Sta vas je danas iznerviralo

Jedan celavi i istetovirani momak , od jedno 30 godina , sa koznom jaknom , misicima i sa ttovazom na vratu .
Doveo dva psa ( ja bas volim zivotinje ) , u park , gde se deca igraju . Ma kakvi psi . Ogormno to , ko telad . Psi se ispisakli u pesak , gde se deca igraju inace , a ja decu izveo ( imam ih troje ) .
I jos nemaju brnjivce .
Ja ga najljubaznije zamolim , i to sa persiranjem .... sa najumilnijm glasom , koji opste mogu da proizvedem , da ih malo skloni , jerbo su deca tu....
Kaze , mirni su oni . ne brini .

Ja kazem , ma deca nisu mirna . Slucajno ce da mu gurnu prstice u oko , pa ce pas ruku da im odgrize .
A on
Pa cuvaj decu onda ...
i tako , rec po rec . Ja sve finiji i tisi , on sve glasniji i arogantniji ... i eto... posle ja siladzija ..
Dodje policija .. dodjose i oni iz hitne pomoci . Majke mi aplaudiraju , a policajac kaze , Znaci vi ste taj siladzija ... Uzeli iskaz , njega odneli u urgentni , a mene u stanicu ...

Hebem ti takav prolecni dan .

Poslednja izmena:
....i to pošteno,....Račun ostavljen na vetrobranu mog auta - kazna za neplaćeno parkiranje u crvenoj zoni,....a nigde ih nije bilo kad sam hteo platiti,...stvarno, ovo je ponižavajuće koji tretman imaju ti ljudi prema nama, kao da žive u nekom drugom svetu, a ne da jedemo isti hleb sa gorčinom u ustima!

Sanovniku... SVAKA CAST! :aha:

Da ne bude zabune . Ja sam u mladosti boksovao profesionalno u Francuskoj , Nemackoj i Italiji i radio sam kao kaskader , sve dok sam studirao , kako bi studije placao . Tamo se sve placa . Nema mufte skolovanja . A zivot i smestaj skupi , cak i kad se polozi prijemni , opet se sve placalo .
Sad , druga je stvar , sto volim ljude i sto mi tesko pada da povredim bilo koga . a i to sto sam domacin , otac , ... stvarno mio ne prilici da ispravljam krive drine . Al eto danas nisam mogo cak ni da izbegnem . A da ne picam , koliko mi je bilo neprijatno zbog dece , koja su se prvo skamenila . a posle su plakali kad je dosla policija . Pa su se nevidjeno ozarili , kad me je policija pustila i kad sam doso kuci , ( njih je dovela komsinica iz iste zgrade )U opste mi nije milo , sto se to dogodilo . A da je dobio sto je zasluzio , jeste .
A to takodje znaci , da taj dripac nema onaj poseban instikt , koji inace imaju ozbiljni krimosi , da prepozna ss kim prica ,....nema .

Znam u potpunosti o cemu pricas odrasla sam na Zapadu i trenirala box isto na Zapadu... :aha: i slicna sam tebi, smatram da je jedina velika razlika u polu :mrgreen: i zato i rekoh svaka cast :aha: istina kao sto ti rece dece radi je to ispalo malo fuj, ali da je zasluzio... pa jeste... a deca ce kad tad shvatiti tvoj postupak, prepricavati ga i znati da im je tata cool tip :D

Koja sam ja budala :besan2:
Juce po treci put pozajmim pare osobi koja mi ni prethodne nije vratila :dash:
I danas ponovo :eek:, drugoj osobi i to mnogo vise, a ni prve nije vratila :dash:
Sta je samnom?!? :dash::dash::dash:

"Mnogo dobar onaj Bane. POzjamio mi 5000 evra pre 2 godine i ne trazi mi da mu vratim."
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Mi smo umrli....

Pa trazis...kad se oni ne secaju sami.

Ja ubvek trazim. Trebaju mi pare. Vracaj.

....i to pošteno,....Račun ostavljen na vetrobranu mog auta - kazna za neplaćeno parkiranje u crvenoj zoni,....a nigde ih nije bilo kad sam hteo platiti,...stvarno, ovo je ponižavajuće koji tretman imaju ti ljudi prema nama, kao da žive u nekom drugom svetu, a ne da jedemo isti hleb sa gorčinom u ustima!

Hm...postoje 3 (tri) nacina na koji se placa parkiranje u svim zonama - direktno onom momku (devojci) ako ih vidis, SMSom i na trafici onim kartoncicem...Imas oko 5 akademskih minuta da se snadjes sa uplatom...i ti sada pljujes NJIH jer ih nigde nije bilo da im platis...pobogu...to ne da nije izgovor vec...pojma nemam stvarno...i da, to sto su ti uradili je POSTENO jer sam se i ja parkirao u istoj toj zoni, pa shvatio da mi je fonu otisla baterija pa sam kao bez glave jurio trafiku da kupim papirce da platim parkiranje....a ti se nikako nisi ni potrudio da platis vec sis se samo okrenuo da vidis da li ima na vidiku momka da mu das novac....a taj momak pokriva ooooooogroman reon i ne juri vozace po parkinzima...
Izvinjavam se sto sam ovako reagovao ali morao sam....a i glava me boli.....:bye:

Jedan celavi i istetovirani momak , od jedno 30 godina , sa koznom jaknom , misicima i sa ttovazom na vratu .
Doveo dva psa ( ja bas volim zivotinje ) , u park , gde se deca igraju . Ma kakvi psi . Ogormno to , ko telad . Psi se ispisakli u pesak , gde se deca igraju inace , a ja decu izveo ( imam ih troje ) .
I jos nemaju brnjivce .
Ja ga najljubaznije zamolim , i to sa persiranjem .... sa najumilnijm glasom , koji opste mogu da proizvedem , da ih malo skloni , jerbo su deca tu....

Ja kazem , ma deca nisu mirna . Slucajno ce da mu gurnu prstice u oko , pa ce pas ruku da im odgrize .
A on
Pa cuvaj decu onda ...
.

bezobrazluk

I jos nemaju brnjivce .

A on
Pa cuvaj decu onda ...
i tako , rec po rec . Ja sve finiji i tisi , on sve glasniji i arogantniji ... i eto... posle ja siladzija ..
Dodje policija .. dodjose i oni iz hitne pomoci . Majke mi aplaudiraju , a policajac kaze , Znaci vi ste taj siladzija ... Uzeli iskaz , njega odneli u urgentni , a mene u stanicu ...

а што ти са џукелама знају да буду животиње то је страшно! жао ми деце што су морала то да гледају, али нека си га!
п.с. извињавам се припадницима животињског рода, али заиста не знам који други израз да употребим...

"Mnogo dobar onaj Bane. POzjamio mi 5000 evra pre 2 godine i ne trazi mi da mu vratim."
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Mi smo umrli....

Pa trazis...kad se oni ne secaju sami.

Ja ubvek trazim. Trebaju mi pare. Vracaj.

:sad2::zcepanje::sad2::zcepanje:
I da se smejem i da placem
Evo od sinoc se kanim da trazim kumi, duguje od septembra :think:
I pustim sms, i posle me bilo blam da je nazovem :rumenko:
Odg na por danas, kaze javice sutra jel moze da vrati bar pola :D
Osim ukoliko ne kaze da ipak ne moze :dash::lol:

I jos nemaju brnjivce .

A on
Pa cuvaj decu onda ...

Pa Komsija ... he bo te . Vidjen si . Videla te moja zena . Kaze da si bio mnoooogo fin , a on mnooogo bezobrazan i da on izlgleda opasno , da si sladak ...
Pricala mi je da je posle bilo tako strasno , da takav nokaut nije videla ni na filmu nikad ...
Svaka cast .

Danas u autobusu6 od Ustanicke prema gradu se jedan matorac okomio na klinca od nekih 15 god.Te nemate kartu,te ovo pa ono. Posto je sedeo do prozora gurne dete da bi ustao.
Kad je mali prigovorio ovaj poce da ga mlati.Kao on radi u gsp-u i na duznosti je a da nije sve bi mu koske polomio.E je..la sam mu mamicu.Malo je falilo da ga bijem.Bukvalno sam ga uhvatila za jaknu i odvojila od deteta.
A decko pokrio rukama glavu i sav se skupio.
I kao sto kod nas biva svi u busu gledaju svoja posla tek po neko dobaci:"pa nemojte gospodine"
Sisli smo na istu stanicu i on ce meni zapamtices me.
E kad ga tek onda nisam omlatila.Dade mi Bog neku snagu i hrabrost da je to neverovatno.
Inace se nikad u zivotu nisam potukla:zper:

Poslednja izmena:

Back