donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Колега, дебил неопевани!
Тако ми и треба, кад сам му на ,,свој брк'' намакла послић да за 15 минута заради 2 000 динара!
daj nabaci meni takav poslić

zakonit
moralan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Колега, дебил неопевани!
Тако ми и треба, кад сам му на ,,свој брк'' намакла послић да за 15 минута заради 2 000 динара!

daj nabaci meni takav poslić
zakonit
moralan
, ем ме дрнда, као, време му не одговара...

Пази, човек треба да изиграва Деда Мраза пар минута! А представу правила ја са својим ђацима, писала текст, купила одело за ДМ, купила украсе силне, частићу ђаке..и оде моја зарада, а он, ем тражио да му напишем текст који ће да каже![]()
, ем ме дрнда, као, време му не одговара...
Е, писала сам му текст са све ,,Хохо хо..''
А ако просветни радник не зна шта би ДМ рекао деци за пар минута...
Уствари, кад мало боље размислим, њему можда никад није ни долазио Деда Мраз, није тај био добар ни кад је био мали...![]()
racun za tv predplatu koju ne placam jer placam kablovsku a rts mi poslao racun pred tuzbu ako ne platim tuzice me kretenizam a ja niti gledam rts a na kraju na netu moze ko god hoce preko da gleda i nista ne placa...cemu onda to da mi ovde placamo???ne razumem...

šef,mamu mu mameću on će meni na -17
da se borim![]()
Opusti se mila...

Opusti se mila...
Ceo dan jurim kao luda, spremam, kuvam, mesim, peglam, citam, pisem na kompu, a muz mi kaze da je ljut jer nemam vremena za njega...
A kad sam mu rekla da sam bila strasno zauzeta, ladno me je pitao: "A sta si radila?"
Pa dobro bre, jel on zna da je sutra slava i da moram sve da spremim, da moram da cuvam dve male devojcice, da moram da odradim nesto na kompu... Maaaaaaa...![]()

..nista...iznerviraju te,samo ako se das iznervirati...

Iznevirala sam samu sebe...
Ne mogu vise da se pretvaram da sam hrabra i da sve mogu sama, ne mogu...
Trudim se najbolje sto umem i uspeva mi, ali se nekako osecam prazno, glupo...![]()
I kad ce bre vise taj 24...![]()