Sta vas je danas iznerviralo

I ja sam naivna,sta sam ocekivala od coveka(od strica)koji ima sina iz prvog braka kojeg je potpuno odbacio,jer mu zena ne dozvoljava!A u drugom braku ima cerku i pastorku,koja je uredno zivela sa njima!Sin mu zivi u Srbiji,i nikada mu nije dao ni nivac,niti ga je vidjao,a kada je bilo bombardovanje,nazvao je oca sa molbom da ga primi kod sebe,strina je rekla da to ne biva,jer nece valjda sa sestrom da spava u sobi!?Pa ne bi je silovao,to mu je sestra po ocu,a i nije sugav!:dash:

oooo svasta:evil:

pre par dana mi bio majstor,pogledao,zvao nekog telefonom da mu izdiktira cene...i ja pristadoh da mi promeni radijator.
dosao,promenio,ali odvrnuo sa starog ventile (valjda nove zaboravio),pa njih natakario na nov radijator.naravno,cim je otisao to pocelo da kapljucka po malo.
podmetnula sam casu....i evo,vec dva dana ne mogu da ga dozovem da dodje i otkloni kvar,tj stavi nove ventile (koje sam uzgred tada i platila,ali on ih nije stavio)
uzasno sam iznervirana,jer je danas rekao sigurno dolazi:evil:

Jedno cigance.Prosi i ja mu dam 100 din.Posle me savata kad sam jela pizzu i kaze mi daj mi je,a ja padam u nesvest od gladi.:rtfm::evil:

:lol:
Imala sam ja jednu sličnu scenu. Svojevremeno sam dala jednoj romkinji- prosjakinji 50 dinara. Kad će ona samouverenim glasom "Možeš li još malo da dodaš?"
:dash:
Ma reko' znaš kad ću sledeći put da dajem prosjacima novac...

Inače, dok sam studirala, radila sam u jednom fast foodu i dok sam bila na probnom, imala sam svakodnevne dnevnice + bakšiš..gazdarici bilo nezgodno da daje platu jednom mesečno, pa je ovako usitnila na svakodnevno. Ja sam računala - kad bih većini dala "malo sitnog" od te dnevnice do kuće kad bih išla peške, skoro da bih ostala bez nje :lol: .
(a znate li kako je to raditi u fast food-u; ropski je to posao, ceo dan si na nogama).
I sad ja treba teško srečen novac (koji mi je tad bio neophodan, usput rečeno) da razdelim zdravim i pravim ljudima kojima je praktičnije da prose. Moreee... :twisted: .

:mrgreen:

Za zivo cudo danas nista... mada je imalo izgleda. videla sam komsinicu kao da gadja jedno ulicno kucence koje je stajalo na sred ulice, ni blizu njene kuce. i besna, istrcim na terasu da je pitam sto ga gadja kad nije ni blizu njene kuce, i sreca cujem je kako mu vice da bezi sa ulice da ga nesto ne zgazi. i onda se odusevim...

treci put u poslednjih 15 dana....
kupili smo dva ormana jos 28og juna
doneli nam dva ormana pre 12 dana i kao za 4 dana dolazi ekipa da montira
prodje 4 dana,nisu se ni javili
burazer i muz uzmu da sklapaju...ko ce da ceka njih,stvari nam jos po kutijama :roll:
sklope prvi,sve ok
pogledamo drugi,pogresan orman
poslali bez polica umesto sa policama :evil:
zovem ja,kaze on meni,zamenicemo,za deset dana dobijate taj koji treba
ok
u petak sad zovem ja,kaze stigo orman,sutra donosimo
nisu se ni javili u subotu
zovem ja opet danas kaze zar vam nije stigao???? i kao chudi se
reko nije,nisu ni zvali
zove on mene sad i kaze stigao je orman treba da zamenimo,u toku nedelje
reko' sta bre u toku nedelje????????????treba mi bre orman,treba da se porodim za koji dan a kuca mi u haosu,sve stvari po kutijama i po sobi (kratak spoj u glavi krece)
kaze,pa stvarno mi je zao,ali mi nosimo stvari samo subotom i sredom,jedno vozilo imamo,a ne mozemo zbog jednog ormana dolaziti u vas kraj :evil: (na tu recenicu sam vec ucutala ne znajuci sta da kazem vise posto ocigledno nema svrhe pricati)
samo sam pitala sto onda nije donet u subotu,kaze on,verovatno se nije islo u vas kraj :poludeo:
da mi je bio pored ovde,za shiju bi ga uvatila

i jos on mene pita jel mozemo mi nekako sami da dodjemo po orman!!!!!
kakav bezobrazluk

Poslednja izmena:
Tsuymish, e pa nisam znala! drzim ti palceve i zelim puno srece. i ja sam svoj stan sredjivala bukvalno do polaska u porodiliste. ali ne sekiraj se sve ces stici.

Elem, mene iznervirali komsije o kojima sam pisala u temi sta raditi kad komsije ne vole vaseg psa. Pisala sam da su izbacili jednog psa a ostavili stene te pticarke. Zatim je i stene nestalo. I jutros cujem urla neko kuce, kad u podne vidim doveli novo, i to sada dogu, muzijaka. prelep je. Vezali ga za ogradu, nema ni gde da legne, uzas... A jadnicko jos uvek laje i zavija... Znajuci kakvi su mislim da ce vec sutra biti na ulici ili vec negde mrtvo. I razmisljam da pozovem inspekciju i da im kazem da ocekuju jos jednu lutalicu uskoro. Pa takvim ljudima treba trajno zakonom zabraniti drzanje zivotinja.

Pobesnela sam...

Tsuymish, e pa nisam znala! drzim ti palceve i zelim puno srece. i ja sam svoj stan sredjivala bukvalno do polaska u porodiliste. ali ne sekiraj se sve ces stici.

Elem, mene iznervirali komsije o kojima sam pisala u temi sta raditi kad komsije ne vole vaseg psa. Pisala sam da su izbacili jednog psa a ostavili stene te pticarke. Zatim je i stene nestalo. I jutros cujem urla neko kuce, kad u podne vidim doveli novo, i to sada dogu, muzijaka. prelep je. Vezali ga za ogradu, nema ni gde da legne, uzas... A jadnicko jos uvek laje i zavija... Znajuci kakvi su mislim da ce vec sutra biti na ulici ili vec negde mrtvo. I razmisljam da pozovem inspekciju i da im kazem da ocekuju jos jednu lutalicu uskoro. Pa takvim ljudima treba trajno zakonom zabraniti drzanje zivotinja.

Pobesnela sam...

hvala draga

a sto se tice tih budala,mislim da je krajnje vreme da ih prijavis posto ocigledno nisu normalni

Ma znala sam da cu se samo iznervirati ali ok, bar sam pokusala
zvala sam danas inspekciju i kazem hocu da prijavim komsiju koji je dva psa izbacio i sad doveo treceg, a covek se unese pa raspali pricu ovako: '' Jao Gdjo. rado bismo pomogli ali ne mozemo, ne postoji zakon, niko vam u gradu ne moze pomoci. pa mi ne smemo ni da ih bijemo, ni da ih hvatamo, ni da ih ubijamo da ocistimo grad, nista. Znate oni imaju veca prava nego mi. Strasno. Tako da dok ne ujedu nekoga mi nista ne mozemo". Ja ga pitam o kome prica, a on kaze pa o psima. tako sam se iznervirala i kazem mu: "Covece, ja ti prijavljujem komsiju a ne psa. Pas ti uopste nije kriv, kriv je covek. Nisam te zvala da ti dodjes da bijes psa." Na sta on samo rece kao niko nista u gradu ne radi po tom pitanju i dovidjenja. Poludela sam. Jadnicko je i danas arlaukao. I ostaje mi samo da ga zalim i da se nerviram kad god ga cujem. Znala sam da ima uzasnih ljudi, ali bas u ovolikom broju nisam znala da ih ima.

Back