divilac
Buduća legenda
- Poruka
- 44.462
...toliko kontrole nad sobom, još uvek imam,...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne mogu da verujem kakve ja gluposti sanjam... muž me u toku noći zagrlio, a ja ga mahinalno gurnula, jer sam sanjala jednu drugu osobu, kako me maltretira...
 ne mogu da verujem kakve ja gluposti sanjam... muž me u toku noći zagrlio, a ja ga mahinalno gurnula, jer sam sanjala jednu drugu osobu, kako me maltretira... 
A sta te konkretno iznerviralo? To sto je ona sa srednjom skolom uspela da se uvali u banku ili sto kritikuje prosvetne radnike, koji malo pa malo strajkuju? Ili ipak kriza?

a ne znam koga bih vam dao!!!!
a ne znam koga bih vam dao!!!!
 Na kraju sam mu rekao da sam ubeđen da se nije upalilo ni žuto kad sam ušao u raskrsnicu a da radi i piše šta hoće...vratio mi dokumenta i rekao da ubuduće bolje pazim. Ebote zadnje vreme došlo
 Na kraju sam mu rekao da sam ubeđen da se nije upalilo ni žuto kad sam ušao u raskrsnicu a da radi i piše šta hoće...vratio mi dokumenta i rekao da ubuduće bolje pazim. Ebote zadnje vreme došlo 

Једном је једна тако у сличној ситуацији рекла:''Ако немају хлеба - што не једу колаче?''....само су јој после одсекли главу...не знам чиме их је изнервирала....

Da ne bude zabune, moj privati mail, ne ovde u inbox-u.
 Da ne bude zabune, moj privati mail, ne ovde u inbox-u. 

sto krstarica ima anemicne moderatore,i sto zatvaraju teme koje su na neki nacin zanimljive...pa iako ima spama,ako tema skrene na drugi kolosek,valjda je i to konstruktivno za diskusiju.
iznerviralo me je naravno,jer je krsta nekada bila najbolji forum,a sada se zahvaljujuci pojedinim moderatorima pretvara u monotono mesto.
ne shvatam,kome je to cilj
pa nista....nek zatvaraju i nek brisu...
zivot je sam po sebi letargican,a krsta se sad i uklapa u to.
svakako bar mozemo i mi obicni uciniti nesto za sebe-izbrisati se

Kada će da nauče da uvek mogu da se kazne, a ne samo da seru...
 Kada će da nauče da uvek mogu da se kazne, a ne samo da seru...  Je l hoćete da bežimo? Hoće oni... Je l idete svi? Idemo... Aj, idem i ja... Odemo mi svi, naravno posle scenario kao i uvek, zove razredni i urla u slušalicu, zove profesorka i ona urla...
 Je l hoćete da bežimo? Hoće oni... Je l idete svi? Idemo... Aj, idem i ja... Odemo mi svi, naravno posle scenario kao i uvek, zove razredni i urla u slušalicu, zove profesorka i ona urla... Treba da dođu roditelji, bla, bla... Ja odem u školu na sledeći čas kad čujem da se 2 pametnice vratile i jedna još počela da pizdi jer nije naučila...
 Treba da dođu roditelji, bla, bla... Ja odem u školu na sledeći čas kad čujem da se 2 pametnice vratile i jedna još počela da pizdi jer nije naučila... Inače je bila inicijator da se beži, a vratila se...
 Inače je bila inicijator da se beži, a vratila se... Mrzim ljude koji se samo brinu za jebenu ocenu, koji beže sve do momenta dok ne treba da dobiju smanjenje ocene iz vladanja i koji nikada ne mogu da snose posledice svojih gluposti!!!
 Mrzim ljude koji se samo brinu za jebenu ocenu, koji beže sve do momenta dok ne treba da dobiju smanjenje ocene iz vladanja i koji nikada ne mogu da snose posledice svojih gluposti!!!