Adika
Obećava
- Poruka
- 78
Polozila sam jedan ispit, pala drugi U ISTOM DANU. GRRRRRR 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

... ne znam samo u sta da metnem ovaj sanduk koji mi smeta. 
Neku jaku kiselinu koja izjeda metal.ne znam samo u sta da metnem ovaj sanduk koji mi smeta.![]()

Pa nije me baš iznerviralo...
Usred bela dana, negde na Karaburmi, presrela me je mlada devojka, pomalko oskudno odevena (bez brusa) i očigledno uplašeno, sa knedlom u grlu, upitala:
- Da li Vam treba društvo?

А 7 динара је чоколадна бананица, могло је дете то да купи за те паре!a jel i u kopirnici imala lotre pa se pela na njiju?

Sačekala sam, sve gledajući njeno neurotično trešenje ( mislim, nešto nije sa njom u redu, ili je nervno otišla u qujac, ili je narkos pri kraju "rada", pa joj kreće kriza, i žao mi je, zaista jeste, ali brate neka ne radi ako ne može, a o onako besomučnoj, prostačkoj kradji i da ne pričam 

Koj ce djavo mu moje sitnice, knjige i posudje moje mame? 
Bivsi svekar koji je zaplenio moje licne stvari i namestaj u prethodnom stanu i ne da mi da ih uzmem.Koj ce djavo mu moje sitnice, knjige i posudje moje mame?
![]()
...a da ga tuzis??
Ma kakvo tuzenje, sestro slatka, to su sitne stvari koje mi trebaju, a ne bih se vucarala po sudovima ko seljo cak ni da su krupne. Ne treba mi ni namestaj ni nista, samo licne stvari (knjige, neki predmeti i posudje). Mislila sam da nisu toliki kreteni da se inate oko mojih licnih stvari. Ma nisu normalni uopste.
...shvatila sam ja sta ti pricas jos u prvom postu...ali kad su vec takvi kakvi su, nisu za nikaku saradnju ni dogovor, onda mozes bar da im pripretis tuzbom, mozda ipak pristanu da
ti daju ono sto ti hoces da uzmes iz stana....
...ajde onda neka ti je sa srecom, da dodjes do svojih stvari bez trzavica....Oni vole da se tuzakaju. To im je u mentalitetu. Jos bi se popalili na sukob kad bih tako uradila.
Ali bicu mudrija i sacekacu da eventualno shvate da im ne trebaju knjige i sveske iz kojih ne umeju procitati ni naslove.
Samo mi je frka da ih ne pobacaju ako im budu smetale te stvari. Kakvi su idioti, ne bi me cudilo.

А 7 динара је чоколадна бананица, могло је дете то да купи за те паре!
El se vas dve, odnekud, poznajete ?!?odavno nije..al upravo lik koji pravi frku zbog 0.70 feninga
i to bezveze samo zato što je on nadrk![]()