Sta vas je danas iznerviralo

A sta te konkretno iznerviralo? To sto je ona sa srednjom skolom uspela da se uvali u banku ili sto kritikuje prosvetne radnike, koji malo pa malo strajkuju? Ili ipak kriza?

Једном је једна тако у сличној ситуацији рекла:''Ако немају хлеба - што не једу колаче?''....само су јој после одсекли главу...не знам чиме их је изнервирала....

Tip iz Jaffe,kojeg sam zvala da pitam kada ce uplatiti novac koji je moja cerka osvojila na nagradnom konkursu!Ceka se vec mesec ipo dana i pocetkom svake nedelje,odgovori:Bice do kraja nedelje!Trazim nekog ko zna,ne zna niko,treba da da se prodje pravna procedura kod njih!Dajte mi nekog ko zna koliko traje ta pravna procedura-odgovor:pa ne znam koga bih vam dao!!!!:evil:

Pandur koji me zaustavio kad sam odvezao dete u školu danas...i sve sam mogao da očekujem ali da mi kaže da sam prošao na crveno na raskrsnici :dash: Na kraju sam mu rekao da sam ubeđen da se nije upalilo ni žuto kad sam ušao u raskrsnicu a da radi i piše šta hoće...vratio mi dokumenta i rekao da ubuduće bolje pazim. Ebote zadnje vreme došlo :evil:

sto krstarica ima anemicne moderatore,i sto zatvaraju teme koje su na neki nacin zanimljive...pa iako ima spama,ako tema skrene na drugi kolosek,valjda je i to konstruktivno za diskusiju.

iznerviralo me je naravno,jer je krsta nekada bila najbolji forum,a sada se zahvaljujuci pojedinim moderatorima pretvara u monotono mesto.
ne shvatam,kome je to cilj:dontunderstand:

Polomila sam ključ od ulaznih vrata. Jedva sam uspela da izvučem polomljeni deo ključa iz brave, srećom pa je u pitanju onaj stari, obični, veliki ključ. Sad prvo moramo popraviti bravu, jer će se polomiti i sledeći ključ i onaj posle njega, pa onda narezati jedno 5-6 ključeva :dash:

Једном је једна тако у сличној ситуацији рекла:''Ако немају хлеба - што не једу колаче?''....само су јој после одсекли главу...не знам чиме их је изнервирала....

ovo nije tacno.
Istorijski nikad nije dokazano da je zaista to i rekla.
Cak stavise, sve je jaca teorija da je to bila podmetnuta recenica ne bi li se pojacalo nezadovoljstvo u narodu

I opet ja. Uhhhh, ala me je iznervirao mejl koji sam zatekla u inbox-u :evil::evil::evil:
Jao, kako me je samo izveo iz takta, pa to je čudo :evil: Da ne bude zabune, moj privati mail, ne ovde u inbox-u.
I sto puta sam rekla da neću da vodim prepisku ni sa kim o ozbiljnim temama, oči u oči, pa ako ne može sada, onda za godinu dana. ali ne vredi, kada stigne mejl, treba odgovoriti, a onda stigne odgovor na odgovor... i meni pritisak skoči na 1000.
Kako samo ljudi umeju da izvrnu stvari, kako samo umeju da ispletu gomile laži, oko jedne jedine istine, da to izgleda kao gromada, a ne problemčić, kao što je realno :evil::evil::evil:
Uh, samo da se malo smirim, pa da vidim šta ću... ili neću ništa, ne vredi ispravljati krive drine... odavno se nisam ovako iznervirala, majke mi! :evil::evil::evil:

sto krstarica ima anemicne moderatore,i sto zatvaraju teme koje su na neki nacin zanimljive...pa iako ima spama,ako tema skrene na drugi kolosek,valjda je i to konstruktivno za diskusiju.

iznerviralo me je naravno,jer je krsta nekada bila najbolji forum,a sada se zahvaljujuci pojedinim moderatorima pretvara u monotono mesto.
ne shvatam,kome je to cilj:dontunderstand:

...davno ja o ovome pričam,....efekat nikakav,....samo zatvorene teme ostaju,....
za neke se i ne zna da su bile otvorene,..jednostavno su izbrisane,...
zajedno sa ljudima, koji su tamo postovali,...i to je krsta,...ma šta ko mislio,...
i to je krsta,...neka se neko i nad tim zamisli,...ne mogu se ljudi smo tako brisati,....

Pa ludaci iz odeljenja, kao i uvek... Nisu naučili, a hoće da beže... Ajmo, ajmo, ne može nam ništa, nije redovan čas..:dash: Kada će da nauče da uvek mogu da se kazne, a ne samo da seru... :think: Je l hoćete da bežimo? Hoće oni... Je l idete svi? Idemo... Aj, idem i ja... Odemo mi svi, naravno posle scenario kao i uvek, zove razredni i urla u slušalicu, zove profesorka i ona urla...:lol: Treba da dođu roditelji, bla, bla... Ja odem u školu na sledeći čas kad čujem da se 2 pametnice vratile i jedna još počela da pizdi jer nije naučila...:eek: Inače je bila inicijator da se beži, a vratila se...:besna: Mrzim ljude koji se samo brinu za jebenu ocenu, koji beže sve do momenta dok ne treba da dobiju smanjenje ocene iz vladanja i koji nikada ne mogu da snose posledice svojih gluposti!!! :evil::evil::evil:

Back