Sta vas je danas iznerviralo

Pa ako sam vec platio kartu koja kosta 240 dinara mislim da nemoram da trpim nikakav "mobilng" tokom voznje...Nikog ne zelim da vredjam ali se meni iskreno povraca od granda i te muzike i ne mora svako da bude primoran da slusa Boru Drljacu i ostale grandove smrtnike...Strasno!!!..Valerija podrzavam te.. ;)

Hehehe z:lol:
Desava se... Hvala Bogu ne vozim se tim prevoznim sredstvima pa mogu sama da odaberem muziku, inace bih poludela, jezim se od narodnjaka (mislim ovih novokomponovanih)... z:((

E pa nadam se da ću i ja da se motorizujem uskoro, pa ću moći da slušam šta mi se sluša z:shock: ..da ne spominjem da je sad jeftinije voziti se automobilom nego autobusom, kad sve preračunam (karte su strašno poskupele).

E pa nadam se da ću i ja da se motorizujem uskoro, pa ću moći da slušam šta mi se sluša z:shock: ..da ne spominjem da je sad jeftinije voziti se automobilom nego autobusom, kad sve preračunam (karte su strašno poskupele).

Srecno ti bilo. z:lol: ..Nadam se da ces naci neki dobar auto.. ;) ..Meni je samo zao sto ja np ne mogu da vozim auto sa 16 ..Dok u Americi to np moze...Ne mogu da verujem.. :sad2:

Pa bolje i da se vozis autom nego da budes primorana da slusas Drljacu i sedis sa babama kojima je autobus,jel, druga kuca... :hahaha:

:rtfm:Svaki dan me nesto dovede do ludila,ali ako nekom ispricam cini mi se da je lakse,a jos ako svima ispricam pola problema reseno.:besna:Ona fraza "papir trpi sve" mogla bi malo da se modifikuje u "tema na forumu koja trpi sve",pa da ne bi svako zapocinjao temu sa svojim trenutnim problemom na koju dobije par odgovora,mislim da nam upravo takve strane nedostaju.:hvala:
ma iznervira me u poslednje vreme svasta...jadan bi bio ovaj komp da sve ispisujem...Svi kojima nesto nisu koze na broju na meni se istresu...a kad ja puknem...letece perje...U globalu ako rezimiram celu nedelju...najvise me je nervirao sef koji se uhvatio jedne sitnice kao sto je ta sto se kao ne javljam redovno na tel. zbog prirode posla a nijednom recju ne pohvali kad vidi sta sve uradis...Boli ga uvo...samo sto ga tim istim telefonom nisam gadjala pa nek odmah dovedu vod za streljanje...Crkavas ubijas se koga briga...a malo nesto zaboravis od toga se drama napravi...Nisam od onih sto na jedno uvo prime a na drugo im izadje pa se bojim za svoj nervni sistem...blago onom ko je ravnodusan...a mozda ni to nije dobro?

Srecno ti bilo. z:lol: ..Nadam se da ces naci neki dobar auto.. ;) ..Meni je samo zao sto ja np ne mogu da vozim auto sa 16 ..Dok u Americi to np moze...Ne mogu da verujem.. :sad2:

Pa bolje i da se vozis autom nego da budes primorana da slusas Drljacu i sedis sa babama kojima je autobus,jel, druga kuca... :hahaha:

E pa hvala ti:), to mi je stvarno potrebno, najmanje jednom nedeljno idem van grada, smučiše mi se autobusi!!!

ma iznervira me u poslednje vreme svasta...jadan bi bio ovaj komp da sve ispisujem...Svi kojima nesto nisu koze na broju na meni se istresu...a kad ja puknem...letece perje...U globalu ako rezimiram celu nedelju...najvise me je nervirao sef koji se uhvatio jedne sitnice kao sto je ta sto se kao ne javljam redovno na tel. zbog prirode posla a nijednom recju ne pohvali kad vidi sta sve uradis...Boli ga uvo...samo sto ga tim istim telefonom nisam gadjala pa nek odmah dovedu vod za streljanje...Crkavas ubijas se koga briga...a malo nesto zaboravis od toga se drama napravi...Nisam od onih sto na jedno uvo prime a na drugo im izadje pa se bojim za svoj nervni sistem...blago onom ko je ravnodusan...a mozda ni to nije dobro?

Uh ...
Probaj da im staviš do znanja da ne treba da se istresaju na tebi...ali mirnim tonom..to jače deluje :).

Iznervirala me je jedna kretenka danas dok sam setao psa...Naime nisam je video da mi dolazi sa ledja na biciklu sa jednim malim skotom od psa..Na to se meni pas otrgao sa lanca i potrcao prema njima.. A ona je vikala NEEEEEEE MOJ BUGIIIII!!!..Ma **** te Bugi bre!!!..Krava vodi nevezanog psa u setnju.Nina je tog psa tako razvalila sa zadnjim nogama da je on odleteo u vazduh..Ja sam mislio da ce biti krvoprolice ..Al ga je skokala :hahaha: Doslo mi je da joj zalepim takvu samaracinu ali nisam hteo jer ne dizem ruku na zensko i imam ponosa, a ona verovatno ni u ukrstenim recima nije cula za to..Toliko!

Pa ako sam vec platio kartu koja kosta 240 dinara mislim da nemoram da trpim nikakav "mobilng" tokom voznje...Nikog ne zelim da vredjam ali se meni iskreno povraca od granda i te muzike i ne mora svako da bude primoran da slusa Boru Drljacu i ostale grandove smrtnike...Strasno!!!..Valerija podrzavam te.. ;)

Usput, ja sam moju kartu platila 550 din x dva (išli smo mm i ja) .. što je 1100 din.. i za te pare dobijemo rasklimatanu vožnju i Sekino kreveljenje na uvce. More mrš!!

jao, jao, pa gde su privatne limuzine...

tema: ništa, kao što se inače ni ne nerviram...

Back