Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
Neodgovornost i labilnost jedne osobe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali ja sam nasla lek bez gundjanja i prigovaranja
Izoloujem svoj zvucni prostor, tj. pojacam muziku tako da ih ne cujem i samim tim mi ne smetaju, svi srecni, svi zadovoljni ... e sad sto ja pojacam death metal, sta cu, prikrije Harisa
I primetila sam da su shvatili, s obzirom da kad krene da im tresti Blutengel ili tako nesto, brzo se utisaju, iskljuce muziku ...nesto kao "dobro, dobro, primirje, samo iskljuci to"
E sad, jutros bas nisam htela to da radim ovom komsiji sa ekserima, bilo mi zao drugih komsija koji spavaju ....

Украли ми бициклллл!!!!![]()

Iznerviralo...bolje reci potreslo
otvorim net da vidim neke rezultate...a ono glavna vest o ne znam kako da je nazovem majci iz Nisa...kuda ide ovaj svet!?![]()

Supa koja mi je danas poslužena u jednom hotelu u Vranjskoj Banji, a koju sam, naravno, vratila. Obratite pažnju na tanjir:
![]()

Supa koja mi je danas poslužena u jednom hotelu u Vranjskoj Banji, a koju sam, naravno, vratila. Obratite pažnju na tanjir:
![]()

bistra sa rezancima
prava domaca..bravo za kuvara!!!
ja bih mu sada oduzela radnu dozvolu da nikad vise ne moze da pridje kuhinji i na taj nacin zaradjuje za zivot..cak ni u kuci da ne moze da kuva..
ili bih ga osudila da mora do kraja zivota da jede samo ovakve obroke..![]()

....cepidlako,...ovakve čorbice umeju nekad biti najukusnije,...
poveo bih vas ja na jedno mesec dana u prirodu,..
pa da vidite da i vazduh nekad ume biti lep obrok,...
a ne još i čorbica k tome,...ih,...da je dva puta ližeš sa usana,..
svojih i onih drugih,...![]()