Sta vas je danas iznerviralo

Ma znala sam da cu se samo iznervirati ali ok, bar sam pokusala
zvala sam danas inspekciju i kazem hocu da prijavim komsiju koji je dva psa izbacio i sad doveo treceg, a covek se unese pa raspali pricu ovako: '' Jao Gdjo. rado bismo pomogli ali ne mozemo, ne postoji zakon, niko vam u gradu ne moze pomoci. pa mi ne smemo ni da ih bijemo, ni da ih hvatamo, ni da ih ubijamo da ocistimo grad, nista. Znate oni imaju veca prava nego mi. Strasno. Tako da dok ne ujedu nekoga mi nista ne mozemo". Ja ga pitam o kome prica, a on kaze pa o psima. tako sam se iznervirala i kazem mu: "Covece, ja ti prijavljujem komsiju a ne psa. Pas ti uopste nije kriv, kriv je covek. Nisam te zvala da ti dodjes da bijes psa." Na sta on samo rece kao niko nista u gradu ne radi po tom pitanju i dovidjenja. Poludela sam. Jadnicko je i danas arlaukao. I ostaje mi samo da ga zalim i da se nerviram kad god ga cujem. Znala sam da ima uzasnih ljudi, ali bas u ovolikom broju nisam znala da ih ima.

laze djubre
kako nema zakona????
jasno pise sta se desava kada neko izbaci zivotinju
djubre bezobrazno
eto zasto ima lutalica
onaj ko treba da uradi nesto po tom pitanju,taj ladi onu stvar i bas ga briga

ko kad su ovde nasli zenku sarplaninca,izbacenu na ulicu
imala je chip!!!!
i preko cipa nadju vlasnika i on kaze da mu ne treba dzukela i nikom nista

nije ni kaznu platio za izbacivanje

sada ta kuja ima drugu vlasnicu i podaci na cipu su promenjeni
ali cemu onda sluzi taj cip????
isto kao sto su ulicni psi koji imaju staratelje a ne vlasnike,cipovani i na cipu pise da ima vlasnika a ne staratelja
i samo brljaju nesto :evil::evil::evil:
brljaju i lupetaju kako ce oni da srede sta ti ja znam :evil::evil::evil::evil:

Osoba A traži od osobe B da odradi posao koji inače osoba B treba da uradi.
Osoba B moli osobu C za pomoć, tačnije moli osobu C da odradi taj posao.
Osoba C odrađuje tuđ posao.
Osoba B umesto "hvala" daje zamerku osobi C na odrađen posao i zahteva da osoba C uradi ispravke na osnovu podataka koje mu je osoba B uredno poslala.

Pa kada znaš da se ispravke odnose na unos podataka u 5 (bukvalno 5) polja excel tabele, kako da ne poludiš? Posao koji se odradi za minut ako znaš podatke....

Radnik na pumpi.
Zaustavila sam se da sipam benzin, i on je počeo da urla mašući rukama što nisam stala tamo gde je on zamislio da stanem (trebalo je još malo unazad).
A otkud znam, ja vozim tek par meseci, kažem mu ja.
A on počeo da puhće i da se hvala za glavu.
A ja dam gas i odem na drugu pumpu :lol: .

svaka čast!
ja tako svaki put izađem iz prodavnice u kojoj su prodavci neljubazni/neprijatni/neuslužni....
za svoje pare kojima ništa ne fali očekujem uslugu kojoj ništa ne fali....

Evo odljutila sam se, šta ću kad mi ga sad žao što će morati da stoji u SUP-u u redovima za ličnu kratu, vozačku i saobraćajnu (srećom što je ista od njegovog motora, jer od auta je kod mene).....:roll:

....pa šta vredi da se ljutiš, nije namerno izgubio..ali da je sve oko toga nervoza
jeste.....i sreća pa je ta od auta bila na sigurnom:lol:..jedna muka manje....:D

Evo, i ja se odljutila :)
I po hiljaditi put se potvrdilo - ništa što se podrazumeva, ništa što se čita izmedju redova, ništa što se baci pod tepih ili zaboravlja - ne valja! Razgovor, oči u oči, iskreno, sve karte na sto - šta te muči, šta me muči, šta je prioritet, šta je pod tačkom 2, šta ćemo i kako ćemo - sve tap, tap, tap, sve do reči i onda shvatiš gde si i šta ti valja činiti. :ok:
I gde sam- tu sam, zaljubljena kao prvog dana i srećna što imam muža sa kojim mogu da razgovaram i dogovorim se i, najvažnije, ispunimo dogovor. Nema nerešivog problema, samo ako imaš sa kim da ga rešavaš!!! :):):)
Ljutnja i nervoza su trenutni, problemi su trenutni, ljubav, razumevanje, razgovor i doslednost u sprovodjenju dogovorenog sve rešavaju :ok::ok::ok:

svaka čast!
ja tako svaki put izađem iz prodavnice u kojoj su prodavci neljubazni/neprijatni/neuslužni....
za svoje pare kojima ništa ne fali očekujem uslugu kojoj ništa ne fali....

E ovo si odlično definisala.
CItiraću te kad sledeći put budu puhtali i hvatali se za glavu (ovde u NS gde živim su kaobajagi svi fini, a svima pršti cinizam i sarkazam iz svake reči, to se posebno vidi po prodavnicama).

Back