raspustena_banda
Aktivan član
- Poruka
- 1.347
Ovo me podsetilo na scenu iz nekog filma... porodica ide na odmor i daju komsiji kljuc od kuce da im obilazi i hrani ribice. A on, zjaka nije vodio racuna i ribice pocrkale.... I sad javljaju se ovi da se vracaju s odmora i on sta ce, brze bolje kupi nove....Ne samo danas, vec i prosla i naredna dva dana. Sestra je sa porodicom otisla na odmor, a meni dali zadatak da im obilazim kucnog ljubimca. Radi se o nekoj vrsti gustera, neka zivotinja, koja inace zivi u Australiji. Mora mu se titrati, zna se kada i koliko dugo mu se pali svetlo, treba ga hraniti, ali iskljucivo ujutru i jednom na dan, jede neke skakavce, dva mala i pet velikih. Izp*zdeo sam prekjuce...dosao i dao mu dva velika i dalje nije hteo da jede, ja se tu iznerviram i odem kuci...juce otisao i dao mu da klopa, jeo normalno, pojeo koliko treba. Danas nisam otisao....kontam da ako rikne ima da bude drama. Ali zabole me... j*bem ti takve kucne ljubimce...crk´o dabogda.![]()
I sledeca scena... klinac stoji ispred akvarijuma i kaze "ala ste vi porasleee"

И никако да престану! Више од сат времена њихово мљацкање је одјекивало тим собичком... Ове две девојке за суседним столом почну да се врпоље, бацају погледе ка њима... Мени се стомак преврће....
И не само што су се тако звучно мљацкали, него је момак очигледно био прехлађен а није понео марамицу, тако да је између пољубаца с времена на време ушмркивао своје густе слинце СРРРРРРК, ЦМОООК, МЉАЦ, СРРРРРРК...
za opis
nerviram samu sebe...