Sta vas je danas iznerviralo

daj nabaci meni takav poslić:mrgreen:

zakonit
moralan

Пази, човек треба да изиграва Деда Мраза пар минута! А представу правила ја са својим ђацима, писала текст, купила одело за ДМ, купила украсе силне, частићу ђаке..и оде моја зарада, а он, ем тражио да му напишем текст који ће да каже :eek: :dash:, ем ме дрнда, као, време му не одговара...:sad2:
Е, писала сам му текст са све ,,Хохо хо..''
А ако просветни радник не зна шта би ДМ рекао деци за пар минута...
Уствари, кад мало боље размислим, њему можда никад није ни долазио Деда Мраз, није тај био добар ни кад је био мали... :sad2:

Пази, човек треба да изиграва Деда Мраза пар минута! А представу правила ја са својим ђацима, писала текст, купила одело за ДМ, купила украсе силне, частићу ђаке..и оде моја зарада, а он, ем тражио да му напишем текст који ће да каже :eek: :dash:, ем ме дрнда, као, време му не одговара...:sad2:
Е, писала сам му текст са све ,,Хохо хо..''
А ако просветни радник не зна шта би ДМ рекао деци за пар минута...
Уствари, кад мало боље размислим, њему можда никад није ни долазио Деда Мраз, није тај био добар ни кад је био мали... :sad2:

Jedne godine moja deca u obdaništu imala Deda Mrazicu
vaspitačica glumila....

racun za tv predplatu koju ne placam jer placam kablovsku a rts mi poslao racun pred tuzbu ako ne platim tuzice me kretenizam a ja niti gledam rts a na kraju na netu moze ko god hoce preko da gleda i nista ne placa...cemu onda to da mi ovde placamo???ne razumem...

racun za tv predplatu koju ne placam jer placam kablovsku a rts mi poslao racun pred tuzbu ako ne platim tuzice me kretenizam a ja niti gledam rts a na kraju na netu moze ko god hoce preko da gleda i nista ne placa...cemu onda to da mi ovde placamo???ne razumem...

Baš njih briga gledaš li ti RTS ili ne... njima je stalo da uzmu pare, a ako ne, onda da ti zaplene imovinu...
Moramo shvatiti da većina načela u ovoj državi ne počiva na pravdi i srazmeri, već naprotiv.

Опет ништа. z:)
Само сам имала много трчања, и сад идем на кафицу која ми неће баш пријати. Уствари, нисам расположена за пријатељицу са којом идем на кафу, јер је она изнервирана, па ће да се жали, а ја не могу довољно да емпатишем вечерас.
Али смо пријатељице,. тако да ћу испоштовати њену жељу да с евидимо, јер осим наведеног, немам други разлог што је не бих видела.

šef,mamu mu mameću on će meni na -17
da se borim:dash::tiganj::azdaja::rida::histericna:

:cmok: Opusti se mila...

Ceo dan jurim kao luda, spremam, kuvam, mesim, peglam, citam, pisem na kompu, a muz mi kaze da je ljut jer nemam vremena za njega... :evil:
A kad sam mu rekla da sam bila strasno zauzeta, ladno me je pitao: "A sta si radila?"

Pa dobro bre, jel on zna da je sutra slava i da moram sve da spremim, da moram da cuvam dve male devojcice, da moram da odradim nesto na kompu... Maaaaaaa... z:((

:cmok: Opusti se mila...

Ceo dan jurim kao luda, spremam, kuvam, mesim, peglam, citam, pisem na kompu, a muz mi kaze da je ljut jer nemam vremena za njega... :evil:
A kad sam mu rekla da sam bila strasno zauzeta, ladno me je pitao: "A sta si radila?"

Pa dobro bre, jel on zna da je sutra slava i da moram sve da spremim, da moram da cuvam dve male devojcice, da moram da odradim nesto na kompu... Maaaaaaa... z:((

:mazi::mazi::mazi:

pogledala lose uradjenu ekranizaciju.... ok, ocekivala sam da ce biti losa pa me ne dodiruje
ali bar su mogli naci prikladnu glumicu
da bar to valja

ne ovaj.... los cosplay

bloodrayne_flip3.jpg

:(

Back