Sta vas je danas iznerviralo

Jela sam na racun kuce u jednom restoranu kolach, ako se tako mozhe nazvati ono bljutavo smetje koje koshta oko 600 dinara. Iz principa sam dogovorila ovu cast da bih saznala sta je to jeo g-din BoTa Institucija sa jednom delegacijom pre oko dva meseca kad im je ceh bio preko 300 000 dinara za njih nekoliko. Za stolom pored mog sedele su neke vladike i jos neki likovi i likushe koji su krkali tamo neko ko zna koliko skupo jelo i potpisivali se na racun i caskali o opustenim temama kroz prepuna usta (:think: pitam se da li da ikad vise ostavim svoj posteni prosvetarski novac u crkvi :( ). Utisak posle ovog istrazivanja u sopstvenoj rezhiji bio je bljutaviji nego to smece od kolacha, ustvari ne bljutav, nego skoro nepodnosljivo gorak.

Taman sam pomislila... Čičak danas završavaš u 3 i ideš opušteno na kafu sa drugaricom... ali ne, ne ide sve tako lepo...
Nađem se sa tom drugaricom, tj. čekam je nekih 15 min, jer se gospođici može da kasni... :roll: ... sednemo, kad je ona počela... verujte ja toliko gluposti nisam u svom životu čula... ozbiljno sumnjam da je ograničena... i verujem da je ovo naša poslednja zajednička kafa...:confused:
Izvučem se nekako posle sat i po i odem da se vidim sa drugom drugaricom, kad i ova nešto tuc-muc, nije raspoložena, samo ćuti...:neutral: e u ***** materinu...:roll:

Dođem kući napokon, u 6 i rekoh sebi... e čičak sad ideš da se istuširaš, središ lice, obriješ... onako detaljno, posle ovih energetskih vampira... i posle ću taman da napravim večericu mom dragom i milina...
Kad ono ******... taman krenula da se tuširam, eto ti moje svekrve i svekra... pa onda kuvaj kafu, sok, kolače, sve po redu...
Nije prošlo sat vremena, viče komšija Traži vas neko... ja na kapiju, kad moji mama i tata... ajmo opet kafa, sok, kolači sve u krug...:roll:
Pa onda lepo zalivaj cveće, pa počisti travu od košenja... donesi prinesi... eto ga 22h... napokon odoše... posle milijardu i jedne priče o tome ko je umro ko se razboleo, ko se tratralalallalla...:roll:
E onda lepo unesi sve, sredi terasu... operi suđe...
Pa napravi mužu večeru... pa opet sve skloni... i sad više ne mogu ni suđe da perem, muka mi je...:evil:

SMS
picture.php

Veceras mi se desilo sledece. Sedimo sestra, moja cerka i ja na klupici pored Banke Inteza na Bulevaru i jedemo sladoled. U jednom trenutku, moja cerka je ustala sa klupice i krenula kao da malo vozi rolere po trotoaru. U tom momentu, trotoarom je proshishao u velikoj brzini motor na manje od dva metra od deteta i mi nju u panici povucemo nazad. Ja pozovem policiju i prijavim slucaj sa sve svojim podacima, sve po propisu. Motoras se parkirao pored kafica Incontro i ja navela i registraciju i opis motora. Onaj bilde murjak sa kojim sam pricala rece da ce poslati patrolu. Sednemo mi da cekamo patrolu kad patrole nema celih 15 minuta. A lik sa motorom je u toku toga seo na motor i veoma sporo napustio kafic, naravno opet trotoarom. Mi nastavimo da cekamo jos 15 minua u toku cega sam pozvala ponovo policiju da vidim hoce li stici. Onaj kazhe da hoce, ali avaj, ne dolaze i dalje. Lik se opet sporo vraca u kafic i sedne. Mi i dalje cekamo jos 10-ak minuta i oni naravno nisu dosli. Ubedjena sam da taj debelguzi kepec na motoru ima poznanike u policiji i da su mu javili za prijavu. Verovatno racunaju da cemo mi odustati. I naravno, veceras smo morale odustati jer smo skontale da mi dete ima temperaturu i morale smo brzo kuci.:(
Ipak, sutra idem u policiju da opet prijavim slucaj i jos cu prijaviti i visim instancama da vecerasnja patrola nije dosla ni posle 45 minuta od trenutka prve prijave. Naravno, potpisace zapisnik i moja sestra pa da vidimo sta ce biti od svega toga. I naravno, resila sam da pratim sta ce se desavati sa tim slucajem preko svog poznanika koji im je tamo neki nadredjeni i da insistiram na resavanju.:manikir: I sve to zarad bezbednosti pesaka na trotoaru jer necu dozvoliti da zbog nekog kompleksasha budemo bezbedni mozda samo u haustorima zgrada. :evil:

Ipak, sutra idem u policiju da opet prijavim slucaj i jos cu prijaviti i visim instancama da vecerasnja patrola nije dosla ni posle 45 minuta od trenutka prve prijave. Naravno, potpisace zapisnik i moja sestra pa da vidimo sta ce biti od svega toga. I naravno, resila sam da pratim sta ce se desavati sa tim slucajem preko svog poznanika koji im je tamo neki nadredjeni i da insistiram na resavanju.:manikir: I sve to zarad bezbednosti pesaka na trotoaru jer necu dozvoliti da zbog nekog kompleksasha budemo bezbedni mozda samo u haustorima zgrada. :evil:

Iznervirala sam samu sebe sto sam usled obaveza i umora i na osnovu komentara mnogih prijatelja koji su me obeshrabrili odustala od ove gore namere i povinovala se tome da ne mogu da menjam truli sistem. :( :dash:

Iznervirala sam samu sebe sto sam usled obaveza i umora i na osnovu komentara mnogih prijatelja koji su me obeshrabrili odustala od ove gore namere i povinovala se tome da ne mogu da menjam truli sistem. :( :dash:
:( Truli sistem moze biti samo tako dugo dok se ne vidi kao takav. Momenat kada se shvati, mora se preduzeti puno toga da bi postao zdrav. Prvo dolazi svest a onda promene. Dokle god se samo prica, nista od toga.
Nikada ne dozvoli da te neko...obeshrabri :rtfm:

Back