazna nešto što ja neću da kažem... ti mater, baš, pa pametnija sam ja od tebe, poselarko jedna

I hajde, sve bih joj to nekako i oprostila, prosta žena, trač uz kafu i ogovaranje bilo koga sa bilo kim su joj jedine životne radosti, a i najviši domet u životu, rekla bih, ali jedno ne mogu da joj oprostim, glupa kravetna jedna!!! Nazvala je moju muziku glupim treskanjem, eeeej, Idole i pesmu Maljčiki nazvati glupim treskanjem!!!

Savršena glupost i ubrzo nakon mog komentara - da "šanu, janu i pijanu kafanu" niti imam niti slušam - je i otišla. Heh, recept za oterati dosadnu, nepozvanu komšinicu tračaru - pustiti Maljčike
Nije uobičajeno na ovoj temi, ali evo šta je njoj bilo glupo i treskanje, koza jedna nedoheb... i tako dalje:

..biti stvarno ljuta ...
за сада..

, umesto da se pozabave malo medjuljudskim odnosima u kolektivu. Što je najgore, da te je muž ostavio zbog druge
, ne brini, sve bi te pitale kako si, i sve bi te izljubile.