Sta vas je danas iznerviralo

slomio sam zub:sad2:...i to na jedan glup i bezvezan nacin

sad moram pod hitno da ga popravljam ...

Izvini, ali koji je to pametan način na koji može neko da slomi zub?:think:
Ja sam jednom davno, kad sam imala zub (jedinicu), slomila tako što sam zagrizla breskvu.
Kasnije sam navlaku sa tog istog zuba slomila zagrizavši suvu šljivu "bez koščice".:eek: Ipak je bio ostao delić.:(

Od sabajle Sunce koje mi ``tuce`` u facu... to me je i probudilo.
Pa sam izvela kuce, vrtela se, vrtela se i nije nista uradila, mislim na onu drugu, krupniju stvar i kada je izasla iz travuljine, je*em li im njihovu komunalnu majku sto to lepo ne pokose i ne odnesu tu pokosenu travu, nego to ostave samo tako... i kada je izasla sa ``zelene`` povrsine bila je prekrivena crnim cickovima koji su se tako zapleli u dlaku da sam morala da joj sve to poskidam tako sto sam joj ih skidala makazama, jer nije mi dozvolila da joj rucno to povadim... istraumirala sam sebe, a i nju po ovoj vrucincini. A da ne pominjem ``popinu prasad``... :dash:
Sta li me ceka do kraja dana?
Zaista sam fatalisticki orijentisana od jutros :(

desava mi se da u tesnom maksiju ponekad korpom zakacim nekog.danas me iznervirala jedna fosilka sto me je posle mog izvinjenja blentavo gledala i coktala...u stilu `boze boze kakav svet`,a ona se rasirila sa korpom i doopetom,a prolaz medju rafovima pola metra...

desava mi se da u tesnom maksiju ponekad korpom zakacim nekog.danas me iznervirala jedna fosilka sto me je posle mog izvinjenja blentavo gledala i coktala...u stilu `boze boze kakav svet`,a ona se rasirila sa korpom i doopetom,a prolaz medju rafovima pola metra...

mene nervira kad vremesne gospodje razvuceno vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuku svoje torbe na tockicima izmedju tezgi na zelenoj pijaci..da pogines dok se provuces sa rukama u kojima su kese pune povrca..

Комшија Херцеговац, који није чак ни близу мог стана (на спрату испод, па унакрст) иначе гласно пушта музику, али јуче и данас је превазишао сам себе! :confused:
Јуче је једно 20 пута заредом пуштао ''Спрем'те се, спрем'те'', и певао на сав глас уз то...
А данас сам после пола сата врћења исте песме почела да бројим...од почетка бројања 9 пута је заредом пустио исту песму!!!! И то опет нека ''патриотска'' у стилу ''горе наши градови''....''усташки гадови''....:roll:

У чему је поента да неко сат времена слуша само једну исту песму, и то тако да цела зграда одјекује...у сред поподневног одмора, није нека журка у питању.... :dontunderstand:

Back