Ja sam imala malo pre neprijatnost, morala sam da budem veoma oštra .
Zamislite ovo: pre 6 meseci sam kupila knjigu pouzećem iz jedne izdavačke kuće (oni posluju na taj način tako što pošalju uplatnicu i ti naknadno uplatiš, idu "na poverenje"). I ja naravno uplatim.
Eto, prošlo 6 meseci i zove me čovek iz njihove firme i ubeđuje me da nisam platila, da nema na listingu uplate. Ja objasnim da jesam, i da imam uplatnicu (srećom, pa čuvam sve uplatnice), na to će on meni "Nemojte, gospođo %%%%%, da je uplaćeno, to bi bilo na listingu. Poslaću vam uplatnicu da uplatite".
Na to je uzeo telefon moj muž i uputio mu par reči , pa sam onda i ja preuzela inicijativu i objasnila da ću pozvati finansijsku inspekciju, a usput rečeno, našla sam i da objavljuju knjigu koja potpiruje versku netoleranciju, itd itd. A skeniranu uplatnicu sam poslala na mail.
Dok nisam bila oštra, čovek me je dva puta zvao i indirektno nazivao lopovom.
Tek kad sam pooštrila, počeo je da se izvinjava i da objašnjava kako je u stvari "samo hteo ljubazno da pita šta je sa uplatom" (odjednom je zaboravio da je tražio ponovo da platim ono što je već plaćeno).
Ne mogu da verujem šta rade. Čekaju 6 meseci (kada većina ljudi izgubi uplatnicu, mislim ko to još čuva toliko dugo)? Zatim, traže da ponovo uplatiš ono što si već uplatio. Sramota. Danas ću da ih prijavim ..nisu računali na to da imam dokaz o uplati.
Eto, morala sam malo da se požalim .