Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
Vala, ja bih ga odrobijala, atakualpa, ne bi više taj kročio u moj deo kuće. Sanjao bi me košmarnim snom svake noći
.
A majstoru svaka čast
.
.A majstoru svaka čast
.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
.I ja sam naivna,sta sam ocekivala od coveka(od strica)koji ima sina iz prvog braka kojeg je potpuno odbacio,jer mu zena ne dozvoljava!A u drugom braku ima cerku i pastorku,koja je uredno zivela sa njima!Sin mu zivi u Srbiji,i nikada mu nije dao ni nivac,niti ga je vidjao,a kada je bilo bombardovanje,nazvao je oca sa molbom da ga primi kod sebe,strina je rekla da to ne biva,jer nece valjda sa sestrom da spava u sobi!?Pa ne bi je silovao,to mu je sestra po ocu,a i nije sugav!![]()

.

Jedno cigance.Prosi i ja mu dam 100 din.Posle me savata kad sam jela pizzu i kaze mi daj mi je,a ja padam u nesvest od gladi.![]()

.

(na tu recenicu sam vec ucutala ne znajuci sta da kazem vise posto ocigledno nema svrhe pricati)

Tsuymish, e pa nisam znala! drzim ti palceve i zelim puno srece. i ja sam svoj stan sredjivala bukvalno do polaska u porodiliste. ali ne sekiraj se sve ces stici.
Elem, mene iznervirali komsije o kojima sam pisala u temi sta raditi kad komsije ne vole vaseg psa. Pisala sam da su izbacili jednog psa a ostavili stene te pticarke. Zatim je i stene nestalo. I jutros cujem urla neko kuce, kad u podne vidim doveli novo, i to sada dogu, muzijaka. prelep je. Vezali ga za ogradu, nema ni gde da legne, uzas... A jadnicko jos uvek laje i zavija... Znajuci kakvi su mislim da ce vec sutra biti na ulici ili vec negde mrtvo. I razmisljam da pozovem inspekciju i da im kazem da ocekuju jos jednu lutalicu uskoro. Pa takvim ljudima treba trajno zakonom zabraniti drzanje zivotinja.
Pobesnela sam...
lepo bi bilo da kazes ko su ti?