Sta vas je danas iznerviralo

Tako i ja juče i danas...
Juče mi došao neki lik na posao, da ostavi neke papire, bio je unutra 2 minuta... ja sam mislila da ću da se ugušim... čovek smrdi na kiselinu...:sad2: pravila sam promaju posle, sve prozore poOtvarala...
Danas, došao prvo mm, i ja opet osetim neki smrad... neka kiselina... nisam mogla ni da ga poljubim...
Posle, dolazi sveki, kad opet isti smrad... e poludela sam... svi ljudi mi danas smrde... :confused:

A najgore je što to nije onaj klasični smrad, znoj i tako, već neka kiselina... nešto fujjjjjj...
:sad2:

Izgleda sam izduvala...:mrgreen:

E, vi'š, to mi nije palo na pamet. :confused: Lako moguće...

Mada... u zadnjih nekoliko dana ja osećam mirise koje niko živi ne oseća :confused: Nazivaju me blesavom, a ja lepo osetim miris, prijatan ili neprijatan, tako da to nije jedina situacija. Već počinjem da se pitam jesam li zaista malo "skrenula uljevo, jarane" :confused: :lol:
I zaista, zadnjih 5-6-7 dana, ne znam ni ja sama tačno koliko, nisam sva svoja. Ja ne znam kada sam i da li sam ikad bila ovoliko nervozna. Sve mi živo smeta, sama sam sebi teška, jedino za dete imam strpljenja, a muža kad vidim... jooooj, kako progovori, a ja rafal po njemu, pa mu se posle izvinjavam. :( Za sada ima razumevanja, sve pripisuje umoru, noćnom ustajanju zbog deteta ( a i ona više, 14 meseci ima, krajnje je vreme da izbaci noćni obrok :evil: ), trčanju po ceo dan za njom... samo se pitam kada će i njemu da pukne, pa da me, onako leeepo, otera u rodno mesto :sad2:
I kada se tako lepo izvičem i ispraznim ... onda mi se spava. Katastrofa, kad me uhvati napad umora, počnem da se zanosim :confused:
Ne pamtim ovakav period u svom životu. Već i sama sebi dooobrano idem na živce, mogu misliti kako samo idem na živce okolini :mrgreen: Mada, za sada ćute, a ja se nerviram i nerviram i nerviram... pa onda dremam na nogama... i taaaakoooo :whistling::whistling::whistling:
Eeeeh, ko je lud, ne budi mu drug :mrgreen:

Da niste vas dve trudne?:think:

Da niste vas dve trudne?:think:

:eek::eek::eek:
Pazi, kad mi na mali mozak nije pala ta mogućnost, a nije da nije, dobri simptomi su tu. Ništa, da sačekam još koji dan, pa ili da kupujem uloške, ili test :D:D:D

A što mene može da iznervira ono detinjasto - bezobrazno ljudsko ponašanje, kao na nivou vrtića ili nižih razreda osnovne! :evil:
Zove me x i pita - jel te zvala y?
Rekoh, jeste, zašto pitaš'
Pa, šta ti kaže, šta priča? :eek::eek::eek: Znam da ima neke probleme, nešto krije, a neće da i kaže, pa da vidim jel tebi rekla.
Auuu, ala sam puklaaaaa... Pa, jel misliš ti da ću ja da ti kažem nešto iz njenog života, a ona nije htela da ti kaže??? Sestro, nisam to radila ni u vrtiću, pa neću ni sada. Da je htela da ti kaže, rekla bi ti. :evil::evil::evil:
Bogami se dotična naljutila malo. Kao, ja sam ovakva i onakva, pa ona samo hoće da pomogne.... ma idi :roll:
Ja možda i jesam i takva i ovakva, ali prijatelje ne izdajem. Ne bih ni tebe, pa neću ni nju.
Skoro da mi zalupi slušalicu :eek::eek::eek:
Ako, njena kultura, ne moja.
A što takve stvari mogu da me iznervirajuuuuuu.... uuuuhhhh :evil::evil::evil:

Malo me je iznerviralo sto sam morala da budem prisutna dok su ukalupljeni i priglupi predavaci na seminaru poklapali moje kolege kad god su kolege pokusale da kazu nesto pametno ili kada su im postavljali pitanja na koja predavaci nisu imali spreman odgovor, ali mislim da sam vise ja iznervirala njih (posebno onog sujetnog malishu sto nervozno treptje dok pripoveda) posto mene nisu uspeli da poklope. :mrgreen:

komšinica moje svekrve
tišla da joj zalije cveće (mada smo mi preuzeli obavezu na sebe)
i onda u 10 dok smo na poslu, ona javlja da je zaboravila ključ sa spoljne strane vrata, dok je zalivala, i da ključa nema....
i onda menjaj bravu na blindiranim vratima....sve u radno vreme....

Pazi, kad mi na mali mozak nije pala ta mogućnost, a nije da nije, dobri simptomi su tu. Ništa, da sačekam još koji dan, pa ili da kupujem uloške, ili test

Ipak kupujem uloške :besna:
A taman sam pomislila... ponadala se... :(
Izgleda da bez medikamenata i lekara neće proći ni drugo začeće :sad2:... a zaista želimo još jednu bebu... :)
Iznervirala se, i rastužila se i baš sam ... bljak :sad2:

Back