Sta vas je danas iznerviralo

sekretarica - on prima utorkom
ja - danas je utorak
ona - nije, danas je sreda

..i nana
ja - nano sto si kupila praziluk
nana - za pitu
ja - praziluk u pitu od jabuka 4X
nana - da 4X

... gledam neki par
drug - sto ga gledas
ja - gledam devojku
on - jel tebe devojke zanimaju

Poslednja izmena:
Kupila danas u Idei file soma, 1,250 kg. Kad se led istopio, ostalo 900g.:ovca:

d050.gif

Извини, морала сам !

п.с. и мене би изнервирало, али стварно смешно (а може се и плакати) је на који нас начин све муљају у овој држави .

Sinoc povedem decu u Mc drive na Nbgd...Bili smo u prolazu, ali smo hteli da klopamo unutra. Ispred Mc su oznacena parking mesta za posetioce i ima ih 20 recimo.Sva su zauzeta. kruzim ,kruzim vec mi se smucilo, trazim mesto i u sirem krugu - ma kakvi..ni za lek.
Ravno 20 min posle nadjem parking i to ne na njihovom parkingu vec tamo negde levo, udjem u restoran a unutra 10 ljudi sa sve decom sto znaci da automobili nisu od posetilaca.Kazem menadzeru da mi objasni taj fenomen a on ljubazno: nemamo pravo da zabranimo stanarima okolnih zgrada da se parkiraju na nasem parkingu, i tako ko se parkira tu ostaje danima...
Da li je to moguce? Da li oni stvarno nemaju pravo da pozovu pauk sluzbu da odnese vozilo sa oznacenog parkinga na kome jasno pise da je samo za goste? Ja ne razumem...ja sam besna i ne razumem po ko zna koji put toliki bezobrazluk i javasluk u ovom gradu...

Presrela me koleginica jutros i sva usplahirana, vidno uzbudjena (sto i nije neki izliv emocija za normalnog coveka, ali s´obzirom da je ona emotivna kao lopata, reakcija je bila bas temperamentna). z:mrgreen: I kaze: "Vi ne gasite kompjuter kada idete kuci". Zbunjeno sam je pogledao i rekoh:"Ne. Ne uvek.". A ona ce na to:"Videla sam juce kada sam krenula kuci da vam je monitor bio upaljen. Kod nas je pravilo da se kompjuter uvek gasi kada se krene kuci". Rekoh (cisto da je skinem s´one stvari i da produzim pravac kuhinje i ugrabim dve litre vode, jer sam od slinog piva sinoc ozedneo gadno): "Dobro, nisam znao." z:mrgreen:

J*bote, kakvih ljudi ima. Ustvari, zavidim prosto nekad ljudima, kojima mozak iskljuvo sluzi da zapusi promaju u glavi. Kako je njima super, j*bote. :zroll:

Back