Sta vas je danas iznerviralo

ЛАЖ! :besna:
Човек нема оруђе да се бори против ње!
А чим неко нешто слаже о теби - људи около почну да размишљају:''Па не би некоме пало на памет да тако нешто измишља, сигурно ту нису чиста посла!'' :evil::besna::besna::besna:

Novi direktor, ne zato sto je uobrazeni, narcisoidni idiot vec samo zbog toga sto je neznalica. Ne mogu da verujem da ga je neko postavio na to mesto, osnove posla ne zna. kad sam ga danas pitala koliko on u stvari uopste poznaje ovaj dio privrede rekao je "To uopste nije bitno" Naravno da nije. Zasto bi lekar morao poznavati anatomiju, ekonomista racunovodstvo, pravnik pravo a domacica kuhinju. Vazno nam je svima da imamo vezu za visok polozaj a onaj ispod ce odraditi sve sto treba. Mozda mi ne bi ni smetalo da ja nisam taj ispod.

Bas sam volela svoj posao, po prvi put bila zadovoljna sobom i sad je ovaj pokvario sve... :(

Uglavnom sitnice. :) npr. zvonio mi telefon 15 puta,pa sam morala da ustanem iz kreveta a spavala sam 4 sata,to sto sam se probudila i bilo je previse vruce, pa sam otisla da se tusiram i zaboravila peskir. to sto sam onda krenula da kuvam kafu KOJE NIJE BILO. :@ to sto sam upalila kompjuter i provalila da mi je neko ''cackao'' sifru,to sto sam onda krenula da se vidim sa drugaricom (koja ne pusi) i shvatila da sam zaboravila upaljac a prosla sam pored 5 prodavnica pre toga. sto mi autobus uvek odleti ispred nosa,i sto npr. cim zapalim cigaru na stanici naidje autobus... takve dane bih najradije prespavala!

Prvo me probudio on , jutros u pola 2. Prvo je cangrljao po stanu, a onda kad je odlazio, tako je tresnuo vratima, da sam iskocila iz kreveta od straha. Taman kad me uhvatio san, naisao je voz, koji je duuugooo prolazio i cini mi se, nikad duzi nije bio. E onda sam zaspala, da bi me u zoru probudila komsinica koja redovno peva na teraji, od kad su vrucine pocele. Nju je zamenilo komsijsko dete Milos. Njega svako jutro kad se prerano probudi, izvedu na terasu da njace, da bi oni mogli da nastave sa spavanjem. Njihove komsije, naravno, nisu u toj jednacini. Pita me komsinica maolpre kako si spavala, samo sam progutala knedlu i kroz zube procedila da moram da idem... a htela sam da joj kazem da je idealan nacin mucenja za mene ne dati mi da spavam. :besna:

Prvo me probudio on , jutros u pola 2. Prvo je cangrljao po stanu, a onda kad je odlazio, tako je tresnuo vratima, da sam iskocila iz kreveta od straha. Taman kad me uhvatio san, naisao je voz, koji je duuugooo prolazio i cini mi se, nikad duzi nije bio. E onda sam zaspala, da bi me u zoru probudila komsinica koja redovno peva na teraji, od kad su vrucine pocele. Nju je zamenilo komsijsko dete Milos. Njega svako jutro kad se prerano probudi, izvedu na terasu da njace, da bi oni mogli da nastave sa spavanjem. Njihove komsije, naravno, nisu u toj jednacini. Pita me komsinica maolpre kako si spavala, samo sam progutala knedlu i kroz zube procedila da moram da idem... a htela sam da joj kazem da je idealan nacin mucenja za mene ne dati mi da spavam. :besna:

Kakav bre ti to komšiluk imaš? :eek: Dodji kod mene, evo pozivam te puna srca, ovde se sve komšije povuku, kao kokoške, sa prvim mrakom u kuću i ne čuju se sutradan do podne. Ukućani takodje, u 10, najkasnije 11 već svi slatko i duboko spavaju, mož' da spavaš kao beba :D Do podne - do podne, jedino mogu da ti smetaju muve koje uleću kroz otvoren prozor, drugog zvuka nema :D

Kakav bre ti to komšiluk imaš? :eek: Dodji kod mene, evo pozivam te puna srca, ovde se sve komšije povuku, kao kokoške, sa prvim mrakom u kuću i ne čuju se sutradan do podne. Ukućani takodje, u 10, najkasnije 11 već svi slatko i duboko spavaju, mož' da spavaš kao beba :D Do podne - do podne, jedino mogu da ti smetaju muve koje uleću kroz otvoren prozor, drugog zvuka nema :D

Nista me ne pitaj! Da znas da mi ono Bez'mo u brda jako dobro zvuci sad. Taman da se uvalim kod tetke u Gruzu par dana. :lol:

Iznerviram se zbog mnogo stvari na koje ne mogu ja da uticem.
Ne volim da zavisim od drugih. Po prirodi sam organizator.

Eto, mnogo se iznerviram npr... kada se ujutru probudim, a znam da mi se san nije zavrsio, da sam se probudila ne docekavsi kraj...
A ja sanjam uvek neke trilere, ljubavne filmove... i to sve u koloru. I bas kada je kulminacija, kada treba da se sklope kockice, probudim se.

U kući mi je 31 stepen, pravim kolač, crk*o mi mikser u pola posla...... AlI, ČUDNO- NE NERVIRAM SE !

meni je na sred kneza milosa izletelo crevo iz klime..onda mi je prokljucao motor..zvala slep sluzbu, odbacila ga do servisa..i to sve po najvecoj vrucini..nisam zavrsila ono zbog cega sam isla do grada i uopste nisam nervozna ni ja..nekako mi je bas relax pozitive dan..:whistling:

Iznervirala me neka ``prodavacica`` u podzemnom prolazu kod ``Zelenjaka`. Htela sam da pogledam one siroke lagane pantalone kakve nosim po kuci i kada setam kuce, pa sam mislila da vidim da li mogu da nadjem takve istog ili pribliznog kvaliteta... E pa kada sam htela da pogledam kakvog su kvaliteta i da li su koliko-toliko kvalitetne za te pare, ona me u`hvati, gura mi one pantalone u ruke, prvo mi ih nudi za 1000 dinara, ja joj kazem da nemam toliko, onda mi ona spusti cenu, pa kaze - ajde za osamsto, ja kazem nemam toliko i da sam samo zastala da vidim robu, a ona ce ti meni: ``Pa sta onda gledas, kada nemas para!`` i okrenu se koliko joj je njena tezina dozvoljavala. E svasta!
Znaci, ako trenutno nemam para, ne smem da stanem da pogledam nesto... Mislim, koja nebuloza... koja glupost!

Poslednja izmena:
Komsija veceras pravio zurku, slavio 50. rodjendan.
Letnje vece, sedim na (svojoj) terasi, slusam muziku i uzivam, kad vidim dolazi policijski auto i opominju komsiju da ne moze da pravi buku.
U nasem kraju se zaista retko desava da neko glasno pusta muziku i ne mogu da razumem zasto nekome smeta tudja radost i mora da zove policiju da prijavi.
Ako vec neko sam nije u stanju da se raduje, uziva i slavi, zasto mora da kvari drugome.

jutros rano,mladji vozac lastinog busa za avalu.besan valjda,vrucina mu,pa razdrljio kosulju i zapalio cigaru,a vozio je ko sumaher.dva puta je hteo da napravi sudar (i pri tom glasno najsocnije psovao te druge ucesnike u saobracaju-a on kriv).
u povratku sa avale,u busu,jedan mladjani ciga je krvnicki kopao nos,i brisao ono sto iskopa na naslon sedista ispred.
umalo da se ispovracam

Tako je i kod mene.

Back