Sta vas je danas iznerviralo

da, da, drag moja. vise ne mozemo da im zakljucimo sta zasluzuju vec sta oni zele. kad je koleginica zakljucila prvu jedinicu napadnuta je metalnom sipkom. ja sam istom tom trecu dala uz pratnju razrednog staresine, dok je policajac bio u hodniku.

Strašno, nemam reči. Jasno je kako će ti klinci rešavati svoje probleme u životu; onako kako su navikli očito od malih nogu.

Da to bas zna da iznervira... mislim da su roditelji ti koji su se osilili i pricaju svasta pred decom. Nauce oni da je ucitelj tu samo zbog toga da im nesto objasni a sve ostalo moze se resiti sa onim ma pokazacu ja njemu kome on sta da zakljuci, i sve to zato sto roditelji ruse jedan normalan odnos koji bi trebao da postoji. Ne kazem ima tu i drugih faktora ali uvek cujemo da sve potice iz kuce i odnosa unutar porodice...

na privatni mob. broj mi stize poruka: sta je to moj sin toliko zabrljao pa da sada ima zakljucnu 4 a imao je 5 na polugodju? drugim recima, KAKO STE SE USUDILI DA SMANJITE OCENU SA POLUGODJA. poludela sam. ne znam da li se neko jos ovoliko potrise kao ja.

na privatni mob. broj mi stize poruka: sta je to moj sin toliko zabrljao pa da sada ima zakljucnu 4 a imao je 5 na polugodju? drugim recima, KAKO STE SE USUDILI DA SMANJITE OCENU SA POLUGODJA. poludela sam. ne znam da li se neko jos ovoliko potrise kao ja.

Odgovoriš toj osobi da u zakazano vreme dođe na roditeljski sastanak da joj objasniš zbog čega je smanjena ocena i to je to..(ili neko od naših prosvetnih radnika sa pdf-a će ti dati bolji savet), al poenta je da se - ne nerviraš.

Ма, како ,,смањили оцену''? :eek:
Оцена се заслужује, може да буде 5 у првом, а 2 у другом полугођу!
Е, сад, што није регулисано да ли су оцене за друго полугодиште, или за целу годину, то јесте зезнуто. Јер, у дневнику пише ,,оцена за друго полугодиште'', а требало би да је то годишња оцена. Но, ако је неко на крају године заслужио мању оцену него на полуг... Па, што се није трудио више? :rtfm:

Evo i ovde :)

Ja sam imala malo pre neprijatnost, morala sam da budem veoma oštra .

Zamislite ovo: pre 6 meseci sam kupila knjigu pouzećem iz jedne izdavačke kuće (oni posluju na taj način tako što pošalju uplatnicu i ti naknadno uplatiš, idu "na poverenje"). I ja naravno uplatim.

Eto, prošlo 6 meseci i zove me čovek iz njihove firme i ubeđuje me da nisam platila, da nema na listingu uplate. Ja objasnim da jesam, i da imam uplatnicu (srećom, pa čuvam sve uplatnice), na to će on meni "Nemojte, gospođo %%%%%, da je uplaćeno, to bi bilo na listingu. Poslaću vam uplatnicu da uplatite".
Na to je uzeo telefon moj muž i uputio mu par reči , pa sam onda i ja preuzela inicijativu i objasnila da ću pozvati finansijsku inspekciju, a usput rečeno, našla sam i da objavljuju knjigu koja potpiruje versku netoleranciju, itd itd. A skeniranu uplatnicu sam poslala na mail.
Dok nisam bila oštra, čovek me je dva puta zvao i indirektno nazivao lopovom.
Tek kad sam pooštrila, počeo je da se izvinjava i da objašnjava kako je u stvari "samo hteo ljubazno da pita šta je sa uplatom" (odjednom je zaboravio da je tražio ponovo da platim ono što je već plaćeno).

Ne mogu da verujem šta rade. Čekaju 6 meseci (kada većina ljudi izgubi uplatnicu, mislim ko to još čuva toliko dugo)? Zatim, traže da ponovo uplatiš ono što si već uplatio. Sramota. Danas ću da ih prijavim ..nisu računali na to da imam dokaz o uplati.
Eto, morala sam malo da se požalim .

Dve koleginice,

prva koja mi je prebacila svoj deo posla i zbrisala kuci, a driuga koja je trebalo da mi za ovu prvu - tj. meni posalje neke podatke da nesto zavrsim to ce mozda uciniti a mozda i nece do 5 sati
Stvarno nemam nameru da ostajem posle 5 u petak po podne zbog toga sto neko nema obzira!
Uf s kakvbim ljudima ja radim!

goxy me izbrisa iz prijatelja,
dok smo slali pp ( ne mogu ih objaviti da vidite da nema nikakvog razloga, nemoguce da je blagi nesporazum bio).
Krizni deo :odnekud on zakljuci da da je on mene smarao, sto nikako nije tacno, vec je neka 10-ta osoba njega !

Ja sam tuzna sto je bez ikakvog osnova pogresno protumacio moj pp ... zato sto on mene nikako i nikada nije smarao, i uopste ne shvatam odakle mu ta ideja u poslednjoj pp.

Posto mu ne mogu poslati pp niti mail, mogu se samo nadati da ce procitati ovaj post i da cemo zavrsiti zapocetu konverzaciju.

goxy, nadam se da ces procitati ovaj post i da ce ti on dati makar malo pocetnog materijala da razresis nesporazum, ako je to uopste razlog tvog prekida prijateljstva sa mnom.

Pozzz, tehduduk

Back