padarlajnd
Primećen član
- Poruka
- 613
E ovo me podsetilo na Paroskog kad je na farmi trazio 3 vrste jela za rucak,jer nije u zatvoru.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

vazduh jeste ukusan za razliku od ovakvih splacina..
moj deda je na selu imao obor sa svinjama i kao klinka sam neke nedelje raspusta provodila kod njih..moja baka je vodila racuna kakvu hranu koja je ostala iz kuhinje kombinuje da bi svinje imale ukusan obrok, a ne jele splacine..
a zamisli da odes u restoran na rucak, koji ces da platis svojim novcem za koji si morao da radis nekoliko sati - i on ti donese ovo
kakav si bre to ti?!?!?!??!
cinculiras zbog kineske krede pored parket lajsne, a tolerises ovu masnu vodicu u tanjiru???

sad si me podsetila. Idem za par dana kući... brrrr.A da probaš malo čitkije ili štampanim slovima ?!?Nerviram se,nesto pisem,a neko me ne razume....![]()

Iznervirali su me negativni komentari (ovde na forumu) na docek Novaka Djokovica. Sport ne pratim uopste, nemam strpljenja da gledam te prenose, i ni u kom slucaju se ne bih uputila u centar grada da ga docekujem, ali mi je mucno sto se u ovoj zemlji svaka radost smatra neprikladnom, sto uvek mora da postoji i zaoka (sada videh temu koja glasi otprilike "Sto manji narod to veci docek") I videla sam par komentara tipa: evo u kakvom nam je stanju zemlja, a mi slavimo...to je njegov uspeh, on je to uradio za sebe i sta sad tu ima da ga mi slavimo...
Drago mi je sto je uspeo, drago mi je sto je pozitivan primer sta moze da se postigne, drago mi je sto je patriota i drago mi je sto se tome raduje skoro cela Srbija u vreme kada je malo razloga za slavlje, malo pozitivnih primera i uzora, malo svesti o tome da mi nismo samo individue vec i deo sireg identiteta.
Probudila sam se tako nadrndana i umorna. 

Ова гуска испод мене опет јутрос у пола шест динстала лукац....
А сада прави крофне или палачинке!
Немам ноћу свежег ваздуха никако!!!![]()
Bar se hrane raznoliko, ovi ispod mene jedu przenice vec mesecima.

Iznerviralo, šokiralo, zapanjilo, zgadilo, promenilo moje mišljenje o izvesnoj osobi... strašno, strašno, strašno!!!
Tu se prvo začudim, ali dobro, računam možda je počeo da koči, pa ga ovaj prerezao, verovatno je rekao mom mužu, možda i meni, a ja zaboravila. Pustim DVD i.... 

Automatski sam ugasila 

Prevrnula sam stan na glavacke i ne mogu da nadjem kupaci. I sad se svi brckaju a ja blejim sama.![]()
100% su ga sakrili oni ...