Sta vas je danas iznerviralo

Iznervirana sam zbog gradskog prevoza, potrebno mi je dva sata da stignem sa Novog Beograda do Vozdovca, a pritom menjaju trase kako im dune, bar da napisu negde na stajalistu da taj i taj tramvaj ne ide tamo zbog izvodjenja radova, nego onamo, da znamo kud idemo.
Potpuna neorganizovanost i javasluk.

nista...ionako, retko sta moze da me iznervira:)
To se sve vežbom postiže. Evo vam živog primera- ja! Danas mi je krenulo naopako sa mladenačkom tortom- i rekla sam u sebi NEĆU DA SE NERVIRAM, SVE ĆE PROĆI-SREDIĆE SE KAKO TREBA. I bi tako- magija!
Inače sam svesna te svoje moći duže vreme,ali sam tek odskoro počela da je primenjivam i praktično. Kad ? Kad sam uvidela da se treba više posvetiti sebi svome,, JA,,. Tek tada sve kreće kako želimo.
:hvala:

jetrva moja draga
odma mi skocio pritisak, a moram da vodim racuna i merim isti tri puta dnevno...
...ne moze da prodje razgovor a da ona, onako usput, ne spomene kako mi imamo nov auto...
...danas je bilo "pa sto ne dodjete da prosetamo, vi imate nov auto sa klimom, sednes i dodjes.."
toliki im je trn u oku (njoj i deveru) sto smo prosle godine mm i ja kupili auto, pa ja vam to ne mogu opisati...

jetrva moja draga
odma mi skocio pritisak, a moram da vodim racuna i merim isti tri puta dnevno...
...ne moze da prodje razgovor a da ona, onako usput, ne spomene kako mi imamo nov auto...
...danas je bilo "pa sto ne dodjete da prosetamo, vi imate nov auto sa klimom, sednes i dodjes.."
toliki im je trn u oku (njoj i deveru) sto smo prosle godine mm i ja kupili auto, pa ja vam to ne mogu opisati...

Izvini, al` ja ne kapiram zasto te to nervira? :D (Mozda zbog hormona) :D Hehehehe salim se malo :D

To ne treba da te nervira, treba da ti godi to sto ti zavidi, sto je ljubomorna.. :D
Pocni ti da naglasavas u razgovoru nov auto :D Sad imamo auto, idemo tamo, idemo ovamo.. :D

Пецароши ''љубитељи природе''! :dash::evil::evil::evil:

Не могу да разумем људе који побегну у природу, седе поред језера, пецају, гледају у воду, уживају....а онда оду и иза себе оставе читаву депонију пластичног отпада, амбалаже и разног ђубрета!:evil::besna:
Следећи пут ће опет доћи на то место - како им не смета да седе на ђубришту ''у природи''? :dash::dontunderstand:

Мој драги и ја се најчешће купамо на једном таквом пецарошком месту и пре неки дан смо донели кесе за ђубре и покупили сав пластични отпад са обале и из плићака...и два пуне кесе однели на ђубриште, а једну, полупуну, оставили као пример - нек виде, па нек бацају флаше у њу, али јок! :confused: За пар дана опет је све личило на депонију! :besna:

Пецароши ''љубитељи природе''! :dash::evil::evil::evil:

Не могу да разумем људе који побегну у природу, седе поред језера, пецају, гледају у воду, уживају....а онда оду и иза себе оставе читаву депонију пластичног отпада, амбалаже и разног ђубрета!:evil::besna:
Следећи пут ће опет доћи на то место - како им не смета да седе на ђубришту ''у природи''? :dash::dontunderstand:

Мој драги и ја се најчешће купамо на једном таквом пецарошком месту и пре неки дан смо донели кесе за ђубре и покупили сав пластични отпад са обале и из плићака...и два пуне кесе однели на ђубриште, а једну, полупуну, оставили као пример - нек виде, па нек бацају флаше у њу, али јок! :confused: За пар дана опет је све личило на депонију! :besna:

I mene to nervira.
Ali tome su duboki koreni i tesko ce se nasi ljudi kultivisati da iza sebe ne ostavljaju otpatke.
Cast izuzecima, naravno.

Back