Sta vas je danas iznerviralo

мене данима, тачније недељама већ, нервира здравство, али се трудим да искулирам да не бих болеснику и свима нама дизала притисак, али оћу да пукнем... а колко ће све то још да траје - не смем ни да помислим!

.....koju smaračinu napraviše od teme,...to je greota,....i ne vide to,...ili ne žele da vide,....još samo da donesu tezge i prodaju svako ponešto od svoje kuće,...
Narode, bolje da sediš kod kuće i samo čitaš, kad ti ponestane duha i duhovitosti,...:rtfm:

Тргоци који имају различите аршине према одраслима и према деци!

Кад одеш лично - распадају се од услужности, а кад дође дете онда га мршкају и пељеше!

Пре неки дан оде у књижару да купи неки поклон који кошта преко 1000 динара, а то се налазило на горњој полици. Трговкиња каже:''Немам намеру да се пењем на лотру да ти скидам то!'' :roll: Дете дошло кући скоро плачући, а онда сам морала ја да идем, а кад је мене видела пењала се на лотру све ногама у гузицу! :evil:

У копирници јој је крава ископирала све наопако, кад јој је то рекла, ова је рекла:''Па шта, и овако се види шта је шта!'' Онда сам опет ја морала да се њакам, да идем и да је натерам да поново ископира стране које је сјебала! :evil:

Данас сам послала дете да купи хлеб и ноблице и касирка јој ладно рекла:''Остаћу ти дужна 10 динара!'' :eek:
Ебем му миша, више чак не нуде ни жваке место кусура! :evil: А 7 динара је чоколадна бананица, могло је дете то да купи за те паре!

E, sad, posle Wenericinog posta ja ću da ispadnem jajara, ali nije tako. A iznerviralo me je propisno.
Jutros sa detetom odem u Rodu, da joj kupim neke bombone. Stojimo na kasi, čekamo red i vidim da je kasirka, blago rečeno, nervozna - trese se, treska se na mušterije, pogubljena sva, a sa druge strane odlično joj ide lopovska igra. Kako kojoj mušteriji napralati, tako nešto, činilo mi se iz daleka, upiše na papirić sa strane. Kad smo prišle, vidim da na taj papirić, zapravo, lupa recke. Ženi pre mene je naplatila i lupila tri reckice na papirić. Pružam bombone, ona kuca i kaže - 28 dinara, koliko i jeste. Pružam 50, ona baca ispred mene novčanicu od 20 dinara, udara dve recke na papir i uzima da kuca artikle sledeće mušterije. :eek:
Aaaa, rekoh, nećeš, tico, pa da si još tolika, mamu ti lopovsku. Ajd da je rekla, kao što mnoge kažu (a masno lažu u 99% slučajeva ), nemam dva dinara, komšinice, ostaću vam dužna, pa i da alalim. Ali da me ovako seljački pljačka, bez reči i još ispred mene da lupa recke - e, vala neće, pa da padne nebo na zemlju, pa nisam bre ja ovca za šišanje! :evil::evil::evil:
Pitam je ja koliko reče da je iznos, a koliko mi je vratila, a ona će - pa evo ga račun, pogledajte. Ama vidim ja račun, nego vi pogledajte koliko ste mi vratili, jel se vama ta računica slaže? Sreća njena da je prestala sa foliranjem i da je sama rekla - sačekajte, daću vam 2 dinara, inače bih obrnula radnju naopako, ne bih izašla iz radnje dok je šef ne natera da zaključa kasu i sravni današnji račun, pa da objasni odakle toliki višak u kasi. :evil::evil::evil: Sačekala sam, sve gledajući njeno neurotično trešenje ( mislim, nešto nije sa njom u redu, ili je nervno otišla u qujac, ili je narkos pri kraju "rada", pa joj kreće kriza, i žao mi je, zaista jeste, ali brate neka ne radi ako ne može, a o onako besomučnoj, prostačkoj kradji i da ne pričam :roll: ) da otkuca robu ženi posle mene, i da otvori kasu, pa mi je prezrivo bacila u dlan mojih 2 dinara.
Onda sam pred svima, a red je bogami bio podugačak, rekla da je sram bude što krade od ljudi na sitno i pravi ih neovejanim budalama lupajući pred njima recke koliko im je dinara ukrala! A ljudima u redu sam, onako odlazeći, skrenula pažnju da paze na lopova, da lupa recke brojeći njihove pare, i da ja nemam vremena sa detetom da jurim šefa radnje, ali da bi neko to trebalo da uradi.
I jednostavno sam uzela dete za ruku i izašla iz radnje.
A krv mi proključala, ma obnevidela sam u trenu koliko me je iznervirala! Što klinci kažu - izula me je bre!!! :evil::evil::evil:

Ma kakvo tuzenje, sestro slatka, to su sitne stvari koje mi trebaju, a ne bih se vucarala po sudovima ko seljo cak ni da su krupne. Ne treba mi ni namestaj ni nista, samo licne stvari (knjige, neki predmeti i posudje). Mislila sam da nisu toliki kreteni da se inate oko mojih licnih stvari. Ma nisu normalni uopste.

...shvatila sam ja sta ti pricas jos u prvom postu...ali kad su vec takvi kakvi su, nisu za nikaku saradnju ni dogovor, onda mozes bar da im pripretis tuzbom, mozda ipak pristanu da
ti daju ono sto ti hoces da uzmes iz stana....

...shvatila sam ja sta ti pricas jos u prvom postu...ali kad su vec takvi kakvi su, nisu za nikaku saradnju ni dogovor, onda mozes bar da im pripretis tuzbom, mozda ipak pristanu da
ti daju ono sto ti hoces da uzmes iz stana....

Oni vole da se tuzakaju. To im je u mentalitetu. Jos bi se popalili na sukob kad bih tako uradila.
Ali bicu mudrija i sacekacu da eventualno shvate da im ne trebaju knjige i sveske iz kojih ne umeju procitati ni naslove. :roll:
Samo mi je frka da ih ne pobacaju ako im budu smetale te stvari. Kakvi su idioti, ne bi me cudilo.

Oni vole da se tuzakaju. To im je u mentalitetu. Jos bi se popalili na sukob kad bih tako uradila.
Ali bicu mudrija i sacekacu da eventualno shvate da im ne trebaju knjige i sveske iz kojih ne umeju procitati ni naslove. :roll:
Samo mi je frka da ih ne pobacaju ako im budu smetale te stvari. Kakvi su idioti, ne bi me cudilo.
...ajde onda neka ti je sa srecom, da dodjes do svojih stvari bez trzavica....

osoba koja nosi dve kese sa patikama od po 15 000 i zali se kako nema smisla sto su jjoj iskljucili struju...odakle da placa....svih ovih deset godina unazad...
drustvo je krivo, ona ne moze da izdrzi sa platom, dok odu rate za more, za sve i svasta nista ne ostane...i da je cula da treba da svi, ukljucujuci i mene redovnog platisu potpisemo peticiju da im se otpisu svi dugovi - deset godina i vise neplacanja, pa ce onda redovno da placaju....

a ja sam znaci rika koja sve placa...

Back