Gost 36589
Domaćin
- Poruka
- 3.225
zar maloletnicima nije zabranjena kupovina alkoholnih pitja !? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zar maloletnicima nije zabranjena kupovina alkoholnih pitja !?![]()

Moj tvrdoglavi muz...grrrrrr
Covek treba da ide na shishanje, a frizer mu na drugom kraju grada i nikako ne moze da postigne zbog radnog vremena. A nece da ode na drugo mesto?! Inace, ima sasvim obicnu kratku musku frizuru.
Ma, ne vreedi ubedjivanje, a kuka da je zarastao u kosu....Sad cu bas da mu zakazem kod mog frizera (koji je unisex), odmah je pored njegove firme. Bas me zanima da li ce otici...
..Sve je dobro dok ne zaraste kao Radasin iz VB....

nagutala se spreja za kosu![]()

Mislimmmm...
I ona to zna.
Iznervirala sam se bas... Mada, mozda sam i sama kriva...
Zove me malopre sestra od strica (23 god) i javlja mi da se veceras udaje...
Zapravo, pobeci ce iz kuce sa jednim deckom, jer joj roditelji zabranjuju da se vidja sa njim...
A kad mi je rekla ko je taj decko...Mislimmmm...
Poznati sitni lopov u gradu, bavi se kradjom torbica i obijanjem sitnih prodavnica, klosar, nije zavrsio ni osnovnu skolu, zivi u jednoj bednoj sobici, ruzan, pokvaren, uzas...
Taj isti muskarc je mene jedno vreme proganjao, cekao me ispred fakulteta, zvao na telefon, molio, cak i pretio...I ona to zna.
I sada kaze da hoce da se uda za njega... Strasno...
Rekla sam joj da razmisli, da mozda to i nije najbolja ideja a ona mi je rekla da gledam svoja posla i da joj ne kvarim planove i zalupila mi slusalicu.![]()

Iznervirala sam se bas... Mada, mozda sam i sama kriva...
Zapravo, pobeci ce iz kuce sa jednim deckom, jer joj roditelji zabranjuju da se vidja sa njim...
Poznati sitni lopov u gradu, bavi se kradjom torbica i obijanjem sitnih prodavnica, klosar, nije zavrsio ni osnovnu skolu, zivi u jednoj bednoj sobici, ruzan, pokvaren, uzas...
Taj isti muskarc je mene jedno vreme proganjao, cekao me ispred fakulteta, zvao na telefon, molio, cak i pretio...I ona to zna.
Rekla sam joj da razmisli, da mozda to i nije najbolja ideja a ona mi je rekla da gledam svoja posla i da joj ne kvarim planove i zalupila mi slusalicu.![]()

Глупи кер којег сам водала пола сата по овој ладноћи и ништа није урадио што је требало....а онда, кад смо дошли кући, укакио се на сред предсобља, а ја угазила и разнела на папучи по целој кући....................![]()
Ne kaze se ker nego pas..Lepo Hellen..![]()

Ју, а ја мислила да су то синоними....
А шта значи реч ''кер''?![]()
Ма, није, бре, видиш да ме човек исправио...ваљда он боље зна....Pa kako ne znaš, znači kuče![]()
Kad mozes ti sve da ispravljas moze onda i tebe neko..![]()

Ne znam... ali sam odjednom postala nervozna kao pas...![]()
kako je uopste uspjelo da dodje do togaIznervirala sam se bas... Mada, mozda sam i sama kriva...

Dobro je samo da nisi postala nervozna kao "ker"...
Neka ti objasni tvoja koleginica Tsymish..![]()
Што она? Па ти си рекао да сам погрешила...не она...
псето
кера
кер
пас
џукац
цуко
џулов
куца
...
Зар се у ванредној школи не уче синоними?...![]()