Sta vas je danas iznerviralo

majmuncina parkirala auto na trotoar i mi sa bebama u kolicima lepo treba da izlazimo na kolovoz da bi prosli tuda
i tako svaki dan :evil:
ne daj boze da parkiraju malo dalje od radnje na parkingu, pa da moraju da pesace cak 60 koraka,mos misiti...
kao i debili koji idu u kafic.....najradije bi parkirali auto u kafic.....moraju da udju u parkic i parkiraju bas tik uz bastu kafica.....nema uopste veze sto mi ne mozemo da prodjemo tom stazom, bitno da je njihova gomila gvozdja blizu njih da ne plache slucajno :roll::

majmuncina parkirala auto na trotoar i mi sa bebama u kolicima lepo treba da izlazimo na kolovoz da bi prosli tuda
i tako svaki dan :evil:
ne daj boze da parkiraju malo dalje od radnje na parkingu, pa da moraju da pesace cak 60 koraka,mos misiti...
kao i debili koji idu u kafic.....najradije bi parkirali auto u kafic.....moraju da udju u parkic i parkiraju bas tik uz bastu kafica.....nema uopste veze sto mi ne mozemo da prodjemo tom stazom, bitno da je njihova gomila gvozdja blizu njih da ne plache slucajno :roll::

Kako i mene to izludjuje. Ne mogu 3 koraka da naprave da se ne umore.

Iznerviralo, jašta da me iznerviralo, da su mi oni klinci bili "pri ruci", gadno bi bilo. Mali prepredenci su zalepili žvaku za kvaku od kapije :evil: Hteli valjda da se osvete babi koja ih stalno tera od kapije jer im lopta stalno upada u naše dvorište, a ko se prvi, jutros ranom zorom, uhvatio za tu groznu zalepljenu žvaku - ja koja ih uvek branim i uvek sam na njihovoj strani, dodajem im loptu krišom, ili "stražarim" da niko od ukućana ne naidje dok neko od njih utrči i dohvati loptu. I meni su podmetnuli "bombu", da mi se život smuči jutros :evil:
Auh, danas kad ih "navatam" na gomili, dok budu igrali fudbal popodne, ima da im natrljam noseve pošteno, i da ih isprepadam da su izgubili saveznika. :mrgreen: Lisice male prepredene, šta je njima palo na pamet. :evil:

Neka šizika sa jednog malog foruma, koja se našla da brani forum od mene, a na temi "Poslednja knjiga koju ste pročitali", jer, zaboga, nisam napisao zašto sam pročitao baš tu knjigu Gi de Mopasana. Ne razumem ljude koji bi toliko voleli da znaju sve o nekome, pa čak i to zašto je pročitao neku knjigu. To je isto kao kada bi neko, na bilo kojoj muzičkoj temi, tražio da čovek opiše zašto sluša baš tu pesmu, a ne neku drugu, plus da opiše svoja trenutna osećanja. Svašta!

Био предиван дан, и малопре, пре пар минута, паднем тако што ми се столица на којој седим за компм измакне, односно, проклизи због точкова.. Тако сам се изударала, расекла леву руку, десна боли јако, обе ноге ударила... ово ми баш није требало!

Mene danas vozac busa za malo da zgnjeci vratima zato sto neka guska koja je stajala kod vrata, nije htela da izadje da bi mi sa kolicima mogli da izadjemo,nego kokoska krenula da se probija pored nas i dok se ona tako guzila tu i dok smo prosli,vozac nije ni gledao i krenuo da zatvara vrata....
jbte kakvih debila ima...

Back