Sta vas je danas iznerviralo

Komsije, komsije, moje komsijeeeee!
Bas sam trazila mesto da se istresem, da ne bih na njih!
Zajednicko dvoriste ... komsija jutros, malo posle 8 zakucava eksere u neku dasku! Kako divan osecaj kad te probudi "tup! tup! tup!" i tako sat vremena!!! Na kraju sam ustala i negde oko pola 9 stala na prozor i samo ga gledala... ne mogu cudom da se na cudim da neko misli da je normalno da on "majstorise" od ranog jutra, u zajednickom dvoristu!

I inace su moje komsije jako kulturne i obzirne sa muzikom, blejanjem, rostiljanjem u dvoristu, vristanjem, dranjem, a imaju i malu decu :besna: Ali ja sam nasla lek bez gundjanja i prigovaranja :evil: Izoloujem svoj zvucni prostor, tj. pojacam muziku tako da ih ne cujem i samim tim mi ne smetaju, svi srecni, svi zadovoljni ... e sad sto ja pojacam death metal, sta cu, prikrije Harisa :zcepanje: I primetila sam da su shvatili, s obzirom da kad krene da im tresti Blutengel ili tako nesto, brzo se utisaju, iskljuce muziku ...nesto kao "dobro, dobro, primirje, samo iskljuci to" :zcepanje: E sad, jutros bas nisam htela to da radim ovom komsiji sa ekserima, bilo mi zao drugih komsija koji spavaju ....
P.S. Da se ogradim kako sam ja fina. Kad se deca igraju, pa me nerviraju ja nataknem slusalice na usi i zvucno se iskljucim ... mislim, razumem, deca se igraju ... ali kad ovi matori krenu da se deru (a deru se vise od dece) onda prosto moram da objavim rat :brus::zcepanje:

.aaaaaaaa....sta me nije iznerviralo...sve mi se raspada...a ja se pitam dokle...dve plate, a mi se jedva krpimo...nemam bre za gace, a kamo li za nesto drugo...a onda nepredvidjeni troskovi...iznova, i iznova i iznova...i pitam se dokle moj iznureni organizam, pod konstantnom presijom, moze da izdrzi...na cemu ce da pukne?????

Samu sebe nerviram već dugo. Pa, zar ja koja ima rešenje uvek za sve i svakoga i svakom pruži pravu reč, i koja ima moć da svakom nabaci osmeh na lice...zar ja sebi ne mogu pomoći? U kući sam ništa a u stvari sam im sve ! Nemoćna sam prvi i jedini put i to pred sobom- nemam kud.

Iznerviralo...bolje reci potreslo
otvorim net da vidim neke rezultate...a ono glavna vest o ne znam kako da je nazovem majci iz Nisa...kuda ide ovaj svet!?:sad2::sad2:
:heart:
драга, разумем те потпуно, и ја сам тотално раштимана од како сам прочитала... али покушај да се смириш, због бебирончета :cmok::cmok2::zag:

Možda ne iznervirala, ali malo rastužila. Videh danas u gradu majku troje dece , trojke su, vidi se, mnogo liče...dve devojčice i jedan dečak, imaju oko 3 godine. Ona, po izgledu bi se reklo, na rubu nervnog sloma, jedno dete u rukama, drugo drži za ruku, a treće trči do izloga, lupa u staklo rukicama. Njen nemoćan pogled, njen umor i bespomoćnost su ono što me je jako pogodilo. Sigurno je mnogo želela tu decu, sigurno ih i mnogo voli, ali sigurno je da nije očekivala da će joj biti baš tako teško sa njima.

Supa koja mi je danas poslužena u jednom hotelu u Vranjskoj Banji, a koju sam, naravno, vratila. Obratite pažnju na tanjir:
img3434-1.jpg

Supa koja mi je danas poslužena u jednom hotelu u Vranjskoj Banji, a koju sam, naravno, vratila. Obratite pažnju na tanjir:
img3434-1.jpg

bistra sa rezancima :lol:
prava domaca..bravo za kuvara!!!
ja bih mu sada oduzela radnu dozvolu da nikad vise ne moze da pridje kuhinji i na taj nacin zaradjuje za zivot..cak ni u kuci da ne moze da kuva..
ili bih ga osudila da mora do kraja zivota da jede samo ovakve obroke..:evil:

bistra sa rezancima :lol:
prava domaca..bravo za kuvara!!!
ja bih mu sada oduzela radnu dozvolu da nikad vise ne moze da pridje kuhinji i na taj nacin zaradjuje za zivot..cak ni u kuci da ne moze da kuva..
ili bih ga osudila da mora do kraja zivota da jede samo ovakve obroke..:evil:

....cepidlako,...ovakve čorbice umeju nekad biti najukusnije,...
poveo bih vas ja na jedno mesec dana u prirodu,..
pa da vidite da i vazduh nekad ume biti lep obrok,...
a ne još i čorbica k tome,...ih,...da je dva puta ližeš sa usana,..
svojih i onih drugih,...:zag::lol:

....cepidlako,...ovakve čorbice umeju nekad biti najukusnije,...
poveo bih vas ja na jedno mesec dana u prirodu,..
pa da vidite da i vazduh nekad ume biti lep obrok,...
a ne još i čorbica k tome,...ih,...da je dva puta ližeš sa usana,..
svojih i onih drugih,...:zag::lol:

vazduh jeste ukusan za razliku od ovakvih splacina..
moj deda je na selu imao obor sa svinjama i kao klinka sam neke nedelje raspusta provodila kod njih..moja baka je vodila racuna kakvu hranu koja je ostala iz kuhinje kombinuje da bi svinje imale ukusan obrok, a ne jele splacine..
a zamisli da odes u restoran na rucak, koji ces da platis svojim novcem za koji si morao da radis nekoliko sati - i on ti donese ovo :lol:
kakav si bre to ti?!?!?!??!
cinculiras zbog kineske krede pored parket lajsne, a tolerises ovu masnu vodicu u tanjiru???

Back