Sta vas je danas iznerviralo

danas macak koji je opet oborio 2 saksije sa prozora.dobio je batine:evil:

juce:ja redovno igram neku igru na srecu...i cesto,u prolazu svartim do uplatnog mesta da proverim imam li kakav dobitak.jedna radnica lutrije,vec drugi put pokusava da mi `ukrade` dobitak.prvi put je uspela,jer sam imala poverenja pa joj dala listic na proveru dobitkaa...a ona recimo ako imam 400d,kaze-imate 40d
ko zna koliko je ljudi prevarila...pogotovu starijih ljudi,oni bas ne mogu uredno da prate izvlacenje novog binga...sigurno se ta gospodja dobro ovajdila

ako neko ide kao ja na uplatno mesto da proveri ima li kakav dobitak na svom listicu-oprez kad ulazite kod njih na cvetnom trgu.

Poslednja izmena:
1. Muž
2. Ulazim u prodavnicu i razgledam donji veš... čujem neki piskavo-kreštavi glas nešto brblja... posle pet minuta, piskavo-kreštavi glas se čuje tik do mene... nonšalantno pogledam šta razgleda, vidim muške potkošulje... podignem pogled... i :eek::eek::eek: šokiram se... onako vidno... :eek::eek::eek: neka pederčina... :eek::eek::eek: još viče:"Ovu sa uskim bretelicama imam... ali ovu novu sa širim nemam, moraću uzeti, zaista su fenomenalne." :dash:

2. Ulazim u prodavnicu i razgledam donji veš... čujem neki piskavo-kreštavi glas nešto brblja... posle pet minuta, piskavo-kreštavi glas se čuje tik do mene... nonšalantno pogledam šta razgleda, vidim muške potkošulje... podignem pogled... i :eek::eek::eek: šokiram se... onako vidno... :eek::eek::eek: neka pederčina... :eek::eek::eek: još viče:"Ovu sa uskim bretelicama imam... ali ovu novu sa širim nemam, moraću uzeti, zaista su fenomenalne." :dash:
:rotf:

Glupost..ljudska glupost. I bezobrazluk u kombinaciji. Zena je zaustavila automobil ispred pekare,i sedi u njemu, ceka nekoga. Scena se desava na Crvenom krstu u jednom inace krkljancu, gde se iz tri ulice skrece bas u tu...Jako komplikovano za objasniti, ali poenta mog, i ne samo mog nerviranja je u tome da se 10 autombila provlaci u mimiolazenju, da je i susedna ulica zakrcena jer to sporo ide, da neki psuju i sviraju, a ona i dalje stoji bez ideje i namere da se pomeri. Uz sve to i kombi koji se vraca u rikverc i za milimitar masi njen retrovizor...

Back