Sta vas je danas iznerviralo

vazduh jeste ukusan za razliku od ovakvih splacina..
moj deda je na selu imao obor sa svinjama i kao klinka sam neke nedelje raspusta provodila kod njih..moja baka je vodila racuna kakvu hranu koja je ostala iz kuhinje kombinuje da bi svinje imale ukusan obrok, a ne jele splacine..
a zamisli da odes u restoran na rucak, koji ces da platis svojim novcem za koji si morao da radis nekoliko sati - i on ti donese ovo :lol:
kakav si bre to ti?!?!?!??!
cinculiras zbog kineske krede pored parket lajsne, a tolerises ovu masnu vodicu u tanjiru???

...ih, kakva si sad ti,...
ono za parket lajnu je bila iskrena pohvala,...
na slici nema ni naznake od traga krede,...
a ovo za čorbicu se izvinjavam,....
evo, ozbiljna kritika ugostiteljima,...
za cene koje umeju formirati,
morali bi, itekako i usluge prilagoditi,..
inače će ostajati bez gostiju,...

Ja videla neku bakicu na samrti... btw to mi je prvenac. Nije me to iznerviralo, vec sve drugo oko nje, nedostatak empatije, nedostatak paznje onih koji treba da brinu o njoj. Bedak bre, svi je preskacu na hodniku, dok se bakcu oko papirologije, prolaze, vracaju se... tuga.

Iznervirali su me negativni komentari (ovde na forumu) na docek Novaka Djokovica. Sport ne pratim uopste, nemam strpljenja da gledam te prenose, i ni u kom slucaju se ne bih uputila u centar grada da ga docekujem, ali mi je mucno sto se u ovoj zemlji svaka radost smatra neprikladnom, sto uvek mora da postoji i zaoka (sada videh temu koja glasi otprilike "Sto manji narod to veci docek") I videla sam par komentara tipa: evo u kakvom nam je stanju zemlja, a mi slavimo...to je njegov uspeh, on je to uradio za sebe i sta sad tu ima da ga mi slavimo...
Drago mi je sto je uspeo, drago mi je sto je pozitivan primer sta moze da se postigne, drago mi je sto je patriota i drago mi je sto se tome raduje skoro cela Srbija u vreme kada je malo razloga za slavlje, malo pozitivnih primera i uzora, malo svesti o tome da mi nismo samo individue vec i deo sireg identiteta.

Градски оци идиоти који су дозволили да се градска депонија направи на 2 километра од највећег стамбеног насеља у граду!!! Она лети углавном гори дан и ноћ (самозапали се) и не може да се дише...:besna:

Iznervirali su me negativni komentari (ovde na forumu) na docek Novaka Djokovica. Sport ne pratim uopste, nemam strpljenja da gledam te prenose, i ni u kom slucaju se ne bih uputila u centar grada da ga docekujem, ali mi je mucno sto se u ovoj zemlji svaka radost smatra neprikladnom, sto uvek mora da postoji i zaoka (sada videh temu koja glasi otprilike "Sto manji narod to veci docek") I videla sam par komentara tipa: evo u kakvom nam je stanju zemlja, a mi slavimo...to je njegov uspeh, on je to uradio za sebe i sta sad tu ima da ga mi slavimo...
Drago mi je sto je uspeo, drago mi je sto je pozitivan primer sta moze da se postigne, drago mi je sto je patriota i drago mi je sto se tome raduje skoro cela Srbija u vreme kada je malo razloga za slavlje, malo pozitivnih primera i uzora, malo svesti o tome da mi nismo samo individue vec i deo sireg identiteta.

Iznerviralo je i mene to, potpisujem tvoj post Harmony, juce sam pisala nesto na politici upravo o tome, ali izgleda da sam malo preterala, pa mi obrisase post.

стока из SBB-а! укинули најбољи канал (мислим, канал који се мени највише свиђао) који су имали у понуди, зарад још једног (милион и првог) филмског канала, који сигурно нећу ни гледати!!!

Auuuuu, sunce ti kalaisano :eek::eek::eek: Iznerviralo, šokiralo, zapanjilo, zgadilo, promenilo moje mišljenje o izvesnoj osobi... strašno, strašno, strašno!!!
nekom smo drugaru, komšiji, pozajmili neke diskove, filmove neke, da gleda. Prošlo ihihi vremena, mi i zaboravili, tek on vraća. Prošlo par meseci od onda.
Sedim danas, radila bih sve nešto, ali ne smem. Stomak me boli, a i dr "naredio" da leškarim, odmaram. Setim se da neke od tih filmova nisam gledala. Odem, izaberem jedan DVD, otvorim i vidim da nije original. :eek: Tu se prvo začudim, ali dobro, računam možda je počeo da koči, pa ga ovaj prerezao, verovatno je rekao mom mužu, možda i meni, a ja zaboravila. Pustim DVD i.... :eek::eek::eek: :bljak::bljak::bljak:
ne mogu da poverujem i sada ne mogu da poverujem... na snimku dve gole devojke, pas, magare, i neka treća živuljka... :bljak::bljak::bljak: Automatski sam ugasila
E, a imala sam lepo mišljenje o tom dečku... :sad2::sad2::sad2:
Sad me strah da pregledam DVD do kraja, gadno mi je, ogavno, a i strah me je. Ostaviću mužu, ima jači stomak. Ebi ga, stah me je šta ima na tom disku, kakve sve gadosti... Uuuuuh ne daj Bože... strašno, stvarno sam šokirana...
Ma, ne mogu sebi da dodjem... i propade mi popodnevni odmor, i boli me stomak još jače, i u.s.r.o mi se u ceo dan, možda i duži period... ne verujem šta sam videla, muka mi je breeee :eek::eek::eek:

dvije sedmice.... pune dvije sedmice koliko sam doma
svakog dana ili skupstina na tv-u, ili oni bosanski kanali sa muzikom ili tv pink ili tamo neki hrvatski sa njihovim pomanitalim pop pjevacicama
citav dan :dash:

dodje mi da aktiviram parental lock na svaki bozji kanal, sunce joj mamino

Back