divilac
Buduća legenda
- Poruka
- 44.462
...toliko kontrole nad sobom, još uvek imam,...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne mogu da verujem kakve ja gluposti sanjam... muž me u toku noći zagrlio, a ja ga mahinalno gurnula, jer sam sanjala jednu drugu osobu, kako me maltretira... 
A sta te konkretno iznerviralo? To sto je ona sa srednjom skolom uspela da se uvali u banku ili sto kritikuje prosvetne radnike, koji malo pa malo strajkuju? Ili ipak kriza?
a ne znam koga bih vam dao!!!!
Na kraju sam mu rekao da sam ubeđen da se nije upalilo ni žuto kad sam ušao u raskrsnicu a da radi i piše šta hoće...vratio mi dokumenta i rekao da ubuduće bolje pazim. Ebote zadnje vreme došlo 

Једном је једна тако у сличној ситуацији рекла:''Ако немају хлеба - што не једу колаче?''....само су јој после одсекли главу...не знам чиме их је изнервирала....

Da ne bude zabune, moj privati mail, ne ovde u inbox-u. 

sto krstarica ima anemicne moderatore,i sto zatvaraju teme koje su na neki nacin zanimljive...pa iako ima spama,ako tema skrene na drugi kolosek,valjda je i to konstruktivno za diskusiju.
iznerviralo me je naravno,jer je krsta nekada bila najbolji forum,a sada se zahvaljujuci pojedinim moderatorima pretvara u monotono mesto.
ne shvatam,kome je to cilj![]()
pa nista....nek zatvaraju i nek brisu...
zivot je sam po sebi letargican,a krsta se sad i uklapa u to.
svakako bar mozemo i mi obicni uciniti nesto za sebe-izbrisati se

Kada će da nauče da uvek mogu da se kazne, a ne samo da seru...
Je l hoćete da bežimo? Hoće oni... Je l idete svi? Idemo... Aj, idem i ja... Odemo mi svi, naravno posle scenario kao i uvek, zove razredni i urla u slušalicu, zove profesorka i ona urla...
Treba da dođu roditelji, bla, bla... Ja odem u školu na sledeći čas kad čujem da se 2 pametnice vratile i jedna još počela da pizdi jer nije naučila...
Inače je bila inicijator da se beži, a vratila se...
Mrzim ljude koji se samo brinu za jebenu ocenu, koji beže sve do momenta dok ne treba da dobiju smanjenje ocene iz vladanja i koji nikada ne mogu da snose posledice svojih gluposti!!!