gospodarica
Domaćin
- Poruka
- 4.421
klima ne moze da oladi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

npr. zvonio mi telefon 15 puta,pa sam morala da ustanem iz kreveta a spavala sam 4 sata,to sto sam se probudila i bilo je previse vruce, pa sam otisla da se tusiram i zaboravila peskir. to sto sam onda krenula da kuvam kafu KOJE NIJE BILO. :@ to sto sam upalila kompjuter i provalila da mi je neko ''cackao'' sifru,to sto sam onda krenula da se vidim sa drugaricom (koja ne pusi) i shvatila da sam zaboravila upaljac a prosla sam pored 5 prodavnica pre toga. sto mi autobus uvek odleti ispred nosa,i sto npr. cim zapalim cigaru na stanici naidje autobus... takve dane bih najradije prespavala!
Prvo me probudio on , jutros u pola 2. Prvo je cangrljao po stanu, a onda kad je odlazio, tako je tresnuo vratima, da sam iskocila iz kreveta od straha. Taman kad me uhvatio san, naisao je voz, koji je duuugooo prolazio i cini mi se, nikad duzi nije bio. E onda sam zaspala, da bi me u zoru probudila komsinica koja redovno peva na teraji, od kad su vrucine pocele. Nju je zamenilo komsijsko dete Milos. Njega svako jutro kad se prerano probudi, izvedu na terasu da njace, da bi oni mogli da nastave sa spavanjem. Njihove komsije, naravno, nisu u toj jednacini. Pita me komsinica maolpre kako si spavala, samo sam progutala knedlu i kroz zube procedila da moram da idem... a htela sam da joj kazem da je idealan nacin mucenja za mene ne dati mi da spavam.![]()
Dodji kod mene, evo pozivam te puna srca, ovde se sve komšije povuku, kao kokoške, sa prvim mrakom u kuću i ne čuju se sutradan do podne. Ukućani takodje, u 10, najkasnije 11 već svi slatko i duboko spavaju, mož' da spavaš kao beba Kakav bre ti to komšiluk imaš?Dodji kod mene, evo pozivam te puna srca, ovde se sve komšije povuku, kao kokoške, sa prvim mrakom u kuću i ne čuju se sutradan do podne. Ukućani takodje, u 10, najkasnije 11 već svi slatko i duboko spavaju, mož' da spavaš kao beba
Do podne - do podne, jedino mogu da ti smetaju muve koje uleću kroz otvoren prozor, drugog zvuka nema
![]()

penzionerke koje ipak napadaju mlade...

U kući mi je 31 stepen, pravim kolač, crk*o mi mikser u pola posla...... AlI, ČUDNO- NE NERVIRAM SE !

Pa, to i nije loše. Čuti nekog da se smeje , da je raspoložen u ovom ludom vremenu i haosu oko nas.Ti si Aleksa neki mrgud?komšija, tj. njegov smeh... i to ne samo danas, smeje se čovek češće.
i svaki put mi dođe muka...

)
Prvo me probudio on , jutros u pola 2. Prvo je cangrljao po stanu, a onda kad je odlazio, tako je tresnuo vratima, da sam iskocila iz kreveta od straha. Taman kad me uhvatio san, naisao je voz, koji je duuugooo prolazio i cini mi se, nikad duzi nije bio. E onda sam zaspala, da bi me u zoru probudila komsinica koja redovno peva na teraji, od kad su vrucine pocele. Nju je zamenilo komsijsko dete Milos. Njega svako jutro kad se prerano probudi, izvedu na terasu da njace, da bi oni mogli da nastave sa spavanjem. Njihove komsije, naravno, nisu u toj jednacini. Pita me komsinica maolpre kako si spavala, samo sam progutala knedlu i kroz zube procedila da moram da idem... a htela sam da joj kazem da je idealan nacin mucenja za mene ne dati mi da spavam.![]()