- Poruka
- 46.570
sto moram da spavam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Me ne moraju lekari da počnu da rade na vreme, ali... samo nemoj da postavljaju pogrešne dijagnoze....Bezobrazluk, bezobrazluk, bezobrazluk ... žene koja mi čuva decu !!!
Jutros je ladno zakasnila i kad sam je ja nervozno pitala zašto kasni (jer i ja kasnim na moj posao zbog čekanja na nju) ona mi je odgovorila kako je isplanirala da pre dolaska kod mene svrati do lekara a tamo su doktori pili jutarnju kafu pa nisu počeli da rade na vreme ...
I još mi je dodala kako će u 9h ići ponovo da zakaže za dalje ....
A ja nju plaćam da mi čuva dvoje dece a moja deca treba sama da se čuvaju dok se ona švrćka ...
Pre neki dan je tražila da ide kući ranije jer mora da kuva pekmez ....
Pre toga je tražila da moj tata dođe da čuva decu jer ona mora da svrati do pijace ....
Pa ljudi moji ... ko je ovde lud !!!!![]()
Bezobrazluk, bezobrazluk, bezobrazluk ... žene koja mi čuva decu !!!
Jutros je ladno zakasnila i kad sam je ja nervozno pitala zašto kasni (jer i ja kasnim na moj posao zbog čekanja na nju) ona mi je odgovorila kako je isplanirala da pre dolaska kod mene svrati do lekara a tamo su doktori pili jutarnju kafu pa nisu počeli da rade na vreme ...
I još mi je dodala kako će u 9h ići ponovo da zakaže za dalje ....
A ja nju plaćam da mi čuva dvoje dece a moja deca treba sama da se čuvaju dok se ona švrćka ...
Pre neki dan je tražila da ide kući ranije jer mora da kuva pekmez ....
Pre toga je tražila da moj tata dođe da čuva decu jer ona mora da svrati do pijace ....
Pa ljudi moji ... ko je ovde lud !!!!![]()
verovatno još i mene treba, za kompletnu sreću!

Helen, pa to je bar najlakse u danasnje vreme.
Ako nisi zadovoljna njenim uslugama, daj joj otkaz.
Eto, ja mogu da ti cuvam decu i to za sigurno manji iznos nego ta zena![]()
Nije baš tako lako naći u današnje vreme pouzdanu ženu koja će čuvati decu i poraditi po kući.
Mnogo sam razgovora obavila pre nego što sam ovu primila i mogu ti reći da je strašno kakve su mi sve dolazile...

Nije baš tako lako naći u današnje vreme pouzdanu ženu koja će čuvati decu i poraditi po kući.
Mnogo sam razgovora obavila pre nego što sam ovu primila i mogu ti reći da je strašno kakve su mi sve dolazile...

а ја мислила то ти само фораГлупа новинарка, која је записала моје име и презиме, а онда га погрешно изговорила, и на ТВ ме потписали погрешно!!! А ја имам два иста презимена!![]()
а ја мислила то ти само фора![]()

ма не, него сам заиста мислила да ти је то нека фора (мислим, доста мојих пријатеља има неке форе са именима на фејсу, а било ми глупо да питамНе, драга, девојачко и удато једнако!
Мислила си да муцам?![]()

Nemoj da te to nervira, previše !!!Глупа новинарка, која је записала моје име и презиме, а онда га погрешно изговорила, и на ТВ ме потписали погрешно!!! А ја имам два иста презимена!![]()
Глупа новинарка, која је записала моје име и презиме, а онда га погрешно изговорила, и на ТВ ме потписали погрешно!!! А ја имам два иста презимена!![]()
Baš si krvolokNemoj da te to nervira, previše !!!
Dešavalo se to i Sofiji Loren, Elizabeti Tejlor, Merlin Monro, Džeku Nikolsonu, pa se ispravilo !!!
U igranom filmu i, posle, serijalu, Spilberg ili Brajan De Palma će tvoje ime, sigurno napisati pravilno, oni ne tolerišu takve greške, u najavnoj špici !!!![]()

OK. Zaista ti verujem. Ima svakakvih...
Samo ja nisam bilo kakva, samo da se zna![]()