Sta vas je danas iznerviralo

Ne samo danas, vec i prosla i naredna dva dana. Sestra je sa porodicom otisla na odmor, a meni dali zadatak da im obilazim kucnog ljubimca. Radi se o nekoj vrsti gustera, neka zivotinja, koja inace zivi u Australiji. Mora mu se titrati, zna se kada i koliko dugo mu se pali svetlo, treba ga hraniti, ali iskljucivo ujutru i jednom na dan, jede neke skakavce, dva mala i pet velikih. Izp*zdeo sam prekjuce...dosao i dao mu dva velika i dalje nije hteo da jede, ja se tu iznerviram i odem kuci...juce otisao i dao mu da klopa, jeo normalno, pojeo koliko treba. Danas nisam otisao....kontam da ako rikne ima da bude drama. Ali zabole me... j*bem ti takve kucne ljubimce...crk´o dabogda. z:mrgreen:
Ovo me podsetilo na scenu iz nekog filma... porodica ide na odmor i daju komsiji kljuc od kuce da im obilazi i hrani ribice. A on, zjaka nije vodio racuna i ribice pocrkale.... I sad javljaju se ovi da se vracaju s odmora i on sta ce, brze bolje kupi nove....
I sledeca scena... klinac stoji ispred akvarijuma i kaze "ala ste vi porasleee" :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Eh, draga moja, kamo srece da se radi o ribicama (ja inace imam akvarijum i znam o cemu pricam). Ovo je neuporedivo zaj*banija zivotinja. Titra mu se kao da je Bog, a ustvari je g*vno ruzno, obicno. Citav dan samo bleji u terarijumu, ne mice sa mesta. Zdere jednom na dan i to je to...ne znam sta je tu lepo i zanimljivo, ali valjda su utripovali da kupe malom to g*vno, jer su videli da sam i ja kupio kucne ljubimce. Mali im se inace stalno zali sto nema brata ili sestru, a oni kategoricno odbijaju drugo dete. Sad su kupili tu egzoticku zivotinju, valjda misleci da ce time da zamene brata/sestru. :zroll:

Zaboravio sam da napisem da se prekjuce uk*njao, pa sam i to morao da sklanjam, a smrdi neverovatno. Moje g*vno je u poredjenju sa njegovim bajka, ma parfem j*bote.

p.s.: ako nije riknuo, ja cu ga dokrajciti sutra ujutru, a sestri cu sa zadovoljstvom dati 200 jevreja da kupi novo g*vno. z:mrgreen:

Idi bre, preturih se sa stolice hahhahahhahhah

Ja u strartu nisam uopste o tome razmisljao, ali sto duze ova prica traje, meni sve vise ovo pros*ravanje njihovo lici na to. Mali bas pati sto je sam, svaki put kad dodje kod nas odusevi se (pogotovo sa mojim sinom, koji ima 10 meseci), mazi ga, i svaki put im kaze da zeli da ima brata ili seku. A oni mu kupili j*benog gustera. Sutra ako ga ne satram i bacim u WC solju, nisam nista uradio. z:mrgreen:

Ali pazi ti taj debilizam...oni moraju i te skakavce da kupuju i da hrane. Znaci kupuju skakavce svake nedelje, njih moraju da hrane, da bi ih onda dali g*vnetu da ih pojede. J*b´o vas lebac nenormalne.

Ne samo danas, vec i prosla i naredna dva dana. Sestra je sa porodicom otisla na odmor, a meni dali zadatak da im obilazim kucnog ljubimca. Radi se o nekoj vrsti gustera, neka zivotinja, koja inace zivi u Australiji. Mora mu se titrati, zna se kada i koliko dugo mu se pali svetlo, treba ga hraniti, ali iskljucivo ujutru i jednom na dan, jede neke skakavce, dva mala i pet velikih. Izp*zdeo sam prekjuce...dosao i dao mu dva velika i dalje nije hteo da jede, ja se tu iznerviram i odem kuci...juce otisao i dao mu da klopa, jeo normalno, pojeo koliko treba. Danas nisam otisao....kontam da ako rikne ima da bude drama. Ali zabole me... j*bem ti takve kucne ljubimce...crk´o dabogda. z:mrgreen:
'eeeebo te, Pivo, pa tebi su uvalili, na brigu i staranje, rasnog GREMLINA, a ti misliš da je gušter !!! :eek:

'eeeebo te, Pivo, pa tebi su uvalili, na brigu i staranje, rasnog GREMLINA, a ti misliš da je gušter !!! :eek:

Ne staj mi na zulj, leba ti... taman sam zaboravio na g*vno, a ti me opet podsecas. Australijskom govnetu titraju mooda...sutra ako mu ne ubacim neku zmiju u terarijum, nisam nista uradio.
Zamisljam vec lice moje sestre...ulazi u sobu i u terarijumu piton. A u pitonovom grlu njihov voljeni guster. z:mrgreen:

Ja u strartu nisam uopste o tome razmisljao, ali sto duze ova prica traje, meni sve vise ovo pros*ravanje njihovo lici na to. Mali bas pati sto je sam, svaki put kad dodje kod nas odusevi se (pogotovo sa mojim sinom, koji ima 10 meseci), mazi ga, i svaki put im kaze da zeli da ima brata ili seku. A oni mu kupili j*benog gustera. Sutra ako ga ne satram i bacim u WC solju, nisam nista uradio. z:mrgreen:

Ali pazi ti taj debilizam...oni moraju i te skakavce da kupuju i da hrane. Znaci kupuju skakavce svake nedelje, njih moraju da hrane, da bi ih onda dali g*vnetu da ih pojede. J*b´o vas lebac nenormalne.

:zcepanje:odavno se nisam ovako nasmijala

Dobio kaznu jer sam parkirao bez tiketa. 21 EUR, cista sitnica.

kazna.jpg

Таман смо почели да пијемо кафу, кад ти момак и девојка за другим столом почеше да се љубе. Једном. Па још једном. Па још једном. Није проблем што су се љубили, него што су то чинили веома звучно и мљацкаво: ЦМОООК, МЉАААЦ, ФРЉЉЉ, КРРРЉК, ЦЦЦЦРРРРК, ЖВААААКЉ...:bljak: И никако да престану! Више од сат времена њихово мљацкање је одјекивало тим собичком... Ове две девојке за суседним столом почну да се врпоље, бацају погледе ка њима... Мени се стомак преврће....z:cry: И не само што су се тако звучно мљацкали, него је момак очигледно био прехлађен а није понео марамицу, тако да је између пољубаца с времена на време ушмркивао своје густе слинце СРРРРРРК, ЦМОООК, МЉАЦ, СРРРРРРК...:zroll:
Сунули смо ону кафу и после сат времена изашли напоље... Лепо ми је било мука. А шта да им кажем:''Децо, није пристојно да се тако гласно цмачете''? или ''Дечко, је л' ти треба марамица''?:zroll:

:hahaha: za opis
al bas ruzno stvarno

Beer, i guster joste zivi? Ja mislila vec zavrsio u kanalizaciji z:lol:

Ma gadi mi se da ga pipam rukama, a i ne bih da me se setra odrice (sto bi bila realna opcija da sam ga stvarno roknuo). Ubacio mu j*bene skakavce pa neka ih vitla, a oni se vracaju veceras, tako da sam ja svoju duznost obavio.
Recu joj sledeci put da nekog drugog zaduzi, samo razlog da smislim zasto ja ne mogu...hmmm...recu da me je ugrizao i da ga se bojim. z:mrgreen:

Nervira me zima, jer ustajem u mrak... hladno je... smrznem se, dok upalim, a tek očistim auto... dok dođem kući, opet mrak... ne vidim i ne pomazim moje kuče po nedelju dana...z:(
Nervira me leto, jer imam milion poslova oko kuće, i kad dođem sa posla, čitav dan provedem rintajući...
Nervira me jesen, jer se sadi milion nekih zaebancija po dvorištu... sve staje, vene...

Ja sam jedna džangrizava baba... :besna: nerviram samu sebe...

Eh, draga moja, kamo srece da se radi o ribicama (ja inace imam akvarijum i znam o cemu pricam). Ovo je neuporedivo zaj*banija zivotinja. Titra mu se kao da je Bog, a ustvari je g*vno ruzno, obicno. Citav dan samo bleji u terarijumu, ne mice sa mesta. Zdere jednom na dan i to je to...ne znam sta je tu lepo i zanimljivo, ali valjda su utripovali da kupe malom to g*vno, jer su videli da sam i ja kupio kucne ljubimce. Mali im se inace stalno zali sto nema brata ili sestru, a oni kategoricno odbijaju drugo dete. Sad su kupili tu egzoticku zivotinju, valjda misleci da ce time da zamene brata/sestru. :zroll:

Zaboravio sam da napisem da se prekjuce uk*njao, pa sam i to morao da sklanjam, a smrdi neverovatno. Moje g*vno je u poredjenju sa njegovim bajka, ma parfem j*bote.

p.s.: ako nije riknuo, ja cu ga dokrajciti sutra ujutru, a sestri cu sa zadovoljstvom dati 200 jevreja da kupi novo g*vno. z:mrgreen:
Za 200 jevreja se moze kupiti nesto od mrtvog gustera kakve ja naj bolje obozavam...z:mrgreen:
Raznih ljudi ima...i onaj Kluni mi se iz momenta smucio kad sam cula da za kucnog ljubimca ima prase.
Tacnije,njegove sanse kod mene su postale minimalne.:zroll:z:p

Za 200 jevreja se moze kupiti nesto od mrtvog gustera kakve ja naj bolje obozavam...z:mrgreen:
Raznih ljudi ima...i onaj Kluni mi se iz momenta smucio kad sam cula da za kucnog ljubimca ima prase.

Ja sad nakon ove informacije o Kluniju zgotivio coveka. Jos ako prasence zavrsi na raznju, sta ces bolje od toga? z:mrgreen:

Sto se teme tice, iznervirala me hrpa papira na stolu, koje je onako nonsalantno i u mom odsustvu tu ostavila jedna osoba sa kojom radim. Zalepila samo malu zutu ceduljicu sa tekstom "proveriti, molim". Sta bre da proverim???

Jaooooo, nisi mu to trebala tako direktno reći, sad' će se potresti i iznervirati, za ove praznične dane, pa može da napravi neko veće zlo ili sebi ili kućnom ljubimcu !!! :D

Back