Sta vas je danas iznerviralo

mama i to u sekundi:histericna:

I mene moja...:evil:
Zovem je da vidim šta radi... i ona me pita gde si, ja rekoh:u banci, neke papire sređujem, tek će ona mrtva ladna:Hoćeš dolaziti? ja rekoh:gde?:confused: kaže ona: Pa do nas, evo i tata i uja su tu.

:besna::besna::besna::besna:

Došlo mi da se nasred banke izderEm: LUDA ŽENO SHVATI VEĆ JEDNOM DA JA RADIM I IMAM RADNO VREME!!!!! NE MOGU DA IZAĐEM KAD MI DUNE!!!!! RADIM!!!!:besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:

Danas u prodavnici sa povrcem i vocem pazarim sa kcerkom...Plavusica grotesknog izgleda razgovara telefonom i takodje birka po jagodama...razgovor je sledeci:Ma,ne bih ja sa njom ni razgovarala..tras i cao....-sta god...Groteskna je jer je trudna sa veeeliiiikiiim stomakom a sve drugo tanjusno,bas lepa trudnica.
Dolazimo na kasu,na kojoj vec stoje moje kese i samo jos prinosim jednu,ona takodje tu stoji i dalje pricajuci..i ja joj se obracam i kazem:Izvolite Vi prvo..ona me gleda..ja joj pokazujem rukom i ponavljam:izvolite Vi ispred vas...A ona:A zasto? Ja kazem:propustam vas...smatram ne treba da je podsetim da je trudna valjada..A ona ce meni:A zasto vi mene propustate nije mi jasno...nisam invalid ako sam trudna,svasta...i vadi novcanik i ipak placa pre mene..mrtva besna frkcuci odlazi...Ja i ostali u prodavnici::eek::eek::eek:
Stvarno me je izludela...:besna::besna::besna::besna:

У Жикиној шареници Ана Станић певањем на масовној свадби. Криви се, раскречује, кревељи, а песма никаква. И то у панталонама! Еј, у панталонама! Можда је пригодно за бал вампира а не за венчање. Није ме она толико изнервирала колико тај ко је довео!
Сад ће неко да каже опет теорија завере, али...

To sto danas nemam slobodan dan, sto nisam sama u kuci, sto ne mogu priustiti sebi jedan dan lenstvovanja, mira, tisine...A danas mi je tako potrebno da se odmorim od beskonacnog spiska obaveza prema porodici, prema poslodavcu, prema sebi uostalom. Danas sam silno zelela biti sama i dokona uz ovu kisu.

Mesecima vec traje izgradnja jedne zgrade u mojoj ulici i svako jutro ukljucujuci i vikend od 07h majstori lupaju...Ali to je neverovatno ...to proizvodi takvu buku da citav kraj jeci...
Jutros sam stvarno odleeeeeeeeeeepiiiiiiiiiiilaaaaaaaaaaaaaa:besna::besna::besna:
Osim toga jako me je iznervirala kisa iz dva razloga-juce su si prozori blistali od cistoce a osim toga idem na svecani rucak van grada,na kome bas nije uputno da budem u gumenim cizmama...
:evil::evil::evil::evil::evil:

svakoga dana kupujem kod naseg tate u maxi-ju i redovna pojava je da kasirka kaze `samo ako imate sitno,ako nemate morate da cekate kusur dok mi neko da sitno`:eek:
eee,a jutros sam se izdrala na takav odgovor,jer danima trpim to maltretiranje.:rumenko:

zaista mi nije jasna takva trgovina

Back